ועוד שאלה

שריר

New member
אוקי עוד משהו

נגיד יש בפורום אחד של עגור בעיטת פרפר בזה שאני אתחבר לחיה אז היא נגיד תצליח לי יותר טוב? משהו כזה ועוד שאלה היא קשרוה גם לחלומות צלולים אם למשל אני אעשה קאטא בחלום צלול זה יעזור לי אחר כך לעשות אותה במציאות?

לשריר: על קאטות, חיות וחלומות...

1. אני שוב שואל אותך: מה זו לעזאזל בעיטת פרפר?! מחכה עדיין לתשובה... 2. האם התחברות לחיה תגרום לך להצליח טוב יותר לבצע תנועות המשוייכות לאותה חיה? לא בהכרח, מפני שלא תמיד השיוך נכון. כאשר השיוך נובע במקורו מהתחברות מסויימת, אותה התחברות בדיוק תניב תוצאות משופרות בבואך לבצע את התנועה. לדוגמא, אם בעיטת הפרפר שאתה מדבר עליה הומצאה ושוייכה מתוך סוג מסויים של חיבור, הרי שאם תשחזר חיבור זה תוכל לבצע את הבעיטה "מהמקום הנכון שלה", קרי, בקלות, בטבעיות, באפקטיביות, בשלמות. 3. ביצוע קאטה בחלום הוא תרגיל נהדר, שמהווה הן תרגיל בחלימה והן תרגיל בלחימה... במלים אחרות, התרגיל הזה עשוי לשפר את רמת המודעות שלך בחלום ובמציאות - וכן לשפר את רמת הביצוע של הקאטה... שלך באהבה, בן

שריר

New member
בעיטת פרפר

אם אני לא טועה היא מהקאטה של גויני טאולופ צ´ן צו´אן הקאטה המתקדמת של העגור הרעיון של הבעיטה זה שאתה עומד שני הידים לצד ימין אתה מזיז את רגל שמאל שמאלה לא קדימה או אחרוה בקו של עצמה שצאלה אז מקפץ עם ימין ישרה ואז שמאל ישרה הרעיון זה פגיעה בשתי מקומות בגוף מאוד יפה מאוד קטלני כאשר יודעים לבצע לגבי התחמקות ממנה אני פחות יודע

עדיין לא הבנתי:

אתה מתכוון לבעיטה של שתי הרגליים בו-זמנית, כך שתי כפות הרגליים פוגעות בו זמנית במטרה בעוד הגוף כאילו שוכב על הצד אבל באוויר?

לשריר - ההתחברות!

בתשובתי "התחברות אל החיה" (למעלה, בשרשור זה) יש קצת מידע. קשה להביא יותר מידע במסגרת זו של הודעות כתובות קצרות. המשך לנסות להתחבר בדרכך - וסמוך על עצמך. אתה תדע מתי אתה מצליח... ואם לא תצליח, אז לא הצלחת. זה טבעי מאוד! כנראה שאתה צריך ללמוד את זה בצורה מסודרת, או לנסות בפעם אחרת. שלך, בן

שריר

New member
נראה לי שאני יחכה שזה יבוא

דרך לימודים מסודרים בדוג´ו נראה לי שיהיה יותר קל להסביר את זה שם באימונים אבל תודה בכל מקרה אני יגיד לך אם אני אצליח אתה מכיר את הבעיטה?

שריר

New member
אני מת על הבעיטה הזו אני מתאמן

עליה חצי שעה קשה לי לישר את הרגל אחת תמיד מתעקמת לי

הרגל המתעקמת...

שאלה והצעה: *** שאלה: אם רגל אחת תמיד מתקפלת לך, אז למה לא לבעוט עם רגל מקופלת, בעצם? *** הצעה: אני מניח שמגובה נמוך מאוד הרגל לא מתקפלת לך. אז תתאמן על גבהים נמוכים מאוד בצורה "נכונה", כך שתשלוט בבעיטה בגבהים נמוכים. ולאט לאט, בהדרגה ובטבעיות, "תטפס" כלפי מעלה, עם הזמן... שלך, בן

למעלה