ועכשיו אני כאן

iritz9

New member
ועכשיו אני כאן

הי בנות, אני אחרי 5 הפלות הריון כימי וIVF שלילי.
אני בת 42 והחלטתי שאני לא מחכה יותר!
הרגשה פנימית שלי שאני כבר על הקצה של הפוריות והביציות שלי לא היו ולא יהיו משהו....
הוצאתי מלא טפסים לתרומת ביצית בארץ....אשמח לדבר/להתכתב עם משהיא שיכולה לכוון אותי ואת בן זוגי, מה התהליך מה כדאי יותר מה כדאי פחות....אני ממש מבולבלת....עייפה מחמש שנים של מלחמה וכישלונות....רוצה את ההרגשה במדהימה הזאת שילד קורא לך אמא.

תרומת ביצית בארץ

אירית שלום
תרומת ביצית בארץ אפשרי בבית חולים הלל יפה ואסף הרופא עם תורמות מהארץ, תוכלי ליצור קשר עם מחלקת הפריה חוץ גופית כדי לקבל עוד אינפורמציה. בדרך כלל התורים ארוכים ונשים רבות פונות לרופאים פרטיים ומסלולים בחול כדי לקצר את התהליך. אם תרצי הסבר נוסף תוכלי ליצור איתי קשר.
בהצלחה
מיכל

רוחנית11

New member
את יכולה לפנות אליי

אני נמצאת בתהליך תרומת ביצית באיכילוב עם תורמת ישראלית שמצאתי בעצמי. זה נקרא "תורמת ידועה" וזה אמור לקצר את התהליך של המתנה לתרומה אנונימית שלוקחת בערך שנה

אני עשיתי באסף הרופא וחובקת זוג תאומים מדהים

כרגע כבר יש תורמות וזה די רץ
את צריכה לפנות למחלקת IVF באסף הרופא (הלל יפה חזרו אלי רק לפני מספר חודשים כשכבר הייתי בהריון למרות שנרשמתי כבר לפני 3 שנים)
הצוות מקסים והם משתדלים מאוד לתת לנתרמות את מה שהן מבקשות.
תקבי פגישה ותקבלי מפרופסור רונאל את כל הנתונים ואז תחליטי מה מתאם לך.

1mar1825

New member
תרומה או לא אחרי גיל 40

בגיל 41 נאמר לי שהסיכוי היחידי שלי הוא התרומה. לא רציתי להאמין. סתם נלחמתי כמה וכמה שנים, עד שלא התעוררתי בגיל 44. ואז התחלתי את המסע שלי של תרומות.
האמת הוא שהסיכוי להיכנס להרייון אחרי גיל 40 הוא מאוד קלוש עם אחוז גבוע לכל מני סיבוכים. חבל לפספס שנים על זה
בהצלחה!!!!
&nbsp

iritz9

New member
מקווה שהתעוררתי מוקדם-בגיל 42

אחרי ה IVF היחיד שעשיתי ובו יצאו רק שתי ביציות , הופרו אבל לדעתי איכות העוברים לא הייתה גבוהה...עובדה לא הצליחה.
וזה אחרי שהזרקתי כמות שהייתה מתאימה לפילה ...ה FSH שלי כבר 21
והרגשה אישית/ אינטואיציה שהמצב שלי לא יהיה לעולם יותר טוב.
החלטתי עם עצמי שאני רוצה להיות אמא בכל דרך....אז אומנה ואימוץ עלו על הפרק.
אך אני רוצה גם לחוות הריון, אז אני כאן מתחילה תהליך.
הרופאים לא אמרו לי כלום בשלב הזה לגבי תרומה כי מבחינתם לנסות עוד....אבל דיי!! זה עינוי, סבל.
גם קראתי קצת על המחקר של האפיגנטיקה שעודד אותי

&nbsp

למעלה