...ועוד שבוע עבר...

Walk Two Moons

New member
...ועוד שבוע עבר...

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): תיאטרון רוסי - שיר השבוע (כללי): Laura Marling- Ghost - אלבום השבוע: Laura Marling- Alas I Cannot Swim - ספר השבוע: אל תיגע בזמיר - ציטוט השבוע: We're not alone - משהו שעשה לכם את השבוע: סרט מוצלח שהכנתי, סיום קורס שפת הסימנים
- משהו שהרס את השבוע: אנשים טיפשים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של ברי בחמישי!!! - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): לורה מרלינג! בבקשה תשמעו אותה! ג'וני מיטשל חדשה נולדה לנו
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שינה.

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): מנגינה יקרה, את שקט - שיר השבוע (כללי): הדרה לוין ארדי - מעולם לא אהבתי, Okkervil River - Love To A Monster, סיון שביט - נשקי אותי, סיון שביט - ללב שלי אין בית, Muse - Unintended, Madonna - You'll see - אלבום השבוע: וניל - ספר השבוע: חוכמת הבייגלה. פשוט לא נמאס. - ציטוט השבוע: אם הייתי יכולה הייתי כותבת פה את כל 'חוכמת הבייגלה'. ספר חובה. - סרט \ סדרת השבוע: רשימת השירים האינסופית של נורה וניק, או משהו בסגנון. מתוק ופשוט שובה לב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): All by myself, I don't need anyone at all. I know I'll survive, I know I'll stay alive. מי היה מאמין שביום אחד אני אצטט את מדונה.. "בראשית לא היית, והיה פה גן עדן." "ותכף נישן, ואני יכול לשמור עליי יפה, לא צריך אף אחד." - אמוטיקון השבוע:
(בלי שום קשר אפשרי לוולנטיינס) - משהו שעשה לכם את השבוע: שמחות קטנות של יום חולין. מפתיע כמה דברים נמצאים מתחת לעיניים שלנו ואנחנו פשוט בוחרים להתעלם מהם. ביום הבחירות נסענו לבקר את אחותי והאחיינים ועשינו סעודה חגיגית לכבוד חג הדמוקרטיה
כל מיני התלבטויות שהוכרעו סוף סוף. לצאת בשישי בערב ולפגוש אחרי הרבה זמן את האנשים שמצליחים תמיד להעלות לי חיוך ענקי על הפנים. (ולנסות להסביר לשני אמריקאים את שם המשפחה שלי בעזרת דוגמאות מווינדוס. משעשע ביותר.) - משהו שהרס את השבוע: הענישו אותי על משהו שלא עשיתי, ועונש אכזרי במיוחד. התוצאות המוזרות ביותר של הבחירות (בלי קשר לדעה פוליטית). - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיור בבית שאן ביום שני, יום הולדת לאחותי בשלישי, ויום הולדת לי
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ממליצה לעצמי(ולכם) לנסות לשמוע עוד כמה שירים של הדרה לוין ארדי, פשוט כי השיר שלה קנה אותי. סיון שביט
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לעשות את ההבחנה בין האנשים שגורמים לכם לחייך, לבין האנשים שרק מורידים את החיוך מהפנים, ולדבוק בסוג הראשון כמה שיותר.

Walk Two Moons

New member
../images/Emo67.gif

- שיר השבוע (של אביתר): אבא, טיפה של אור. - שיר השבוע (כללי): Radiohead - Climbing up the walls, morning bell, optimistic בלובנד - ערים וזיכרון 2, דידי שחר וירדן בר-כוכבא - יש מישהו שסולח. - אלבום השבוע: Radiohead - Kid A, רונה קינן - לנשום בספירה לאחור. - ספר השבוע: שרון קריץ' - שני ירחים. - ציטוט השבוע: "ופתאום, כאשר הבחין בכל הדקויות שבמנהגיה שבעזרתן התמזגה עם סביבתה, התחוור לו שאם היא נדרשת לכזו התנהגות קפדנית - מצבה כפי הנראה נואש באמת." (אדית וורטון) - סרט \ סדרת השבוע: 'הבריחה מסוביבור' ולהבדיל 'סיפורי דגים'. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אין מילה מספיק חדה לתאר כמה זה בוער כשזה בוער". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: קצת גשם. - משהו שהרס את השבוע: כל השאר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסע-שואה (לא בפולין, פה בארץ) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אין לי מושג מי אלה דידי שחר וירדן בר-כוכבא, אבל אם "יש מישהו שסולח" הוא שיר שמייצג את היצירה שלהם - אני ממליץ. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

creepy creep

New member
אתה לא מכיר את ירדן בר כוכבא?

היא הייתה(ועדיין?) שחקנית. בנות בראון ומרחק נגיעה. היא גם אחת מהאחראים לשיר "ימים של שקט". וגם לי אין מושג קלוש לגבי דידי שחר
סיפורי דגים
- סרט מקסים.

"איזה לילה יפה לחלום חלומות יפים"

- שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים. פשוט להבין מה חשוב באמת בחיים האלו, בעולם הזה, ומהי הדרך האמיתית, הנכונה, והעמוקה. "כל כך הרבה זמן בחושך". - שיר השבוע (כללי): אייכה/שולי רנד. - אלבום השבוע: דניאל סולומון/חיפה 87', ולו בשל הבדידות, שהיא גם יפה לפעמים. - ספר השבוע: חייו ויצירתו של אלכסנדר פן. אלכסנדר פן הוא המשורר האהוב עליי, וזה יותר ממופלא להתחיל להבין במעט את קורות חייו. [לא שאני תומכת גדולה בחדירה לחייו של אמן כזה או אחר, אם הוא היה טיפוס בוגדני או לא זה לא מה שישנה את דעתי על יצירותיו, אבל זה יתן לי פרספקטיבה שונה על שירים מסוימים. בקיצור זה אמביוולנטי וסובייקטיבי נורא]. - ציטוט השבוע: Voyage de nôce [בתרגום: מסע הזוג לאחר חתונתם]. מתוך 'הגט' / ש. בן ציון - סרט \ סדרת השבוע: נמלטים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבא עזרי. עזרי מעם ה' עשה שמים וארץ." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההבנה העמוקה של כמה טוב יש בעולם, וכן, שיש גם רע, אבל הטוב גובר [כמה קלישאתי]. - משהו שהרס את השבוע: פרידה מהחבר שלי, אבל אני שלמה עם ההחלטה הזו. ומודה על הזמן שהיינו יחד, אבל 'יותר טוב כלום, מכמעט'. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי, להיפגש עם אנשים יקרים. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: http://www.stage.co.il/s/629879 אני נפעמת. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שולי רנד, מוש בן ארי, עידן רייכל, דניאל סולומון,ארז לב ארי חלקיקי חלקיקים מכל מה שאני שומעת בתקופה הזו. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תפילה.

הנה הנה אני בא לעשות פה מסיבה!

חחח השיר הזה נתקע לי מהבוקר. יא אללה בלאגןןןןןןןןן :) - שיר השבוע (של אביתר): שמתי לי פודרה. כי היה לי שבוע כזה.. - שיר השבוע (כללי): סרטים מצויירים וכנפיים שבורות מתוך פסקול הסרט כנפיים שבורות, your song מתוך פסקול הסרט מולאן רוז', חם על הירח - ברי, מאמי - שוטי הנבואה, אדם צובר זכרונות - אברהם טל, המשורר - שולי רנד, ערבב את הטיח - אהוד בנאי - אלבום השבוע: אהוד בנאי והפליטים הראשון, הפסקול של כנפיים שבורות [גאונות!], שוטי הנבואה הראשון והשני :). ואיך לא, עבודה עברית 2. - ספר השבוע: עליסה בארץ הפלאות - ציטוט השבוע: "אז היום ראיתי את המורה המגניב לתופים. ואמרתי לו "בוקר בוקר טוב!" והוא לא ענה לי!!!" - "מה אמרת לו?" - "מה אמרתי לו?" - "בוקר בוקר טוב!"
[כפרה :)] כרמל: "אז אמרתי לו שהוא פגע בי. והוא אמר לי שאין לו כח לדרמות שלי." אני: "אחח. איזה מנייאק. כל הגברים אותו דבר" כרמל: "אומייגאד רוני, את מתחילה לדבר כמו איה כורם! יה מושפעת!" "ב....עזרת השם" - סרט \ סדרת השבוע: כנפיים שבורות והחבר'ה הטובים [מגמת תקשורת לשלטון!] ודאוס [באהבה לאלי] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "היום הכל בוער פחות" [פשוט כי היה לי שבוע סוף :)] - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המון משפטים מאנשים טובים שהזכירו לי כמה אני מוקפת בחברים טובים ואוהבים ["אין אין, את עצה לחיים טובים את" // "לא יכולתי לקבל חברה טובה יותר ממך"].
חוצמזה שסופסוף פגשתי מישהו שנורא רציתי לפגוש כבר הרבה זמן [וכל הפאדיחות שהיו כרוכות בכך היו שוות את זה..] וההצגה מתחילה לזוז. אמן. - משהו שהרס את השבוע: גס שאני לא מצליחה להשתחרר ממישהו שכבר לא חלק מהחיים שלי ואני מדי פעם שוב נזכרת באדם הזה וכואב לי. אבל מה שטוב בכל הסיפור זה שלמדתי להתמודד עם הכאב ולצמוח מממנו הלאה [ותודה לכל החברים שלי שהביאוני עד הלום]. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות והופעה של אביתרוש ביום רביעי וטיול עם כרמל השווה לוואדי וההצגות של אומנויות הבמה באורטבעון :) ואולי אולי אולי דייט עם ברצ'וקונת. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: כרגע לא בא לי - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יונה וולך, פרוייקט הגומייה - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תהיו חברים טובים של האנשים שאתם הכי אוהבים. אתם לא מאמינים כמה שזה עושה הרגשה טובה, וחוצמזה, מה יותר כיף מלקבל חיבוק ענק שבאמת אוהב?

אה וכמובן!!! [אני חייבת]

במוצ"ש הבא הופעה של אסף אבידן המלךךךךךךךךךך בסיטיהול! ס ט י ג י ד י ש! הצפון משתלטו! אהא!!! [אמאלה מה עובר עליי מה זה המצברוח הטוב הזה אני אמורה להיות מותשת אחרי יום חזרות ארוך!]

למעלה