ועידה!!!!!!

i am just me

New member
ועידה!!!!!!

מאחר וכל האנשים הכי מאגניבים יהיו בסמינר, הנהגת הנוער החליטה על פרוייקט מקורי וחדש בו חברי הנוער יבחרו שישה חבריי הנהגה ועוד יו"ר לתנועה!!! (הסיבה שזה מוגדר כמשהו חדשני ומגניב היא שמזמן לא באמת היו שישה חברי הנהגה שלמים + יו"ר). האחריות על מבחר רב של מועמדים ועל נתינת אפשרות אמיתית להליך הדמוקרטי לפעול בצורה הטובה ביותר (ריבוי דעות, ריבוי מועמדים, הכל אותו דבר ביננו) היא עליכם משתי סיבות עיקריות: הראשונה היא שנוער מנהיג, נוער קובע, נוער עושה!!! מה שאומר שאתם צריכים להנהיג ולגרום לתנועה הזאת לחזור לעתידה המזהיר (ולהכניס את צביה בבחירות הבאות). והסיבה השנייה היא שאני לא אהיה בארץ בוועידה אז הכל תלוי בכם, ולא בנו... בקיצור, תגישו מועמדות להנהגה כמה שיותר מהר כי זה ממש חשוב, ואנחנו באמת חושבים שיש לכל אחד מכם המון מה להציע אם רק תהיו מוכנים להשקיע קצת זמן והשקעה. סהר

i am just me

New member
שינויים בחוקה!!!

משהו מעצבן אותכם בחוקת הנוער? יש איזה סעיף שלא נותן לכם לישון בלילה? זה הזמן להשפיע!!! לכל מי שיש רעיונות כלשהם לשינויים בחוקת הנוער, אנא שילחו מסר לדרור על כך עד ה13.4 וגם הצעת מועמדות להנהגה היא עד תאריך זה, באותה הדרך (לשלוח מסר לדרור). תמיד תסתכלו על האותיות הקטנות, והפעם באותיות הקטנות כתוב: כל מי שיגיש שינוי לחוקה או את מועמדותו להנהגה\יו"ר אחריי תאריך זה יידפק, כי נתנו תאריך ואתם צריכים לעמוד בו!!!

i am just me

New member
מי שרצתה לעשות שינויים בחוקה

אולי כדאי שגם תקרא אותה קודם, אז הנה הלינק (או הלינקית, כדי שלא תהיה הפלייה מגדרית).

ד ר ו ר 1

New member
עדיף לשלוח אימייל, ולא מסר

לכתובת: [email protected] לעיונכם/מצורפת חוקת נוער מרצ הנוכחית. הצעות תיקון לחוקה, מועמדויות להנהגה, מועמדויות לראשות התנועה, נא לשלוח אליי לכתובת שלמעלה עד ה- 13.4, יום חמישי הבא (לא הקרוב) דרור

that girl

New member
אהמ.

אני לא רוצה להרחיב יותר בדברים עכשיו, אבל כדאי שאני אודיע גם פה שהגשתי מועמדות לתפקיד יו"ר התנועה. ואני מקווה לראות כמה שיותר אנשים טובים ואכפתיים מגישים מועמדות לתפקידי הנהגה ויו"ר. שיהיה לנו בהצלחה
לי

croovy

New member
../images/Emo204.gif אבל אם את לא באה-

לא כל האנשים המאגניבים יהיו שם. או שזה שאת לא באה הופך אותך ללא מאגניבה, ואז זה בסדר. אבל זה אומר שאת צריכה לעזוב את י-ם, כי יש שם רק אנשים מאגניבים. או שבעצם יש שם את כל האנשים המאגניבים, ולא רק אנשים מאגניבים, כי למשל יש שם את לופליאנסקי וכלמיני כאלה, אז את בעצם יכולה להישאר שם. סתם, את עדיין מאגניבה. פשוט אומועית.

croovy

New member
../images/Emo204.gif אני מבקש לכנס את הגוף הערכי

בזמן הוועידה על מנת להחליט אם נוער מרצ תומך או מתנגד לאיחוד בין מרצ לעבודה, ומה עושים עם זה (שולחים מכתב עכשיו, מפגינים מול משרדי המפלגה אם תתקבל הכרעה מסויימת וכו'). אנחנו לא יכולים להתעלם מהקריאות לאיחוד עם העבודה גם כשהן עוד חלושות ולא רשמיות, ואנחנו חייבים לגבש עליהן דעה במהירות, בין אם זה התנגדות או תמיכה. אי אפשר גם לטעון שיש תמימות דעים בנוער נגד איחוד, כי שמעתי קולות לכאן ולכאן, ואני בעצמי רוצה לשמוע עוד דעות. עוד- חוקת הנוער מתייחסת לנוער יחד ואם למישהו בא לאסוף 20 חתימות לשינוי הכיתוב לנוער מרצ או נוער מרצ-יחד הוא מוזמן. אני לא אעשה את זה כי זה לא כזה עקרוני.

doresh shalom

New member
אני חושב שזה לא נחוץ ../images/Emo41.gif

נראה לך שמרצ תתאחד עם העבודה כשהעבודה מוכנה לשבת עם ליברמן? ועכשיו אני שוב נזכר למה אני לא במפלגת העבודה..

croovy

New member
../images/Emo204.gif אני חושב שצריך בכל זאת

להחליט על דעה עקרונית. לא לגמרי בטוח שליברמן ייכנס, ומהניסיון שלי עלולים פתאום להחליט להתאחד וזה יכול להפוך לבלתי נמנע.

למעלה