ועכשיו ברצינות

ועכשיו ברצינות

מתי תי אתן מספיקות ככה לארגן את הבית? בעיקר אלה עם ילדים קטנים? הבית שלנו הוא ממש קופסא קטנטנה ואולי דווקא בגלל זה אנחנו ממש אבל ממש לא מספיקים בסופשבוע יש לנו יום קבוע לנקיונות ובכ"ז לרוב לא מספיקים ממש ממש הכל כי מגיעה השעה להוציא את הילדים מהגן ומאותו הרגע אפשר להמשיך לסדר אבל בטח לא לנקות אז איך עושים את זה - המרוץ אחרי הבית....

עולם ומלואו גם לי יש בית קופסא

אין ברירה כשהילדים שלי היו קטנים ויש לי שניים מאוד צמודים בגיל. למרות העייפות למרות העבודה למחרת, הייתי מנקה בערב. לקח לי הרבה זמן להבין שבבית גדלים ילדים ואי אפשר שכל היום הבית יהיה מסודר. אז קצת מבולגן לא נורא. ברגע שנקי אז מרגישים יותר טוב. אז לנקות ולסדר בערב שהמלאכים ישנים לי לא היה אף פעם יום קבוע לנקיונות גם עכשיו אין כל פעם עושים משהו אחר. הרי נקיון זה לא רק שטיפת ריצפה זה רכי הכי שטויות הריצפה, במיוחד אם הבית קופסא. את לא חייבת לדחוס הכל ליום שישי ברור שלא מספיקים כי את שמתחילים הגן נגמר......

רבקהבן

New member
אז אצלי זה ככה

עד עכשיו הייתי בבית ולא עבדתי בגלל חופשת לידה אז היה לי יותר קל לחלק את עבודות הבית לימי השבוע עכשיו חזרתי לעבוד אז את כל הניקיונות ה"כבדים" אני מרכזת ליום אחד בשבוע בד"כ שבת שזה היום הפנוי שלי ואז אני מנקה יסודי את כל הבית הילדים התרגלו שאני מנקה ויודעים לא להפריע, האמת שלא תמיד אבל לפחות הם התרגלו, ניקיון שכולל אבק, מטבח יסודי ( תנור מקרר שיש דלתות של הארונות) מקלחת ושירותים יסודי חדרים של הילדים אחרי שסידרנו באופן יסודי והחזרנו כל דבר למקומו, החלפת מצעים ושטיפה של כל הבית ככה שבמשך כל השבוע יש רק להעביר על "נקי" ולדאוג שלא ייצטבר בלאגן הכי חשוב לי זה להשאיר את הכיור בלי כלים מאתמול ואז גם יותר קל להתחיל בכל דבר! מה שכן עוד לא הצלחתי להתפטר מערמות הכביסה שתמיד נאספות לי....

שרונית28

New member
קשה אבל משתדלת לשמור על הסדר במשך השבוע

את שולחן פינת האוכל מארגנת כל ערב מהדואר, עיתונים וכל מה שהצטבר עליו. משתדלת לטאטא את הבית בין 2-3 פעמים בשבוע. את החדר של עומר כל ערב הוא מסדר - מחזיר את כל המשחקים למקום. כביסות למשל אני מקפלת רק בסופ"ש. כאשר מסודר לי בסלון, פינת אוכל ופינת מחשב יותר נעים לי בעיניים.

עידנית

New member
סדר עם שני ילדים +עבודה

מגיל כלום לימדתי אותם לעזור שזה אומר שמסיימים לאכול מפנים את הצלחת והסכו"ם לכיור את החדר מסדרים איתם ביחד כל דבר מחזירים למקום בערב לפני השינה והסיפור ביחד מסדרים את האזור המשותף סלון מטבח אני מסדרת לפני השינה כל יום אם עושים את זה כל יום זה ממש כלום לטאטא לפני השינה וזהו !

למעלה