ועוד צרור שאלות

מונקית

New member
ועוד צרור שאלות

1. איך אפשר להגדיר כך שהקבצים שאני מורידה מהאינטרנט יפתחו בOO ולא בWORD? כרגע מה שאני עושה זה להוריד את הקובץ, לשמור אותו, לפתוח בOO. האם יש דרך קצרה יותר? 2. יש לי קובץ WORD שעשיתי בצייר והוספתי אליו תיבת טקסט עם השם שלי (מעין לוגו) אבל בOO הוא לא נפתח לי בכלל (רואים רק את השם ולא את התמונה). האם יש דרך לפתרון הבעיה? שוב תודה מונקית

נתנאל531

Well-known member
לגבי 1

אם את משתמשת בFirefox אז זה קל מאוד, ב'כלים' - 'אפשרויות' - 'ישומים' להגדיר לפתוח קבצי doc באמצעות האופן אופיס. אם את משתמשת באקספלורר, כנראה שאפשר רק להגדיר באופן גורף לכל המחשב, שכל קבצי הdoc בכל מקום במחשב יפתחו רק עם אופן אופיס, השאלה אם את מעוניינת בצעד גורף כזה. אם כן, לכי בכל חלון של 'המחשב שלי' ל'כלים' - 'אפשרויות' - 'שיוך קבצים', חפשי את סיומת 'doc' ותגדירי לה להפתח עם אופן אופיס במקום עם וורד.

חייםלוי

Member
מנהל
לגבי 2 אופן אופיס לא מראה תיבות טקסט שנעשו

בוורד. לפני כשבוע ניסיתי לפתוח קובץ כזה שנעשה בוורד והכיל הרבה תיבות טקסט וכולן נעלמו באופן אופיס.

נסיון עם WORD 2007 מראה אחרת

אני עובדת עכשיו עם אופן אופיס 3.0 BETA . הכנתי מסמך עם טקסט,תמונה ותיבת טסקט. שמרתי את הקובץ לפי סוג DOC 2003 וגם לפי DOCX . פתחתי את 2 הקבצים באופן אופיס 3 . הראשון (קובץ DOC 2003 ) הציג את המסמך עם קצת שינויים, רואים את תיבת הטקסט (תמונה מצורפת). הקובץ DOCX מציג את תיבת הטקסט בכחול ללא מלל. עם איזה גרסה של אופן אופיס אתה עובד ? באיזה WORD הוכן הקובץ ?

חייםלוי

Member
מנהל
הקובץ הוכן בוורד 2007

ניסיתי פתוח באופן אופיס 3 RC2 ולא נפתחו תיבות הטקסט.

למעלה