ועוד שירשור אחד!!!

ועוד שירשור אחד!!!

אוקי, לי באופן אישי נגמרו המשחקים החדשים לחניכים, אז מה דעתכם על שירשור משחקים מוצלחים?! תכתבו כאן את המשחקים הכי כייפיים שאתם משחקים עם החניכים שלכם, כמה שיותר ככה יותר טוב...

אני אתחיל עם...

ביליביליבופבופ מישהו עומד בתוך המעגל ואומר למי שהוא רוצה "ביליביליבופבופ" מי שאמרו לו "ביליביליבופבופ" צריך להגיד את השם שלו לפני שמי שבתוך המעגל מסיים להגיד "ביליביליבופבופ". אחרי זה מוסיפים עוד דברים כדי לגוון: צריך להגיד "צ'ארלי 1,2,3,4,5" וצריך להסתדר כמו המלאכיות של צארלי לפני שמסיימים להגיד. (זה שנאמר לו עומד באמצע, והשניים מיצידו כאילו נשענים עליו) אומרים "ויקינג 1,2,3" ומי שאמרו לו צריך לעשות קרניים עם האצבעות, השניים מצידו חוטרים וכו וכו אם מישהו לא מספיק להגיד את השם שלו או לעשות את התנועה הנדרשת מי שפנו אליו נכנס לאמצא המעגל במקום מי שהיה שם. מקווה שהבנתם משהו...

driftwoodstav

New member
משה עז-

זה בדיוק אותו דבר רק עם דברים שונים! יש "משה עז" שזה אומר שזה שמצביעים עליו עושה "מממממממה" ואלו שלידו עושים לו קרניים... ועוד כל מיני שאני לא זוכרת סתיו

adi u

New member
משחק אחד השווים לדעתי...

זה כשמחלקים את החניכים לקבוצות...ולכל קבוצה קושרים בלונים בצבע זהה... והמטרה היא שכמה שיותר בלונים מהצבע שלך ישארו..וכמובן לפוצץ את הבלונים של הקבוצה\קבוצות האחר\ות.

למעלה