ועוד קצת סמים...

Yaniv-DC

New member
ועוד קצת סמים...

סליחה על חוסר השרשור, פשוט חששתי שאי שם למטה זה לא יקרא... אמיר הייטנר פירסם אצלי בפורום מאמר שבעבקות הדיון כאן על סמים חשבתי שיהייה יאה לפרסם אותו כאן, וזו גם התשובה לשאלתו של הדי ג´יי ששאל אותי אם שמעתי פעם על מישהו שמת מצינגלה...

MARMELAD

New member
אוי, גוועלד

איזו כתבה מגמתית, שטוחה, ולא נכונה אני שמעתי על מישהו שעקצתה אותו דבורה, ומרוב הפחד הוא ברח למרפסת ונפל מהחלון. אז יאללה, יוצאו ה|דבורה| מהחוק !

DJNYC

New member
ותגובתי בפורום שלנו היא:

"אפשר למות מזה" "זה הורג" אלו הכותרות שנבחרו לכתבה הזאת המדברת על מקרה מוות אחת מגראס (שגם הוא לא הגורם הישיר למוות, וגם הקשר לטעמי די רופף) אני לא חושב שזה המקום לפתוח דיון על הכתבה שלך, אבל לטעמי היא מגמתית ולא משקפת את המציאות. המקרה המצער שקרה - אכן עצוב, אך הוא יחיד ומיוחד, וחבל שהראשות למלחמה בסמים בחרה להפוך אותו לדגל, כי זה לא מקרה מייצג. הכתבה מדברת על חשיש כמשהו שגורם לאיבוד שליטה עצמית ושיקול דעת. חבל שהכותב לא נלחם באלכוהול באותה נחישות שהיא מכה עולמית שגובה בשנה הרבה יותר קורבנות (אם בתאונות דרכים, בעיות רפואיות, נשים מוכות וכו´). עוד טעות של האגודה למלחמה בסמים, היא שהיא מתייחסת לכל סם כהורס חיים, וכאן בדיוק היא מפספסת. אם היא היתה משקפת את המציאות, מוסרת מידע אמין ומהימן, מזהירה ומתריעה מפני סכנות אמיתיות, אני בטוח שהאמון שלה בקרב בנוער היה גדול וכך גם מידת ההקשבה. מעבר לזה, בורותו של כותב הכתבה בכמה נקודות ממש מטרידה, לאור זה שהוא אמור להיות בעל ידע מקצועי, לפי הנכתב...

למעלה