voguemaster
New member
כן, זה נכון
אוקיי, אני אחרי לילה של ריקודים ולא ממש מתחשק לי לרשום הודעה ארוכה, אבל זה ממש קורא לי..
אז כך, אני מסכים איתך שלצאת עם אחרות יהיה רעיון גרוע ביותר, כי כמו שאמרת טל, זה עלול בדיוק לגרום לה להחליט סופית שהיא לא רוצה להמשיך איתו (ואז הוא נדפק קשות..) מצד שני, הוא לא חייב להיות זמין אליה בכל פעם שהיא רוצה/צריכה אותו. אם היא אכן רוצה להחזיק אותו בתור אופציה זמינה הוא לאו דווקא צריך לשתף פעולה! משחק הזמינות (או חוסר זמינות) הזה יש בו מן האמת. כן, יגידו כאלה שזה לא נכון, אבל כולנו בני אדם, ואם משהו בא לנו בקלות וזמין לנו תמיד, יש סיכוי (לא יודע גדול קטן, אבל סיכוי קיים) שאותו דבר יהפוך לדבר שמובן מאליו, וזה לא טוב. זה קורה גם לאנשים, לכן אני לא שולל את האפשרות הזו. יגידו אנשים שאם מישהי מסוגלת לקחת אותו כמובן מאליו אז היא לא שווה את זה בכלל, אבל לדעתי זה לא נכון גלובלית, אלא רק ספציפית בנקודת זמן אחת, כלומר זה לאו דווקא מעיד על האופי, זה בהחלט יכול להיות משהו חד פעמי, ובכלל כולנו אנושיים ולעולם לעולם לא חסינים מדברים כאלו. הדרך היחידה למנוע מצד כזה הוא לא להיות זמין כל הזמן וכל פעם, או לכל גחמה. זה מעלה את הערך בעיניי הצד השני. זה אולי משחק פרופר, אבל זה דבר שעלול להיות נחוץ, ובכל מקרה זה די שימושי. אז אוקיי, המסקנה היא שלגרום לה לקנא לא פועל או לא חכם, אבל לגרום לה להעריך את הזמן שלה איתך יכול מאוד להיות אפקטיבי. יש גם אנשים שיבואו ויטענו שאם זה זה אז לא צריך לשחק משחקים. זו גישה לכאורה נאורה, אבל זה ממש לא חייב להיות כך במציאות. לא תמיד כשזה זה הכל פועל בצורה חלקה, ושוב, אנחנו רק בני אנוש ובעלי מגרעות. להגיד שלא צריך לשחק קצת משחקי חיזור זה טפשי לדעתי... זה מזכיר קצת דחיית סיפוקים. אפילו שרוצים ואפשר לקיים יחסי מין, אפשר לחכות עוד, ויש לזה ערך מוסף אח"כ, במיוחד בתחילת קשר. לא לפרוק ישירות את כל המתח המיני יכול לתת מספיק זמן ומוטיבציה לבנית קצת רגשות ואז יש בסיס שאפשר לעבוד עליו
בקיצור ולעניין, לדעתי אמיר פשוט צריך לתת לה SPACE, ולא לקפוץ בכל פעם שהיא רוצה לדבר/להיפגש איתו. שפשוט תבין שהיא זו שיזמה את ההפסקה, והיא לא יכולה לשחק באמביוולנטיות כזו בבנאדם. הוא צריך להבהיר לה שהפסקה זה הפסקה ו-SPACE זה SPACE, זה הכל. בפירוש לא לגרום לה לקנא. אלי
אוקיי, אני אחרי לילה של ריקודים ולא ממש מתחשק לי לרשום הודעה ארוכה, אבל זה ממש קורא לי..