ועוד שאלה..

123feniflora

New member
ועוד שאלה..

כולם אומרים שבדיקת אליזה לנוגדנים איידס אפשר לזהות כבר אחרי 3 חודשים. אני עשיתי בדיקה שנה וחצי, ושנתיים אחרי מגע לא מוגן עם בן אדם שנשא איידס.=( יצאו לי שלילי. אבל אני רוצה לשאול האם אחרי שנתיים בדיקה הזאת היא אמינה? הנוגדנים תמיד אפשר לזהות עם יש וירוס? יכול להיות שבבדיקה לא מצאו לי נוגדנים למרות שיש לי HIV ? או יש לי פוביה?

123feniflora

New member
ומה אתה חושב אל חום 37+?

אני שמעתי שנוגדנים תמיד נמצאים בדם,אבל כאשר HIV עובר לאיידס -לפעמים בדיקת אליזה יוצאת שלילית למרות שבן אדם כבר חלה באיידס. אולי התחיל לי כבר איידס??? (חום , חולשה, עייפות וכו' ? )

נוגדנים

הבעייה בבדיקה שלילית אחרי הדבקה היא רק בשבועות הראשונים כאשר עדיין אין נוגדנים ולכן טווח הבטחון של 3 חודשים. לאחר מגע של 3 חודשים ומעלה ובדיקה שלילית אין בעייה. זה נכון שבספרות הרפואית מדברים על בדיקה שלילית, אבל זה במצב סופני, אחרי הרבה מאד שנים של נשאות ולא שנתיים וגם זה מאד נדיר. מנסיון שלנו אנשים במצב חסוני נמוך ביותר אחרי שנים של מחלה יש להם נוגדנים חיוביים.

123feniflora

New member
אני לא הבנתי..

ואם אני כבר חצי שנה חולה. אולי אני כבר נמצאת במצב הזה? ונוגדנים שלי חיוביים? או שזה מצב כזה שאני כבר לא היתי יכולה לקום מהמיטה? תודה רבה לך.

123feniflora

New member
אני ..או לאאאא...

יש לו כבר חום חצי שנה!!!!! אז אולי התחיל לי איידס בגלל זה בדיקת אליזה שלי שלילית??????

123feniflora

New member
אתה חוששת מאוד!!!!!!!

אז אם זה מה שיש לי זה כבר איידס. ואני כבר חצי שנה חולה באיידס. בדיקת אליזה שלי שלילית בגלל שנוגדנים חיוביים. אז איזה בדיקה לעשות בשביל לדעת אם זה איידס או לא? =((((((

123feniflora

New member
סליחה דוקטור..אני מצטערת

אני פשוט מאוד מאוד חוששת.. אני אסביר הכל מחדש. אם יש לי כבר חום חצי שנה 37+.חולשה.כאבי ראש. בדיקות שלי יצאו שליליות(אליזה). אולי זה מה שיש לי זה איידס? זה סימנים של איידס? או שזה מחלות הרבה יותר קשות מהחום וחולשה? במצב שלבן אדם יש איידס הוא יכול לתפקד כמו שאני? אולי תקופה שאני היתי נשאית כבר נגמרה(שאז אני לא עשיתי בדיקות..) והתחיל לפני חצי שנה(ואז עשיתי בדיקות. ויצא שלילי בגלל שנוגדנים חיוביים..) מה אתה חושב? זה דומה לאיידס? ואיזה בדיקה לעשות? קומבו זה טוב במצב שלי? אם אליזה במצב שלי כבר לא מתאימה, אז איזה בדיקה לעשות? ואם זה באמת איידס -אז כמה נשאר לי לחיות??=((((

123feniflora

New member
"מצב סופני"

תגדיר בבקשה מה זה "מצב סופני" - כאשר יש לבן אדם כבר כמה מחלות קשות כמו דלקת רעיות וכו" ? במצב שלי, איזה בדיקה אני צריכה לעשות כדי לבדוק מצב המערכת החיסון שלי ? אני מאוד מצטערת שאני שואלת הרבה מדי שאלות.

למעלה