שבוע מוזר
אבל לפחות עבדנו.
מזג אויר הפכפך, מגרש שדווקא הפתיע אותי אחרי השבוע שעבר ויכולנו לעבוד על רובו עד שעה שתיים בצהרים היום (שאחרי 4 שעות של עבודה בגשם, הפך להיות בוצי חלקלק, ורק אז עברנו לשיעורי אורווה.)
מה שכן, החווה שלנו מחליפה בעלים. יש בזה עצב, כי הבעלים של החווה היא כמו משפחה בשבילי. ממש עצוב לי שהיא הגיעה למצב של למכור. מצד שני, אם כבר אז כבר. ויש בזה התרגשות, כי יש תוכניות גדולות לבעלים החדש. אז נחיה ונראה.
בינתיים ביליתי כל היום בהרגעת תלמידים לחוצים, שלא יפטרו ממני כל כך מהר, ושמבחינתם הכל נשאר אותו הדבר. רק המתקן ישתפר

מעבר לזה, בשלישי אח שלי לקח יום חופש, וארזנו את הכלבים ואת הקטנה ונסענו לנו לגולן. היה מגניב לאללה. סתם עצרנובמקום בין הר בנטל להר אביטל ליד הכביש, נתנו לכלבים לרוץ, לקטנה להרגיש קצת שלג, ואפילו היו שם חברה שנתנו לנו לגלוש על הבוגי עטוף הניילון שלהם, היה מגניב !
רכבתי ביום חמישי על שני סוסים, על שלי יצאתי החוצה, שנינו עטופים במעילי גשם, בסוף אחרי חמש דקות הכל נפסק וסתם התבשלנו.
ועל הפונית, כל כך נהנתי. היא יודעת לתת מעצמה ומוכנה להתאמץ גם כשקשה.
חייבת למצוא יותר זמן לרכיבות.
אוף. מדכא אותי שאני לא יכולה להתמיד כמו שאני רוצה.
היום הפתיעו אותי כל התלמידים, שבאו במטרה לרכב, גשם או לא. ובמצב שירד גשם משעה תשע, שהתחלתי לעבוד) עד כמעט ארבע, שסיימתי. כולם רכבו עד שהמאנז' כבר לא אפשר.
ילדים בני כמע שלוש עד גיל צבא, כולם רכבו, מעיל גשם, קפוצון על הכובע, וחיוך על הפרצוף.
אני גיליתי שאם יש לי כובע על הראש, שמונע טיפות לעיניים, הגשם ממש לא מפריע לי, עד שאחרי שלוש שעות כבר הגשם חלחל דרך המעיל. אז זה כבר פחות נחמד.