ועוד שאלות...

• פותח הנושא EIA
  • פורסם בתאריך

EIA

New member
ועוד שאלות...

היי וחג שמח! תוך שבועיים הצטברו לי מליון שאלות. הילד שלי מאתגר אותי.. קודם כל הוא בן 14 יום. חזר יפה למשקל והעבר אותו. נולד 3265 והיום הוא 3650. השאלה העיקרית שלי היא: אני נותנת לעילאי שלי לינוק כל פעם שהוא מראה סימני רעב. אבל בימים האחרונים נדמה לי שלא מדובר כלל ברעב,אלא בפינוק. הוא לא נרדם בלי שד. הוא מראה סימנים של רעב,אחרי שהוא אכל היטב משד אחד ונרדם,אני מעירה אותו,מחליפה לו ונותנת את השד השני. אך הוא יונק מעט,כל החלב נשפך לו מהצד השני,כי הוא בכלל לא רוצה לבלוע,ואחרי כמה דק' הוא נרדם. אם אני משכיבה אותו אחרי שינק מהשד הראשון בלבד,הוא מתעורר ובוכה בהיסטרייה,חוץ מהמקרים שבהם השינה עמוקה ממש. לפעמים הוא יונק לא בולע עד שנרדם,וכשאני משכיבה אותו או מעלה לגיהוק,כל החלב נוזל לו מהפה. לא מוכן לקחת מוצץ. ניסיתי להיות יותר נוקשה,עד שהוא לוקח את המוצץ הוא בוכה,וכשהוא מאבד אותו גם,עד שאני לא נותת לו שד,ואחרי דק' ספורות הוא נרדם. אני לא יודעת מה לעשות,כי זה נמשך יום ולילה, עילאי שלי לא נותן לי לזוז. גם הפטמות שלי סדוקות לגמרי,למרות שהוא טופס כמו בספרים,נדמה לי שבזמן שהוא מוצץ לצורך הנעה בלבד, הוא פוצע אותן. אגב,החלב נשפך אצלי כמו מפל,הוא לא מתאמץ כמעט על מנת לשאוב אותו,אפילו לפעמים כמו חתלתול,עוד לפני שהכנסתי לו את הפיטמה,הוא מתחיל לתפוס את הטיפות,כך שההירדמות בזמן הנקה זה לא ממאמץ יתר.. אשמח לקבל עצה איך להתגבר על הפינוקי שלו... ושאלה נוספת,פחות קשורה להנקה-מאיזה גיל מומלץ להלביש את התינוק בפיג'מה,על מנת לתת לו הפרדה של יום ולילה? האם כבר מגיל אפס? סליחה על התוכן הארוך והמפורט. תודה רבה. אלה.

למעלה