ועכשיו....לחיים הטובים , כנסו.

ועכשיו....לחיים הטובים , כנסו.

כידוע לנו , זוהר היה מחליף מכוניות כמו שאנחנו מחליפים גרביים. אחד האמרגנים של זוהר מספר סיפור שקרע אותי מצחוק. זוהר היה קונה רכב יפה ומפואר , והיה נוסע ונוסע עד שנגמר הדלק , השמן , המים....ומה לא. הוא הרי לא פתח מכסה מנוע בחיים שלו , וזה לא עיניין אותו בכלל , היה שם קצוץ ונוסע עד שהאוטו היה משתעל ומגמגם , ולבסוף נתקע כי המנוע רותח ואין מים אין שמן , אין כלום. מה היה עושה זוהר? הלך לחברים שלו שהוא מכיר , ולהם היה מגרש מכוניות , הוא היה בוחר מה שבא לו והיה אומר לחברים שלו שהאוטו שלו זרוק בצומת כזו וכזו ושילכו יאספו אותה משם , והיה מתקזז איתם על האוטו הזרוק אי שם , ומשלם את ההפרש מבלי בכלל לבדוק אם זה המחיר או שאולי רימו אותו , והיה יוצא עם האוטו החדש וזהו. חחחחח. ונראה לכם שמאז הוא כן בודק מים ושמן?? חחח הצחקתם אותו , ממש לא , זוהר המשיך לזרוק ז' על המכוניות שלו , והחליף לא מעט רכבים בגלל עיניין כזה פשוט. נו , חחחח "מלך" כבר אמרנו??

ובאותו עיניין , חידון קטן

בשנת 1982 היה לזוהר ארגוב מכונית נחמדה מאוד. ואני כילד בן 9 בערך , כמו כל הילדים המתלהבים חיכינו לו ביציאה מאותו אירוע שבו הוא הופיע , וראינו אותו עולה למכונית שלו. (אני זוכר את המכונית בראש , כאילו זה היה לפני חודש). אז ככה , אני מעלה כאן כמה תמונות של מכוניות , ותתנו הימור ככה בשביל הכייף , איזה מהם הייתה לו. ושתבינו , התמונה של אחת מהמכוניות כאן שכזו הייתה לזוהר , זה בדיוק בדיוק אותו מכונית , אחד לאחד , גם הצורה וגם הצבע. ממש בול. אז קדימה , תנו ניחוש , או שאולי מישו יודע.... תמונה ראשונה

אני נסעתי עם זהר

ברכב מספר 2 מהשכון לראשון .אוליי אתה לא יודע שגם רכב כזה היה לו .אני חושבת שזה הרכב הראשון שהכרנו שהיה לזהר .בשכונה הילדים אהבו לבקש ממנו שיעשה להם סיבוב...והוא היה מסתלבט עליהם.

נו מה ניהיה?? קדימה חבר'ה!

מה קרה? חחחח החלטתם להסתתר? זה לא בושה לא לדעת , גם אני לא יודע הרבה על זוהר. שלא תחשבו שאני יודע הכל , אבל במה שאני כן יודע אני משתף אותכם. יאלה תנו הימור...

או קיי חברים (יבשים קצת לאחרונה)

הלכתם דווקא על מס 2??? סתם אוטו , לא משהו ולא מרשים. הסטייל של זוהר זה הרכב הכי יפה מבין האופציות ששמתי לכם. וזה מס.......אממממ........רדו רדו עוד למטה. מס 3 , הלא הוא "שברולט קאמארו". אם היום אני נוסע עם דבר כזה , אז לא מעט תשומת לב אני אמשוך אז תנסו רק לתאר לעצמכם מה זה היה לפני 20-25 שנה. אין ספק , רכב......ליגה ליגה.

M i k e s F a n

New member
מדהים מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo73.gif

איזו מכונית מטוס.. לזוהר היה טעם משובח במכוניות. ודה על התמונות נדבי.

למעלה