ועכשיו חידה קשה מי יודע מי זאת? מה הקשר שלה ל X-FILES ומה אתם יודעים עליה?
G Gilliana New member 3/1/05 #1 ועכשיו חידה קשה מי יודע מי זאת? מה הקשר שלה ל X-FILES ומה אתם יודעים עליה?
ה האוקינוס השקט New member 4/1/05 #2 תמונה טובה שלה אני חושבת שלמי שיגלה את התשובה נצטרך באמת לתת פרס....
S saritamar84 Guest 9/1/05 #4 אולי זאת השחקנית שמשקת את נמזכירה של סקינר, שהיא במקרה גם אשתו של מיץ' פילג'י? מנחשת,אני זוכרת אותה קצת אחרת.
אולי זאת השחקנית שמשקת את נמזכירה של סקינר, שהיא במקרה גם אשתו של מיץ' פילג'י? מנחשת,אני זוכרת אותה קצת אחרת.
G Gilliana New member 9/1/05 #5 כל הכבוד שרית! ../images/Emo45.gif ומלבד זאת, היא גם הכפילה של ג'יליאן אנדרסון לסצינות מסוימות בסדרה. שרית, את תותחית!
כל הכבוד שרית! ../images/Emo45.gif ומלבד זאת, היא גם הכפילה של ג'יליאן אנדרסון לסצינות מסוימות בסדרה. שרית, את תותחית!
ה האוקינוס השקט New member 9/1/05 #6 שרית הפתעת אותי את בהחלט תותחית אני ו GILLIANA לא האמנו שיפתרו את החידה אני לא האמנתי כשגיליתי את זה... ועכשיו מי יודע למה מיטש התחתן עם מישהי שכל כך דומה לג'יליאן??????
שרית הפתעת אותי את בהחלט תותחית אני ו GILLIANA לא האמנו שיפתרו את החידה אני לא האמנתי כשגיליתי את זה... ועכשיו מי יודע למה מיטש התחתן עם מישהי שכל כך דומה לג'יליאן??????
S saritamar84 Guest 9/1/05 #7 יייייישששש ../images/Emo151.gif כיף, כנראה שכל מה שחשבתי שהחליד כבר ונשכח לא באמת נעלם