ועכשיו אני נדהם.

drorbar19

New member
ועכשיו אני נדהם.

אתמול יצאתי לדייט.
נראית בדיוק כמו שאני אוהב, מתלבשת מרהיב (ג'ינס נטול לוגו, גופיה לבנה עם מעיל קטן וסניקרס), מצחיקה, דברנית מעניינת ואפילו מוצלחת כלכלית (מנהלת פיתוח בחברת תוכנה גדולה, היה לה אוטו הרבה יותר יפה משלי).
היינו בפאב קטן וכיפי, היא אפילו שותה כמו גבר (הברמן נהייה חבר שלנו מאוד מהר). ממש שמחתי

כשיצאנו לחניון היא נמרחה עלי בצורה שלא משאירה מקום לספק, וכמעט שהצעתי לה נישואין.
ואז היא אמרה "אולי בא לך לבוא אלי להמשיך קצת? ניסע ברכב שלך כי אני כבר שתיתי, ומחר בצהריים כשנתעורר תחזיר אותי לכאן וניקח את שלי"
קטונתי מלסרב.

ואז נכנסנו לאוטו שלי, והיא ראתה שם קופסת סיגריות.
"אתה מעשן"?
"כן, בערך 2 סיגריות בשבוע, וגם זה רק אם אני עם חברים שמעשנים, זה בשביל לא לקחת מהם"
היא יצאה, אמרה "מצטערת - לא יכולה לסבול את זה", והלכה.

ונשארתי המום זקור ושפוף קומה.
מתפלא עד כמה עמוקות השריטות שיש לנשים לפעמים.

לי בא

New member
חחחח זה גדול

הסיפור הוא אמיתי?!
אם כן ממש מפתיע.
אבל אתה יודע, על טעם וריח אין מה להתווכח...

drorbar19

New member
איזה טעם וריח?

התאמנו להפליא עד שהיא ראתה את הקופסת טיים המזופתת ההיא.
(בפאב כבר עשינו תוכניות ליום העצמאות יחד כי אנחנו בלי ילדים)

b e c k y

New member

גם אני חשבתי אותו דבר.
טיים???
מזל שלא אסקורט.

בטח ראתה את הסיגריות ואמרה לעצמה שהבנאדם כל כך קמצן, בטח יבקש ממנה להשתתף חצי חצי בקונדום.

לא פלא שהיא עפה משם.

drorbar19

New member
קונדום?

קונדום זה תמיד באחריות הנשים יקירתי.

ומה קשור טיים בקמצנות? זה שזה עולה 4 ש"ח פחות מקנט זה לא אומר כלום.
דווקא עושה לי נוסטלגיה עם ריח של צבא.

b e c k y

New member
תמיד???

זאת אומרת שאם היא לא הביאה, אתה מוכן ללכת על זה בנטורל?

גבר שמגיע אלי (או אני אליו) ואין לו חבילת קונדומים (תאריך בתוקף). מבחינתי הוא מחסן מחלות מהלך. פיכס!

לא יזכה להתקרב אלי.

drorbar19

New member
עכשיו הכל ברור

את בכלל לא אוהבת סקס !

את מוכנה אולי לסבול שמישהו שהוכיח את עצמו ועבר אצלך טירונות שלדג, ישכב מעלייך וינוע קדימה ואחורה בכדי להחמיא לגבריות שלו, וכי כולם עושים את זה.
אבל את לא נהנית ולא אוהבת את זה. זה די מוכר וניתן לטיפול

אחרת לא היית מחכה לדייט חמישי, ובטח שלא היית דורשת ממנו קונדום והצהרת הון (מי בכלל מסוגל להנות עם השטות הזו).

דרך אגב, אם יש מישהי שאני חושד בה שהיא מחסן מחלות, אז לא אגע בה גם עם 5 קונדומים וחליפת צלילה. נראה לי מבאס תתחת לשכב עם מישהו שחוששים ממנו אבל חושבים שהקונדום יחצוץ.

b e c k y

New member
למה לא אמרת?

למה לא אמרת שיש לך מיקרוסקופ בעיניים? שאתה יכול לזהות אם לבחורה יש או אין מחלות מדבקות רק מהסתכל לה לתוך המחשוף?

ולגבי השטויות האחרות שכתבת...
פחחח...
איזו עוד דרך יש לך להסביר לעצמך למה בחורה ניגעלת ממך, אלא אם היא פריג'ידית?

עד עכשיו העדת על עצמך: שאתה חותר לסקס בדייט ראשון, עם או בלי קונדום (לא קריטי), אבל בשבועיים הראשונים, לא כדאי לה לפתח ציפיות כי אתה גומר מהר, ואח"כ... תלוי בנסיבות, שמערכת יחסים בעבורך היא קודם כל סקס וריגושים ואח"כ אם מתאפשר גם תכנים אחרים. שאתה דתי לשעבר - עם בילבול בהווה. שאתה יוצא עם נשים שחוש המידה שלהן נתון בספק ושאפילו בדייט ראשון, לא תשלם עליה (חצי-חצי).
מה אני אגיד לך? אני לא מבינה איך אתה לא צריך לגרש את המעריצות עם מקל.

drorbar19

New member
תגידי בקי

את היית מעדיפה שאשקר כמו כל מי שאת מכירה?

שאספר לך שאני בכלל מחפש קשר עם עומק ולא סקס, שסקס הוא רק הדובדבן שבקצפת, שאני זיון מדהים שתמיד עומד לו, מחזיק 3 שעות רצוף בפעם הראשונה ומעדיף להתנשק במקום להזדיין?
שקונדום זה מאסט בחודשיים הראשונים, ושזה מרגיש לי הכי טבעי ונעים, ושבטח נלך יחד לעשות בדיקה רפואית מקיפה.
שאני נורא עשיר ובכיף אזמין אותך לכתית בערב הראשון (וגם אקח ואחזיר אותך), ושיש לי רכב חדש וגדול?
שאני בכלל לא מבולבל מהמשבר שקרה בגלל הגרושין, ושאני יודע בדיוק מה אני רוצה ולאן אני חותר?
שאני אף פעם לא מתעצבן, ולא נסגר ולא בועט לאנשים שחותכים אותי בגלגל, שאני לא מקלל ושיש לי סבלנות וסובלנות של פיל זקן?

ואז אחרי חודש של זיוני מוח תגלי לבד שכמו כולם בכלל לא עומד לי מההתרגשות בפעם הראשונה, שאם כבר כן, אז אני גומר בשניות מההתלהבות ושאני צריך 24 שעות התאוששות.
ושלמרות ההבטחה אני מנסה להוריד את הקונדום באמצע כי נראה לי שאולי הוא עוצר לי את הדם ובלעדיו יעמוד יותר.
ושההונדה שבאתי איתה היא בכלל של חבר שהלווה לי ושקלקול הקיבה הוא רק תרוץ ללמה אף פעם לא הולכים למסעדה טובה, אלא מסתפקים בפפסי בחוף אכזיב.
ושפתאום לא ברור לי שאני רוצה קשר, ושקשה לי ליסוע רחוק ושבכלל יש כדורגל מחר אז לא נוכל להפגש?

אני מעדיף לחשוף די בהתחלה את כל הפאקים, ככה שאם משהו ישתפר פתאום אז היא רק תהייה מרוצה. ושהיא תדע את הכל מההתחלה ותבחר בי למרות זאת, ולא שתגלה כל פעם הפתעה חדשה ותשרוד איתי רק כי היא תחשוב שזה ישתפר, וככה יתבזבזו להם עוד שנתיים של קשר שסופו ידוע.

b e c k y

New member
מרת מתולתלת ומר פמיניסטי

תרגיעו את עצמכם, תיכף ומייד.
שאני לא אצטרך לבוא....

למעלה