הנה הנה אני בא לעשות פה מסיבה!
חחח השיר הזה נתקע לי מהבוקר. יא אללה בלאגןןןןןןןןן

- שיר השבוע (של אביתר): שמתי לי פודרה. כי היה לי שבוע כזה.. - שיר השבוע (כללי): סרטים מצויירים וכנפיים שבורות מתוך פסקול הסרט כנפיים שבורות, your song מתוך פסקול הסרט מולאן רוז', חם על הירח - ברי, מאמי - שוטי הנבואה, אדם צובר זכרונות - אברהם טל, המשורר - שולי רנד, ערבב את הטיח - אהוד בנאי - אלבום השבוע: אהוד בנאי והפליטים הראשון, הפסקול של כנפיים שבורות [גאונות!], שוטי הנבואה הראשון והשני

. ואיך לא, עבודה עברית 2. - ספר השבוע: עליסה בארץ הפלאות - ציטוט השבוע: "אז היום ראיתי את המורה המגניב לתופים. ואמרתי לו "בוקר בוקר טוב!" והוא לא ענה לי!!!" - "מה אמרת לו?" - "מה אמרתי לו?" - "בוקר בוקר טוב!"
[כפרה

] כרמל: "אז אמרתי לו שהוא פגע בי. והוא אמר לי שאין לו כח לדרמות שלי." אני: "אחח. איזה מנייאק. כל הגברים אותו דבר" כרמל: "אומייגאד רוני, את מתחילה לדבר כמו איה כורם! יה מושפעת!" "ב....עזרת השם" - סרט \ סדרת השבוע: כנפיים שבורות והחבר'ה הטובים [מגמת תקשורת לשלטון!] ודאוס [באהבה לאלי] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "היום הכל בוער פחות" [פשוט כי היה לי שבוע סוף

] - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המון משפטים מאנשים טובים שהזכירו לי כמה אני מוקפת בחברים טובים ואוהבים ["אין אין, את עצה לחיים טובים את" // "לא יכולתי לקבל חברה טובה יותר ממך"].
חוצמזה שסופסוף פגשתי מישהו שנורא רציתי לפגוש כבר הרבה זמן [וכל הפאדיחות שהיו כרוכות בכך היו שוות את זה..] וההצגה מתחילה לזוז. אמן. - משהו שהרס את השבוע: גס שאני לא מצליחה להשתחרר ממישהו שכבר לא חלק מהחיים שלי ואני מדי פעם שוב נזכרת באדם הזה וכואב לי. אבל מה שטוב בכל הסיפור זה שלמדתי להתמודד עם הכאב ולצמוח מממנו הלאה [ותודה לכל החברים שלי שהביאוני עד הלום]. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות והופעה של אביתרוש ביום רביעי וטיול עם כרמל השווה לוואדי וההצגות של אומנויות הבמה באורטבעון

ואולי אולי אולי דייט עם ברצ'וקונת. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: כרגע לא בא לי - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יונה וולך, פרוייקט הגומייה - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תהיו חברים טובים של האנשים שאתם הכי אוהבים. אתם לא מאמינים כמה שזה עושה הרגשה טובה, וחוצמזה, מה יותר כיף מלקבל חיבוק ענק שבאמת אוהב?