ועכשיו לפרסומות...

ה כוסית

New member
ועכשיו לפרסומות...

הרגשתם פעם לא מקוריים? - YES רציתם רעיון ולא היה לכם? - YES אתם רוצים גיוון - YES YES YES עכשיו תוכלו להיות מקוריים בהחלט כל מה שאתם צריכים לעשות זה: במקום להגיד, "הכל טוב", "מצוין", "סבבה", וכו' אימרו: סבא! זה כל מה שעליכם לעשות, למצטרפים עכשיו 50 שנה נסיון וכל זה ללא תשלום חובה לנסות!!!!

ה טמבל

New member
אל תקשיבו לו!!

אתם עוד תימצאו את עצמכם בטטות ממורמרות שכותבות לאנשים "סבא!" באי סי קיו כמו כל שניה כמו מפגרות!!

ה כוסית

New member
למה אתם חייבים להרוס לי...

מה זה נותן לכם זוג חארות שיהיה על מצפונכם אני עכשיו יושב בתוך בריכה של הדמעות שלי עם כל כך הרבה אפשר לעשות סיר מרק. חבר'ה אל תקשיבו להם סתם כואב להם לראות שאני איש שיווק מצליח, והם בונים סמינרים ואל תשכחו לקחת "סבא! לכל מקום!!!

../images/Emo7.gif אווו... סליחה אהוד...

כולנו אוהבים אותך..... not!....

ה כוסית

New member
אלה...

את פשוט ילדה זוועה למה את לא יכולה לפרגן קצת? מה הקטע אהה? לכי תבני סמינרים ואל תציקי לי לא עשיתי לך כלום הבנת?

ה טמבל

New member
הכוסית הבייכנית צריך לקרוא לך

ואיייי יש לי כל כך הרבה סיפורים מהמיונים... נחכה שמישהו יפתח שרשור...

ה כוסית

New member
כן אפשר

רק עכשיו חזרתי מהמיונים ואני יכול לענות לך אז ככה כל מה שאת צריכה לעשות זה פטות כששואלים אותך מה המצב תגידי סבא! ולא סבבה, מצוין, אחלה, הכל טוב, וכו' אלא פשוט, סבא! אז הצטרפי עכשיו זה כדי!!!

גם אתה רוצה לקבל מכות אני רואה..

הכי טוב זה לא "לא רע"! "לא רע" זה לא רע!! הכל סבא מה איתך?? :) לא דיברנו הרבה זמן.. רואים אותך מחר?! חסר לך שלא..

אמרו לך בוא מחר

אז בוא! לבקש יותר יפה? אתה יכול לבוא מחר? פליזיק? =\ עוד משהו אתה צריך?! =\

למעלה