ועכשיו.. דעתכם

k a b o o k

New member
ועכשיו.. דעתכם../images/Emo88.gif

התוצאות בידיי, מתוך ארבעת השירים: "הלב", "סיפור מכור", "זה רק בינינו" ו"איתך" עלו כבר 2 עם מס' הנקודות הכי גבוהה
התוצאות יפורסמו ככל הנראה מחר.., אך לפני זה, בואו נעצור
רגע למחשבה|
מה דעתכם על ארבעת השירים האלה
, למה לדעתכם הם עלו
, מה מיוחד בהם
, מה אתם אוהבים בהם
הביאו את דעתכם המנומקת לכל ארבעת השירים
כדי שנדע שלא עשיתם "אנד-דן-דינו" ובחרתם

לא עשיתי.. תהיה בטוחח

אני אוהבת מאוד את הקול של אמיה ככה שאני מן הסתם יאהב את כל השירים שלה.. מה שנכון הוא שזסאת הייתה בחירה קשה.. אבל אני פשוט מטורפת על השיר זה רק ביננו כי אני אוהבת את מסיקה.. וגם את הקצב של השיר.. והמילים שלו פשוט מהממותת.. אני פשוט אוהבת אותן.. את סיפור מכור אני אוהבת כי מההתחלה שראיתי אותו בערוץ 24.. פשוט התמכרתי אליו.. וישר אח"כ קניתי את הדיסק.. את הלב אני אוהבת כי יש לו את המילים האלה. הכל כך נכונות האלה.. נקשרתי אליו בצורה לא נורמלית.. זה פשוט הפך להמנון של המדינה.. אין מילים.. איתך זה אחד השירים הכי יפים באלבום..אני אוהבת אותו מאוד.. היא מבצעת אותו כ"כ יפה.. פשוט מהמםםם
וכל הדיסק יפה.. מהשיר נשמה שלי דרך הנשיקה הראשונה ועד הלב.. פשוט מושלםםםםםםםםםם

../images/Emo29.gifדעתי על ארבעת השירים...

אני רוצה לציין,שאין שום ספק שארבעת השירים הללו הם שירים נהדרים,אבל רק אחד הוא הטוב ביותר
אז ככה: "הלב"- אחלה של שיר,שיר מלא רגש,אמונה והמון תקווה... אין ספק שזהו שיר מהמם אך רק בהתחלה
אבל די
נמאס כבר מהשיר הזה
מנצלים כל דקה כדי להשמיע את השיר הזה
התקשורת כ"כ מבואסת מהרדיו ומהשירים שלהם שהם כבר מתחילים לרדת ממאיה
אז מבחינתי במקום האחרון
"הלב" "איתך"-כנ"ל,שיר מדהים מלא רגש... אבל השיר לא כל-כך נגע בי... אומנם שיר יפה אבל ההוא לא עשה לי את זה
אז במקום השלישי-"איתך" "סיפור מכור"-שיר מ-ה-מ-ם
שיר מלא נשמה... שילוב בין המילים למנגינה... (וכמובן לזמרת...) אין ספק
בחרתי ב-"סיפור מכור" במקום השני
"זה רק בינינו"-אחלה של שיר
יש בו הכל
קצב טוב,מילים נוגעות,רגש,תקווה,זמרת... זהו שיר עם המון שילוב גם בין המילים והמנגינה וגם בין השיר לזמרים... אחלה שילוב
ראפר מצליח בתעשיית ההיפ-הופ הישראלי מבצע דואט עם: "אשת השנה במוזיקה"
בקיצור בלי המון מילים: במקום הראשון (מבחינתי)
"זה רק בינינו"
אגב... כל השירים של מאיה מבחינתי מ-ע-ו-ל-י-ם אין בכוונתי לפגוע ביוצרים... אז אם,את, מאיה קוראת מכתב זה,ראי הודעה זה כדיעה אישית שלי.אני מתארת לעצמי שעכשיו את בטח עושה: "הצוציקית הזו מנסה להרוס לי את הקריירה אה" אז לא,אני לא מנסה להרוס לך את הקריירה להפך, אני דווקא מאוד מאוד אוהבת אותך,את אישיות שלך ואת המוזיקה שלך. אז אם את קוראת את ההודעה הזאת תדעי שכתבתי אותה ע"פי דיעתי הבלעדית שלי
אשמח אם תראי עניין בהודעה שלי ותכתבי לי. -
- נאוו'ש,נאוה.

לדעתי..

סיפור מכור-שיר מהמםםםםם אבל אני לא מתחברת אליו הכי בגלל שאני לא נמשכת לשקטים במיוחד, אבל שיר עם ביצוע מדהיםםםםם (מקום 4) איתך-שיר ברמותתתתתתת אלוהיותתת אני פשוט נדלקתי עליו איך שהיה לי את כל הדיסקקק אני שמתי אותו אין אין מה לומר היא מבצעת אותו בכזו רמה,אני אישית התחברתי אליו מאוד..(מקום 3) זה רק בינינו-דואט משגע של מאיה ומסיקההה אני חולה על השיר הזה היא נותנת את כל כולה והחיבור בינה לבין מסיקה פשוט יצא מ-ו-ש-ל-ם(מקום 2) הלב-זה ה-שיר שלי קודם כל בגלל שמאיה פרצה איתו ושמעו אותו בכל מקום אפשרי ובצדק ואני לא חושבת שבגלל שהשמיעו אותו יותר מדי אז זה נמאס ממש לא ,כל פעם שאני שומעת אותו אני אוהבת אותו מחדש בקיצר זה מקוםם 1 אצליי

oneheart1

New member
ברור שהלב!

נמאס כבר משירים עצובים. קצת קצב לא יזיק לנו. אם היא תשיר את הלב היא תזכה בטוח
יש לה גם נוכחות מרשימה,קול מדהים,אין,היא בטוח זוכה.
זה לילה סתווי ואין |כוכב|ים הגשם יורד וה
הוא בודד ה
חולה על השיר הזה....

k a b o o k

New member
עוד מיש'ו..?../images/Emo9.gif

אני בטוח שיש לכל אחד ואחד דעה על ארבעת השירים..

למעלה