ועידה! איך היה לכם?:)

אלונהההההההה..

כפי שהבנתי חזרת הביתה,אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב!![דברי איתי] ממ היה לי נחמד, יום שישי היה פשוט כ-י-ף,השמוצרוק והערב..והריקודי עם יוווווו ..חחח..... היום היה לי קצת קשה,כי היתי עייפה כמו החיים,והרגשתי שהחוגים חוזרים על עצמם. אבל בגדול,היה ממש נחמד... האוירה פשוט...לא יודעת איך להסביר את זה.. היתה אוירה מיוחדת, של לא סתם עוד סמינר .. שיהיה לכם שבוע טוב.

כי לקחת לי אותוו כי שלי היה יותר

טוב..!

jast

New member
סוציאליזם סוציאליזם...

אין פה שלי שלך, כל אחד מקבל כמה שהוא צריך ואני הייתי צריכה עיפרון חד(כי היה לך גם עט ולי לא היה !!).. חוצמזה שזה בכלל לא היה עיפרון שלך. להמשיך?

jast

New member
קצת חופר, אבל לפעמים גם מעניין..

מבחינת החוגים והסמינר עצמו- היה לי קצת משעמם, קצת איבדתי אותם לפעמים, ולפעמים הצלחתי להכנס לשיחה כשנהיה מעניין.. באמת למדתי המון דברים, הגישה שלי כלפי הנושא השתנתה, עכשיו אני קצת פחות באה בקטע של 'אני נגד זה ואין לי סיבה לנסות להבין' הרבה פעמים יצא לי לדבר עם אנשים על זה וזה ככ שיעמם אותי, ואני ממש לא מחוברת לכל זה, אבל אני קודם כל מקשיבה ובודקת את כל הדרכים, רק אחרי זה אפשר לדעת מהי הדרך הטובה באמת, אני חושבת שאני פשוט אבחר את מה שכן מעניין אותי, דברים שמתקשרים לחיים היום, אני אלמד, אני אשנה. בקיצור, יש דברים שאני בכל זאת לוקחת איתי מכל זה. גם הערב תרבות היה ממש יפה, והשמוצרוק והריקודי עם היה מצחיק, נהנתי לקפוץ לעשות שטויות. (וכמובן, לשבת במגרש ולעשן כל חמש דקות) חוץ מזה שהכרתי אנשים חדשים, והחוג שלי היה ממש בסדר, ולמרות שביאס אותי שהמון אנשים לא באו, זה לא היה כזה נורא כי יצא לי להכיר כמה אנשים ממש מעניינים והיה נחמד לדבר וכאלה, וגם אממ ראיתי אנשים שלא ראיתי מלא זמן כמובן:}. אמג, אני מרגישה כמו בשיחת סיכום..

היה ממש מצחיק

"אנחנו בשומר הצעיר, נכון?" -"כן.." "ואנחנו דוגלים בסוציאליזם.." -"כן.." "כל אחד תורם לפי יכולתו ומקבל לפי צרכיו.." -"כן.." "אז יש פה שתי קופסאת סיגריות." חח אני שמחה שנהנת:)

למעלה