ועוד ציטוטים...

שטותלי

New member
ועוד ציטוטים...

טוב, אז הציטוט הקשה היה (ואני מקווה שמישהו פה בכלל מכיר את זה...): "קפה אלהמברה"-מרגלית צנעני. ועכשיו לציטוטים: 1. "הוא עומד שם בפינה ומחכה לך" 2. "בוקר בא, יום חדש" 3. "תראה רק את הטוב ולא את הרע" 4. "חושב עלייך המון" 5. "זה מכפיל את הסיכון" 6. "מה יהיה אם אבגוד" 7. "יום בא ויום הולך" 8. "נצא ביחד, בטח נהנה" 9. "רק פחדתי מעט" 10. "כבר שכחתי איך שהם נראים"

קוציני

New member
אז ככה..

1.רוצי שמוליק -זילבר 7.נאיבית -יעל לוי 8.קלפטר - צליל מכוון (שלישית צליל מכוון) 10.ימים של שקט 4.שתי אצבעות מצידון

פ י י

New member
יש לי קצת להוסיף

5 - "הבטחות ללא כיסוי" - אם ככה קוראים לשיר, בכל אופן שיר של "דודה", לא? 6 - "זמר שלוש התשובות" 9 - "כבר עכשיו" של ירמי קפלן זה משאיר אותנו עם 2 ו-3.

שטותלי

New member
וככה...

6 ו-9 נכונים. בקשר ל-5... זה לא שם השיר ואני לא מכיר אותו בביצוע של "דודה", אבל יכול מאוד להיות, כי לפי השם נשמע שזה כן השיר, אז רק תמצאו את השם הנכון ואני אשחרר אתכם מזה.

פ י י

New member
אז זהו ש

אני כנראה לא יודעת את שם השיר אבל כמעט כל המילים שלו מתנגנות לי בראש בגרסה של דני סנדרסון ומזי כהן - "מה אם הוא בחור הגון? - זה מכפיל את הסיכון. ומה אם יש לו לב זהב? - שיגור אצל הוריו.."

MiToOsH

New member
מממממ...... יש לי כמה... ../images/Emo104.gif

ובטח פתרו לפניי.. 1. רוצי שמוליק (אני חושבת..) 4. שתי אצבעות מצידון 6. זמר שלוש התשובות 8. צליל מכוון 9. כבר עכשיו (השיר של הפוך) 10. ימים של שקט

שטותלי

New member
אולי פתרו כבר...

אבל אפשר להתנחם שאצלך יש הכי הרבה תשובות בהודעה- וכולן נכונות!

למעלה