ועוד שאלה...

jamtribe

New member
ועוד שאלה...

כולם מדברים על אינפקטד משרום בפורום ... לצערי לא שמעתי אף טרק שלהם שממש הדהים אותי. אם יש המלצות אני אשמח

Gbogda

New member
באלבומים הראשונים שלהם

הטראקים הטובים באמת שלהם נמצאים בשני האלבומים הראשונים שלהם:Classical Mushroom ו-The Gathering

מה נסגר איתך אח שלי

אינפקטד הרכב טראנס מוביל בעולם.... האלבומים הראשונים טובים מאוד כמו שהזכירו קודמיי טראק ספציפי שאני מאוד אוהב נמצא דווקא באלבום האחרון שיצא ב-2004 I'm the supervisor-"Bombat האלבום הכפול כולו Converting vegetterian אלבום ענק....

Kaya00

New member
אז מה

אם אינפקטד זה הרכב טראנס מוביל בעולם זה אומר שהוא חייב להתחבר אל המוזיקה שלהם? אתה לא הכי מתחבר למוזיקה שלהם .. קורה [; אני אישית גם לא ממש מתחברת למוזיקה שלהם עכשיו, אבל ה2 אלבומים הראשונים שלהם הם אלבומים שלדעתי חובה לשמוע אותם ... תשמע תבין, כל מילה מיותרת.

Misha345

New member
תשמע את

Symphonatic, Bust A Move , The Missed Symphony, Mushmushi, Wider, Release Me ותגיד לי שזה לא גורם לך צמרמורות בגוף השירים האלה שלא נתחיל לדבר על האמביינט המטורף שהם עושים

xofer

New member
איזה סוג טראנס אתה אוהב?

טרקים שעולים לי ישר לראש: psycho - "ה"טרק שלהם, חריטות למוח חפירות לרגליים return of the shadows גם מהראשון, מסובב טריפים קלטני montoya the shen acid killer עם זירוקס, טרק מפיל אחד האהובים עלי בכל הזמנים בכלל gravity waves כנ"ל מג'עג'ע, המנון symphonatic הכי מלודי, הכי מעיף nothing comes easy פחות מאוס מbust a move, טוב באותה מידה לדעתי

למעלה