ועכשיו מה?

Lovely locks

New member
ועכשיו מה?

היי לכולם.

אני מניחה שאני א-מינית בתחום האפור, כמו שקוראים לזה כאן. דחף מיני נמוך. לאחרונה שמתי לב שמין מרתיע אותי ומתחבר לי לקונוטציות שליליות. יצא לי לשכב עם בחורים ובכל פעם הרגשתי כמו איזו פיסת בשר לא נוכחת.

העניין הוא שאני כבר בת 25. הייתה לי שיחה השבוע עם ידיד טוב על זוגיות. שנינו רוצים, לשנינו אין מושג מה ואיך. אצלי זה עוד יותר קשה, משום שלסקס יש תפקיד שולי, אם בכלל, במערכת יחסים.

אני נורא כמהה לבן זוג. אני לא בחורה שפשוט להיות איתה, את זה אציין, אבל מעדיפה שלא להרחיב.

אני כן מחפשת את הבנאדם הזה שאוכל לדבר איתו על הכל וללכת לישון איתו בלילה מחובקת ולהתעורר יחד איתו וכל העסק. רק בלי מין.

מה אתם אומרים, יש מוצא?
 

k500

Active member
מנהל
אולי

השאלה האם את א-מינית או רואה את עצמך ככזאת.
אנחנו לא יכולים לדעת מה את מרגישה ואם יש לך משיכה מינית לאחרים ובאיזו רמה. אם את מחפשת יותר רומנטיקה עם בן הזוג ופחות מין (או בכלל לא), אז ייתכן שאת א-מינית. אם את לא רוצה לקיים יחסים עם אחרים בגלל קונוטציות שליליות, זה קצת אחרת כי אז זה אומר שכן יש לך משיכה מינית לאחרים אבל רתיעה ממין עצמו, כמו שכתבת.
לגבי ה-"מה" וה-"איך", זה אולי נשמע פשטני, אבל מיניות היא משהו שצריך לדעת אותו ולהגדיר אותו אחד כלפי השני/ה כדי שהבסיס יהיה משותף כמה שיותר. בין אם מדובר במיניות או בחוסר מיניות, הדברים צריכים להיות גלויים וברורים לכל הצדדים, רק כך אפשר להמשיך, בין אם זה חיפוש נוסף ובין אם זה המשך עם אותו אחד/ת. אני מתאר לעצמי שאותן פעמים שהרגשת פיסת בשר היו פעמים שבהן לא שאלו אותך או שלא דיברתם על יחסים לפני כי זה היה נראה מובן מאליו שנכנסים למיטה.

רוב בני הזוג שתפגשי יהיו מיניים מן הסתם, אבל, אם את לא מעוניינת בזוגיות מינית, תצטרכי לחפש במקום שבו יש בני זוג כאלה, הפורום הוא התחלה טובה, ברוכה הבאה
 
תמיד יש מוצא


ואם זה מה שאת מחפשת, זה המקום למצוא אותו.

25 נשמע לך כרגע גדול, אבל האמת שאת עדיין מספיק צעירה.

את מוזמנת להשאר לכתוב ולקרוא. להכיר ולספר על עצמך. להגיע למפגשים (יש אחד שישי הבא) ומי יודע, אולי תמצאי את מה שאת מחפשת.

בנוסף יש את לוח ההכרויות שאת מוזמנת גם לעבור עליו וגם להוסיף הודעה משלך.
ואם לא בן-זוג אולי לפחות חברים שתומכים ומבינים תוכלי למצוא כאן
 

נרו2

New member
את לא מכירה את השיר של מיכה שיטרית?

"מסמרים ונוצות"?

ציטוט מהשיר: "ועכשיו... עכשיו מה... מה עכשיו? - מסמרים ונוצות..."

 
למעלה