ועוד שאלה........

קרנושה

New member
ועוד שאלה........

למי מילדכם יש סבא גדול? הכוונה האם ילדכם נינים? אצלנו עד לפני 3 שנים בערך האחיינים שלי היו יותר מנינים .....אך אומרים את המילה הזאת? סבתא של אבא שלי נפטרה לפני 3 שנים ככה שהאחיינים שלי היו צאצאים של הסבתא הגדולה ההיא.....(צאצאים זאת המילה נכון?)...שנפטרה בשיבה טובה בגיל 96...ואצלכם? בתמונה מתי עם סבא שלי (אבא של אבא שלי-הסבא האחרון שנותר לי)..... קרן

לילדים שלי יש 4 סבים וסבתות גדולים!

סבא וסבתא שלי מצד האמא, סבתא שלי מצד האבא וסבא של בעלי מצד האמא. סבא שלי חולה על הילדים, חולם עליהם בלילה. מגיע לפה לבקר לפחות פעמיים בשבוע, ואנחנו נפגשים איתם כל סוף שבוע. כשהוא פה, הוא מחזיק על הידיים לגרעפס, מטייל איתם בבית ואפילו מאכיל. יש לו מערכת יחסים מאוד מיוחדת עם עומר. ממש להתמוגג.

חיבנוקי

New member
גם לנו יש סבתא רבה

סבתא שלי עלתה ארצה לפני 3 שנים, ולילדים יש קשר נפלא איתה. היא מדברת בספרדית והם עונים בעברית.
הם מסתדרים נהדר

לעומר ודנה יש 2 סבתות ו 2 סבים גדול

גדולים אצלינו אומרים סבא רבא או סבתא רבא מצד בעלי עומר ודנה נינים ראשונים ומהצד שלי האחרונים בינתיים

nonana

New member
לנו יש סבתא רק מצד אמא שלי

אבל היא גרה בצרפת כך שהם לא רואים אותה הרבה

לילדים שלי יש שתי סבתות רבא +

סבא רבא אחד וכולם מהצד של בעלי. סבא וסבתא הורים של אבא שלו ועוד סבתא אמא של אמא שלו. ורק לי אין אפילו סבא או סבתא
(לא לדאוג אימצתי לי סבתא אחת משל בעלי)

נירית1

New member
לילדים שלי יש

מהצד שלי יש שלוש סבתא רבא , אחת של אבא שלי, ושתיים של אמא שלי -תנחשו איך ?
מהצד של בעלי יש סבא וסבתא רבא.

טל 3

New member
אצלנו יש 4 סבתות ו 4 סבים

ששתים זה סבא וסבתא שלי כלומר הנינות שלהם, ואצלי הם גם נכדות וגם נינות ראשונות ככה שממש מפנקים אותם במתנות בלי הפסקה.

keren1

New member
אצלנו יש 3:

סבא וסבתא שלי מצד אמא. וסבא מצד אבא שלי. הסבא וסבתא משוגעים על הקטנים. לצערי אנחנו גרים רחוק מכולם (הם בצפון ואנחנו במרכז). סבתא שלי יכולה להתיישב ולבהות בתמונה של הילדים שעות. לדבר אליהם וכו´. כשאנחנו מצפינים אנחנו נפגשים. מהצד של בעלי אין לא סבאים ולא סבתאות.

טל של 4

New member
לצערי...

רק סבתא אחת שלי זכתה לראות את יואב, היום לי ולבעלי לא נשארו סבים בחיים..

למעלה