ועכשיו באמת..

ועכשיו באמת..

אחרי היום הזה, עד כמה אתם מאוכזבים מהמערכת שלכם? זה מתנגש לכם בריקוד? אני נאלצתי לוותר על להרחיב ערבית כי זה מתנגש לי בריקוד, וגם אין מצב בעולם שאני מגיעה ישר מבית ספר לשם כי אני צריכה להיות שם ברצף מ4 עד 10 ועוד באותו יום אני מתחילה בשעת 0 ): יש לי 3 שעות אפס.. ויש לי 37 שעות שבועיות אין אני מתה.

אוגם

New member
תגידי תודה!

לי יש 44 שעות שבועיות!!!! (אם חישבתי נכון....) זה 10 שעות בימים רביעי ושני (מסיימים ב5) ושמונה שעות בשלישי ראשון וחמישי (3 וחצי). והנסיעה זה שעה לכל כיוון!!!! וזה ממשששש מתנגש לי בשעות של הריקוד כי אני בטח אהיה גמורה מעייפות וביום אחד אני צריכה להתפלח מבי"ס לפני הסיום כי אחרת אני יאחר לחוג...קקי. רק המזל שאנחנו לא לומדים בימי שישי אז אני ישלים שעות שינה... אבל בכללי אפילו זה לא עוזר לי!!!

Swap Meet

New member
לי זה מתנגש../images/Emo54.gif

על הפעולה בשומר הצעיר אבל כנראה שיזיזו את זה ל 19:30 אבל בכל מקרה זה ממש הולך להיות לי לחוץ.... וזה היה די מעצבן כי הפסדתי את הפעולה הראשונה השנה בשמו"ץ

SPSP1

New member
לי דווקא בינתיים הולך מ-ו-ש-ל-ם!

הכל מסתדר לי די טוב, השיעורים שלי בכלל אחה"צ ובערב והכי מאוחר שאני חוזרת מבי"ס זה ב3 וחצי... ויש לי רק 32 שעות שבועיות!!!!!! בחיים לא היה לי כ"כ מעט וזה ממש כיף! מומלץ... =] אבל בתנועה ובהדרכה אין לי זמן ב-כ-ל-ל!!! אין לי מושג מתי אני אדחוף את הפעולות שלי ואת הישיבות מדצים וישיבות שהמשציות עושות לנו, ופעולת נוער, והכנת פעולות ועוד אלף ואחת דברים... אז אתן לא היחידות חחח... אבל בכל זאת אני מקווה שתסתדרו עם ההתנגשויות שלכם.. =]

למעלה