אני מניחה שלא כל הבני זוג שהיה לכן נראו בול כמו גיז'ל או כמו ג'ים קינס.. אבל - שתאם פוגשים בחור / ה על איזה איבר אתם קודם כל מסתכלים ? שיניים? שפתיים? גובה? על מה אתם לא מסוגלים להתפשר?
האיבר הראשון שאני מסתכלת עליו הוא שרירי הידיים... ללא ספק האיבר שהכי עושה לי את זה.... מה שעוד חשוב לי בגבר זה העיניים והשפתיים. פחות העיניים, יותר המבט החודר שיש בהן.. אני לא מסוגלת להתפשר על גובה. למרות שהנוכחי שלי גבוה ממני רק בקצת זה עדיין חשוב לי שהוא לא יהיה איזה גמד... עוד משהו שאני לא יכוהל להתפשר עליו זה חיוך בחור שאין לו חיוך יפה לא יתקבל אצלי. חיוך מבחינתי משקף את הנשמה ואני חייבת נשמה טובה...
אין שום איבר מסויים שאני מוצאת את עצמי מסתכלת דווקא עליו או בוחנת קודם אותו זה משתנה מאדם לאדם, פשוט תלוי על מה נתפסות לי העיניים לטובה או לרעה ואם נתפס לי משהו לרעה, קשה לי להתפשר
עיניים,בכלליות הפנים,החיוך,הידיים והזרועות,הגובה,בד"כ יהיה לי מאוד חשוב שהוא יהיה גבוה ממני,ורזה... אני יכולה להמשיך מפה ועד מחר... הכל ביחד. וזה שונה מאדם לאדם,הדבר שהכי מושך בו.
דבר ראשון פנים אחר כך שיער ואז בא כל השאר, מבנה גוף, ציצים, ועכוז. חוץ מיזה מה הקשר לאופי? היא שאלה שאתם פוגשים מישהו\מישהי לא שאתם כבר יוצאים וכאלה...
עם מקל של ארטיק...! (אגב, מי זאת ג`יזל...?) אניווי... אני לא מפרק אנשים: "בוא`נה, מה זאת היצורה הזאת שאתה מסתובב איתה?" -"מה יצורה? לא ראית איזה נחיר ימני מ-א-מ-ם יש לה?"... לא יודע למה, אבל זה פשוט לא הולך ככה.. אגב, לכן אני גם לא מתפשר, ובאמת לקח לי הרבה מאד זמן למצוא מישהי שלא צריך להתפשר אצלה על שום דפקט
על זה אני לא יתפשר... ואני לא חושב שיש את הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו כי אתה מסתכל על הבחורה וקולט את המראה שלה בכללי ולא רק את הטוסיק או אני לא יודע מה... כמובן שאם נגיד היא בדיוק הסתובבה אז כן קולטים רק את הטוסיק...