ועכשיו מגיע הפרויקט הרגיש מכל

ועכשיו מגיע הפרויקט הרגיש מכל

לקראת יציאתו מהבית, השיחות האחרונות שלנו מתמקדות הרבה ב"איך להגיד לאשתו ולילדיו". לאורך כל תקופת הכרותינו, הרגשתי פעמים רבות הזדהות איתה ורחמים עליה. זו אחת הסיבות שהוא מבקש ממני להיות שותפה בתכנון המהלכים. על פני השטח, יחסיהם נראים טובים. אך השיגרה, חוסר האהבה ועוד כמה חוסרים ידועים רק להם. הוא מכבד ומעריך אותה ורוצה לעשות כל מה שביכולתו למנוע פגיעה קשהאם כי ברור לכולם שפגיעה אכן תהיה. גם אני איני מכירה אותה, כמוכם. ולא ממש יודעת מה מתאים להגיד . אך אני מבקשת לקיים אתכם סיעור מוחין, להציע הצעות, כדי שיוכל לבדוק אותן ולהתאים אותן אליהם. איש חכם שלח לי מייל בעקבות הודעתי הראשונה, והציע לי לא להיות מעורבת בתהליך, שמא אהיה אשמה אם משהו לא יצליח. שקלתי והחלטתי להיות ב"צד המציע", את "הצד המחליט", הוא לקח על עצמו. תודה.

צר לי, יקירה, אך לדעתי - את אינך

צריכה להיות לא ב"צד המציע", ולא ב"צד המחליט", ולא בשום צד אחר שקשור, בדרך כלשהיא, למע´ היחסים ביניהם. את לא חלק ממערכת היחסים שלהם, ובעיניי - יש גם משהו לא הוגן לבקש ממך ליטול חלק בזה. אני הייתי מציעה לך, עם כל האהבה והרצון לעזור - להניח לו להתמודד עם הדברים לבדו. הוא חלק ממערכת היחסים ההיא, הוא מכיר את הנפשות הפועלות, והוא זה שצריך לפעול באופן אופטימלי בכדי למזער פגיעה. מעורבים פה אישה וילדים, שהדברים, מן הסתם לא יהיו קלים ופשוטים עבורם. הוא זה שצריך להתמודד איתם, ולא את. לדעתי, אין לך כל חלק בעניין, ואסור לך להתערב בכך. אבל - זוהי רק דעתי... נשמע לי שאת אינטליגנטית מספיק בכדי להפעיל שיקול דעת רציונלי, ולבחור בדרך הנכונה. אז כל שנותר לי הוא להחזיק אצבעות - שהכל יילך על הצד הטוב ביותר. עבור כולם. שובי לעדכן אותנו. זיו

ליידילי

New member
זאת ועוד

כוונותיו הטובות, כפי שהן מושמעות באמצעותך, יכולות למצוא דרך מימוש טובה בהרבה- באמצעות גורם מקצועי. מגשר/ת או יועץ/צת מקצועיים. מציאת גורם שכזה... והעזרות בו/ה, ומתן אפשרות לזוגתו להעזר בגורם כזה יהיו מתחשבים בהרבה, ומזיקים הרבה פחות מאשר תוכנית פעולה שגובשה בעזרת "צרתה". ויחסכו ממך צרות בעתיד. (איתו). שיהיה לכולכם רק טוב.

תודה.......על העצה ושאלה........

איני מכירה את אנשי המקצוע האלה. האם את מייעצת שיגש לבדו קודם, כדי שיקבל מהם יעוץ? ואח"כ, עם אשתו?

למעלה