ועידת פסגה - היום נפגשנו "זקן

ועידת פסגה - היום נפגשנו "זקן

הפורום וסגניתו" ביום עיון בספריית רעננה.נחמד להיפגש ונחמד להכיר חברה מאוד נחמדה בפורום. שתי ספריות קיבלו פרסים - תעודות ו50,000 ש"ח, (כל אחת) להמשך פעילות חברתית מבורכת. הספריה הציבורית ע"ש אבן זיידון מאום אל פחם, קיבלה את הפרס על סיוע בהכנת שעורים לתלמידים כבדי ראייה ועורים. בנתניה קיימת הספריה לעיוורים- בה מתרגמים ספרות יפה וספרי לימוד לכתב ברייל, ומשאילים ספרי קריאה לנזקקים באמצעות הדואר. הפעילות בספריית אום אל פחם מרישמה בהיותה נותנת תשובה מיידית ובלתי אמצעי לעיור ולכבד הראיה. הספריה האזורית גליל תחתון ע"ש ק"י גולן קבלה את הפרס על "דיוואן" מפגשי פולקלור בספרייה של אוכלוסיה ערבית ויהודית על vpruhhey ספרה לנו perhay. בדברי הפתחיה אמר ראש עיריית רעננה שאינו יודע עם כמות הקוראים בספריות ירדה,אך הוא סבור שכמות הקוראים לא ירדה, בגלל ירידת מחירי הספרים ועליית רמת החיים יש יותר אפשרות לקנות ספרים ולקוראם. אולי. הוקרן הסרט "מקדמות" בבימויה של ענת אבן, בהפקה עזר מרכז ההדרכה לספריות צבוריות, הסרט ע"פ סםרו של ס. יזהר. סרט בן 40 דקות, ס. יזהר קורא קטעים מספרו על רקע תמונות אסוציאטיביות של הבמאית. מעולה. הסופר הקשיש שהיה אמור להשתתף אף הוא נעדר מסיבות בריאות. איחולי לס. יזהר לבריאות טובה. הנאה מרובה גם מהפגישה, וגם מיום העיון.

perhay

New member
אור חבצלות, הדיווח שלך מפורט ביותר

שמחתי על ההזדמנות שהיתה לי להכיר אותך אישית. גם אני מאד נהניתי מיום עיון זה. ראשית כל, היה כמובן מרגש להיות חלק מאחת הספריות שזכו בפרס. וחוץ מזה, התוכן כפי שאור חבצלות כתבה, היה מעניין ופתח צוהר למאחורי הקלעים של העשייה הקולנועית ובקשר בין הספרות לקולנוע. כל הספריות קבלו עותק מהסרט ואני ממליצה לכם, לצפות בה. זה סרט לא שגרתי, וניתן להאזין לקריאה בקול של ס.יזהר שהיא מאד ייחודית. עוד פרטים על הסרט כאן.

למעלה