ועוד פרק! חלק א

Goggle Girl

New member
ועוד פרק! חלק א

היה זה אחר הצהריים כשקוג'י עזב את חדרה של איזומי והתחיל לנדוד במטרה למצוא את חדרו שלו, או יותר נכון לומר, את חדרו של קואיצ'י. הוא הלך לאיבוד, כמובן, אבל לא ממש היה אכפת לו. הטירה הייתה ענקית וסיפקה מראות חדשים רבים לאיש הצעיר. רעשים באו מקרבת מקום והוא עקב אחריהם, יצר הסקרנות גובר על מי שהתיימר להיות נסיך. הוא עבר את הדלתות ומשני צידיו, שומרים קפצו להקשב. לרגע הוא היה בשוק לפני שנפנף בידו באי וודאות ומלמל 'חופשי'. הם נרגעו, ועיניו סרקו את האולם. היה זה אולם אימונים לטירונים החדשים, וכמה מהם בחנו את יכולתיהם של האחרים. ניצוץ של תקווה התיישב בליבו. 'בבקשה, תהיה כאן...' ליבו צנח כשלא מצא את טאקויה, אפילו בפעם השלישית. "מחפש מישהו, הוד מעלתו?" השומר שאל. "לא, אני פשוט..." הוא פנה ללכת, רק לבוא פנים אל פנים עם האחד אותו חיפש. טאקויה נכנס עם ארבור, השניים מדברים בלהט. 'כמו שהוא ואני דיברנו...' כששני הנערים הבחינו בו, ארבור קפץ להקשב. "הוד מעלתו!" קוג'י לא שם לב אליו, עיניו קבועות על טאקויה. "איך קוראים לך? אני שכחתי מאז הטקס היום, מצטער." הוא אמר בקול רך, סומק נבוך על לחייו מהתירוץ הגרוע. טאקויה ענה בפשטות. "קאנבארה טאקויה, הנסיך קואיצ'י." ה'נסיך' הניד בראשו לביטול. "פשוט קרא לי קואיצ'י. בוא ננסה את זה שוב." ארנור עמד והסתכל על המחזה לפניו בעוד טאקויה גירד את אחורי ראשו לעומת ידו המושטת של קוג'י. "היי. קוראים לי... קואיצ'י." הוא חצי מעד על לשונות. ארבור היה היחיד שניראה ששם לב, אבל הוא היה המום מכדי לנשום, שלא לדבר על לדבר. הנער השחום בהה ביד המושטת לרגע לפני שהחזיר את המחווה, מחייך בכנות. "היי. טאקויה. נעים לפגוש אותך... קואיצ'י." "התענוג כולו שלי. זאת חתיכת אחיזה יש לך שם." פשוט העם החזיר את ידו, מסמיק קלות. "אני, אר, זאת אומרת..." "מה דעתך על דו קרב?" "הא?" "אתה יודע, להלחם אחד בשני?" כמו מדגים, קוג'י שלף את חרבו ופגע באחת מבובות האימונים, מחזיר את החרב חזרה לנדן. הקרב שלו עם וולף לימד אותו שהחרב היוותה מוקד תשומת לב גדול מדי ושאסור לו לנופף בה יותר מדי. "אתה בפנים?" הבעת פניו השתנתה מהלם לאור וטאקויה הנהן. "בטח שאני בפנים!" "בתנאי אחד." "שהוא?" "נשתמש באלה." טאקויה תפס את חרב האימונים שנזרקה לעברו והרים גבה. "אנחנו לא רוצים לסדוק לך את החרב החביבה שלך, נכון?" האושר הפך לכאב ופליאה. 'הוא... איך הוא...' מבחין בהבעת פניו של טאקויה, קוג'י צחקחק בעצבנות. "מצטער, קשה לי להבין שיש חרבות טובות משלי. זה השיגעון שלי, לכולם יש אחד." טאקויה חייך לא ממש בביטחון, אבל החיוך המדהים שקוג'י הפנה אליו גרם לכל החששות להעלם. בדיוק כמו בבית. "קדימה!" "כן אדוני!" "אולי לא הייתי צריכה..." איזומי תהתה כשהחזיקה את כמוסות הקסם בידה. הנסיך עזב זמן קצר לפני כן, ומילותיו של הליצן רדפו אותה. "אני אנצח בזה, ויהי מה! הנסיך יאהב אותי חזרה!" היא שילבה את כפות ידיה כמו בתפילה והביטה בשמש מעבר לחלון. "קואיצ'י-סאמה... בבקשה תאהב אותי. אני לא יכולה בשום מקרה להפסיד לליצן השטני הזה! אני לא!" לאחר רגע של דממה, היא זרקה את הכמוסות מחוץ לחלון וסגרה אותו. "אין טעם בלהשתגע ככה... אולי אני אלך לראות אותו... הוא הפסיד שיעור היום בגלל הטקס... כן, זהו. אני אבקש מלווה לתת לי את השיעור שלו... הוא תמיד אומר כמה מתקדם בחומר הנסיך שלנו... כן, זה מהשאני אעשה." ועם החלטה זו, נחישותה גובלת בטירוף, איזומי עזבה את חדרה, פעמוניו של הליצן עדיין מדנדנות באוזניה. ליבו של טאקויה דהר כשנעמד בפוזת לחימה על משטח האימונים. העימות המפתיע תפס את תשומת ליבם של כל הנוכחים, וכל הצוערים הביטו בשניים בפליאה. "אתה רועד." קוג'י אמר ברכות. "מהתרגשות." טאקויה ענה, כל צורתו אומרת ביטחון עצמי מופרז. "יופי. חבל היה לי לחשוב שאתה פוחד ממני." "פוחד? אני ממש באקסטאזה!" "אז למה שלא תתחיל אתה? אני אענה." טאקויה נזכר ברגע בו הנער מולו אמר את אותם הדברים לגיבור מלחמה ישן. תנועותיו היו חינניות וחלקות, ומכאיבות. כמעט כמו מישהו שהכיר מאז לידתו. "אם זה לא חצוף מדי עבורי לבקש... קואיצ'י..." קוג'י צפה בו בסקרנות בעוד טאקויה נשך את שפתו, מגייס את האומץ שלו. "בבקשה, בוא נתחיל יחד!" מלמולים מילאו את האולם, כמעט כמו בקרב של קוג'י נגד וולף. לאחר רגע, קוג'י חייך בשביעות רצון. הוא לא יכל להסכים עם האפשרות שאולי יצטרך להלחם בטאקויה בכל דרך אחרת. ובשומעו את התגובה מפי מי שאמור היה להיות הנסיך, טאקויה נאנח בהקלה. "אני אשמח." "אז אנא, הרשו לי להקפיץ אתכם!" שני הנערים פנו לראות את לווה עומד בכניסה. הוא החזיק מטבע זהב בידו, מוכן להטיל אותו. "וואו, זה באמת לווה!" טאקויה אמר, משתאה. "כן, זאת גם הייתה התגובה שלי." "אה?!" "אה, מה?" "מה אמרת כרגע?" "כל, כלום! לא אמרתי כלום!" "טוב..." 'הוא מוזר קצת...' טאקויה פתאום הבחין שהוא בהה בקוג'י, והניד בראשו בפראות. 'תפסיק! הוא לא קוג'י, הוא לא!, קולו של לווה עצר אותו מלחזור על המשפט עוד מספר מאות פעמים. "כשהמטבע יפגע בריצפה, שניכם תתחילו. הבנתם?" "אתה כן אמרת משהו." טאקויה פלט, מתווכח בצורה ילדותית. קוג'י לא נשאר חייב והחזיר בדיוק באותה צורה. "לא אני לא." "כן אתה כן." "לא אני לא!" "כן אתה כן!" "לא!" "כן!" "לא!" "כן!" לווה מצמץ בעיניו מספר פעמים, מבולבל לגמרי מהתנהגותו של נסיכו. 'מה קורה כאן? אף פעם לא ראיתי אותו כל כך... חי!' "אני עמדתי בדיוק כאן ואני אומר שאמרת משהו!" "טוב, אני הנסיך ואני אומר שלא אמרתי כלום!" הפסקה. "אני לא יכול להתווכח עם זה, נכון?" "אתה מוזמן לנסות." "אני אעשה בדיוק את זה!" "עכשיו אתה מדבר!" השניים חזרו לעמדות הלחימה שלהם, חרבות האימונים מוכנות, מבטי רצח בעיניהם... ואיש לא זז מילימטר. "מה..." "תטיל את המטבע, לווה!" שניהם נבחו על המורה, שמיהר להטיל את המטבע. "למקומות..." השניים לא שברו קשר עין, איש לא מוכן להיות זה שיביט הצידה ראשון. "...היכון..." 'טאקויה... אני שמח שפגשתי אותך כאן.' 'למה אני עצבני? זה הנסיך קואיצ'י... הנסיך, לא מישהו שהכרתי כל חיי... קואיצ'י... יוש.' המטבע פגע בריצפה, מפיק צליל שהדהד ברחבי האולם כולו, גורם לכולם לעצור את נשמתם בעוד שני הנערים קמו לתחייה בעת ובעונה אחת. חרבות האימונים פגעו אחת בשנייה שוב ושוב, מאיימות לשבור זו את זו מחוזק המכות. "מי אתה אומר ינצח..." ארבור הביט בלווה שצפה בקרב בעיניין אך ברוגע. הוא עמד למלמל את תשובתו כשהסתבר שהמורה לא דיבר אליו כלל. "...אה, וולף?" הצוער הביט אחורה לדלת ומצא שם את וולף, נשען כנגד הקיר, ידיו שלובות. הוא הביט בקרב מזווית עינו, אך עדיין הבחין ביותר מאשר הנער, גם אם זה היה מנסה בכל כוחו. "קשה לומר. שניהם מכירים היטב את סגנון הלחימה של השני משום מה... מעניין למה." "תחושות בטן טובות?" "רק אם אתה עיוור מספיק להאמין בזה." הוא החזיר את תשומת ליבו לקרב בזמן לראות את קוג'י מבצע את אותו מהלך בו השתמש להפיל את וולף, אך טאקויה התחמק מזה בקלות. "זה מהלך טוב... אתה לימדת אותו את זה?" "לא." "מעניין." "מאוד." הקרב נמשך ללא בעיות, למרות שחוסר בטחונו המוחלט של טאקויה מול יריבו נהיה ברור יותר ויותר. 'למה? זה לא פחד רגיל מפני יריב חדש... מה אתה מסתיר מאיתנו... _קואיצ'י_ סאמה?'

Goggle Girl

New member
חלק ב!

*עובדת במרץ על חלק ג* "וואה!" הקרב הפך מלוחמה מחושבת בה כל תזוזה תוכננה בקפידה לתוהו ובוהו בו שני הלוחמים היו חייבים להסתמך על חושי ההישרדות שלהם בשביל לצאת בחתיכה אחת. טאקויה היה מפוחד לחלוטין לא מהנער שעמד מולו, אלא מהתואר אותו נשא, ולכן הימר על כל מכה ועל כל חסימה. קוג'י לא יכל להיות מאושר יותר, מרגיש בנוח למרות מתקפותיו המבולבלות של טאקויה. 'איך... איך הוא יכול לעשות את זה?! איך הוא מכיר את כל התנועות שלי?!' "אתה... בדיוק כמוהו..." "כמו מי?" "קוג'י." "תשובה לשאלתך, לווה." "בנוגע למה?" "מי שינצח את הקרב. זה לא יהיה הנסיך שלנו." המורה השני פשוט המשיך לצפות בשקט. המצב אליו נקלעו היה זר לשני הנערים כיוון שאיש מהם לא חווה אותו בכל השנים בהם נלחמו. תמיד היה ההיפך. קוג'י כרע ברך על הרצפה, חרבו רחוקה ממנו, תוצאות של נפילתו עקב שמיעת שמו. טאקויה עמד מעליו, חרב האימונים שלו מכוונת לצווארו של השני. "טעיתי... אתה בכלל לא כמוהו." "אתה שופט מהר מדי." בתנועה מהירה, קוג'י כרע מעט מטה יותר וזרק את רגליו קדימה, מפיל את טאקויה. אך במקום שהוא יתחמק, הוא תפס את הנער ואת חרבו, לא נסוג פעם אחת. התשואות שקמו כאשר ניראה שטאקויה ניצח גוועו פתאום. "ניראה, וולף, שטעית." "ואני בשמחה מודה בטעותי." "מה הוא אמר?" "אה, איזומי-סאן." לווה בירך כשהמכשפה הצעירה הצטרפה אליהם. "פשוט דנו בקרב." "איזה קרב?" "זה מולך." וולף אמר ברוגע, מסיבה כלשהי נהנה מהבעת פניה של איזומי בראותה את הפוזה בה היו שני הנערים. 'אפילו אחרי שראיתי את היכולות שלו קודם, אני עדיין מופתע שהוא יכול לתפקד כך בנסיבות שכאלה. למה אף פעם לא ראיתי חוזק כזה בו?!' קוג'י ישב על הרצפה, מחזיק את טאקויה קרוב, חרב העץ מכוונת לגרון שזוף. שני הנערים, למרות סערת הרגשות בה היו לפני רגעים ספורים, ניראו נינוחים בנוגע אחד לשני ולתנוחה בה היו. "אני חוזר בי. בקשר לחבר שלי." טאקויה אמר, ידיו נחות על ידו של קוג'י שהייתה כרוכה סביב מותניו. "מה בקשר אליו?" קוג'י חצי גרגר באוזנו, גורם לטאקויה להסמיק בעושו כך. "אתה כל כך דומה לו... שאתה גרוע יותר." "הוא נישמע כמו בחור טוב, החבר הזה שלך." "כבר אמרתי לך. הוא הכי טוב." סומק קל עלה ללחיו של קוג'י, והוא משך את טאקויה קרוב יותר, חצי קובר את פניו בכתפו. "טאקויה, אם..." "מה זה?" טאקויה שאל, מטה את ראשו קלות. "זה... אני..." "יש! הוא ניצח! קדימה, קואיצ'י-סאמה!" קולה של איזומי שבר את הרגע הרומנטי כמעט, והנסיך כביכול הביט בה מזווית עינו, רצח בעיניו. "ניראה כאילו יש לך מעריצה, קואיצ'י!" בשומעה את הפנייה הפשוטה והאינטימית מעט לנסיך, הנערה פצחה בסדרת צווחות, ובכדי להתגרות בה עוד יותר, טאקויה נשען כנגד קוג'י, מהר מוציא לה לשון לפני שמישהו יראה. "מה את רוצה... איזומי-סאן?" חוסר הרגשות בקולו גרם לילדה לקפוץ כאילו הוכשה על ידי נחש. "אני... אני רק..." "הקוסמת רצתה לדעת אם תסכים להחליף את השיעור שלי שמתחיל בקרוב עם זה שלה שבוטל הבוקר, נסיכי." לווה הסביר, מקבל תגובה מעט חמה יותר מהנער כחול השיער. "אני מבין. אז כדאי שאני אלך עכשיו." בשומעו זאת, טאקויה מיהר לעמוד, נבוך. "אני... זה היה כבוד עבורי להלחם איתך, הוד מלכותו!" הוא קד קידה, וקוג'י לא יכל להתאפק, מכה קלות את מצחו של חברו עם חרב העץ. טאקויה מצמץ מספר פעמים. "העמידה שלך טובה, אבל אתה מיהרת הרבה. שים לב למה שקורה מתחתיך, פעם הבאה זה יהיה גולם או משהו ולא הרגליים הלא מזיקות שלי." עיניו החומות של הנער קיבלו אור מרוחק כשנזכר במאורע דומה מאוד לזה שחווה...

Goggle Girl

New member
חלק ג!

זה היה הקרב הראשון של טאקויה וקוג'י. למרות שהוריהם אסרו על שימוש בחרבות אמיתיות מחשש לפציעה, הם עדיין הצליחו לתפקד יפה מאוד עם התחליף מעץ. "קדימה, טאקויה, תהיה גבר בנוגע לזה!" אביו של טאקויה הכריח אותו לקוד קידה ולהודות לחברו אחרי שהפסיד, והילד השני היכה על מצחו קלות עם המקל בידו. "האחיזה שלך נוראה, אני מופתע שלא הפלת את החרב שלך! אתה מועד כל הזמן, זה לא טוב. ותפסיק להתגרות ביריבים שלך, אתה רק מסיח את דעת עצמך. ו..." צ'יבי קוג'י מצמץ בעודו בוהה בצ'יבי טאקויה (צ'יבי = קטן). הילד ניסה להלחם בזה, אבל הוא בכה חזק. "טאקויה, תפסיק!" אביו נזף בו. "למה אתה בוכה?" צ'יבי קוג'י שאל בסקרנות, לא טורח להמשיך את המעין הרצאה שלו. "בגלל... בגלל... בגלל שאתה רשע! אני מנסה ממש ממש חזק, אתה יודע!" "באקה." חרב העץ פגשה שוב בראשו של הנער השזוף, אך לא חזק. צ'יבי קוג'י זרק אותה מעבר לכתפו, ידו השנייה על מותנו. "נסה יותר." אך הוא מיהר להמשיך לאחר שהבכי התחזק. "אבל יש לך עוד תקווה! תיראה, פגעת בי!" מחביא את ידיו מאחורי גבו ומפיל את החרב בתהליך, הילד שרט את ידו הימנית חזק כל כך עד שזו התחילה לדמם, והראה את הממצא בגאווה לטאקויה. "תיראה! פגעתי בי קשה! רואה?" צ'יבי טאקויה מצמץ את הדמעות מעיניו בכדי שיוכל לראות טוב יותר את השריטה, ומושך באפו, הניד בראשו לשלילה. "שקרן!" "אני לא משקר!" "באמת!" "באמת! אני לוחם אמיתי ולוחמים לא משקרים!" "באמת?" "שאני אשקר?" לקח לו רגע להאמין לילד השני, אבל אז הילד חום העיניים חייך כמו מטורף. "אבא! אבא, תיראה! תיראה, פגעתי בו! אבא!" צ'יבי טאקויה תפס בידו של צ'יבי קוג'י ורץ להראות את ההישג לאביו. "אבא! תיראה, אני... אבא?" בראותו את הפצע, פניו של האיש נאדמו מזעם והוא הרים את ידו. "טאקויה! אמרתי לך להיזהר!" ידו ירדה מטה בחוזקה, אך לא היה זה צ'יבי טאקויה שפגעה בו, אלא צ'יבי קוג'י." "מה?!" "שלא תעיז לפגוע בו! רק לי מותר!" גם אב וגם בן בהוו בילד שהצביע על ידו הפצוע מעשה ידיו שלו. "הוא פגע בי! עד שאני לא אחזיר לו, אני היחיד שמותר לו לפגוע בו!" האיש היה המום מהמילים העמוקות של הילד הצעיר ולכן עזב אותם לנפשם, צילו של חיוך על פניו. צ'יבי קוג'י פנה לצ'יבי טאקויה, רק בכדי לראות שדמעות עדיין היו בעיניו. "קוג'י... אתה..." הילד הגבוה יותר במקצת היכה במצחו של ידידו, הפעם עם אצבעו. "תפסיק לבכות ותקשיב! פגעתי בי, אז אני חייב לך! אבל אל תחשוב שאני פשוט אפגע בך חזרה, כי אז מישהו אחר יבוא ויפגע בך, ואז מה אני אהיה?! הראשון שפגע בך! טוב תשכח מזה! אני אהיה לא רק הראשון, אני אהיה האחרון, וגם היחידי! אז עד שאתה תקרע לי את הצורה אבל ממש טוב, אני אגן עליך לא משנה מה! אז כדאי שתשתפר ממש ממש וממש מהר, כי אני לא רוצה להגן עליך לנצח, אתה שומע?" "אני אשתפר..." "אני לא שמעתי אותך!" "אני אשתפר! אני אתחזק ואקרע לך את הצורה, ואז אני אגן עליך!" עיניו בוהקות, צ'יבי קוג'י הושיט את ידו, הזרת מושטת, חיוך על פניו. "מבטיח?" צ'יבי טאקויה הנהן, הדמעות אינן כבר, ועם חיוך שאיים לחצות את פניו לשניים החזיר את המחווה. "מבטיח!" השניים עמדו שם, מחייכים בשמחה, אף לא דאגה בעולם. חוץ מ... "וווווואה, אבא, קוג'י מדמם עלי!" "זאת אשמתך, באקה, תעזוב אותי!" "אתה תעזוב קודם!" "לא, אתה!" "אתה!" "אתה!" "אתה!" בדרכו הביתה, צ'יבי קוג'י התעלם מהכאב שהיה כרוך בכך, והמשיך לשרוט את החתך, מקלל בשקט כשידיו התלכלכו. "לעזאזל!" "קוג'י! מה אתה עושה?!" אביו מיהר לרוץ אליו לקח את ידו, מניד בראשו. "זה חתך לא נחמד. כנראה ישאיר צלקת." במקום לפחוד או להיות מאוכזב, הילד פשוט חייך חיוך של אושר טהור. "זה בסדר, אבא!" "באמת?" "באמת! כי אני ממש, באמת, הכי רוצה לזכור את היום!" "למה? מה כל כך מיוחד בהיום?" "הבטחה." ~&~ קוג'י נאנח כשהביט בכף ידו הימנית, הצלקת שם עד אותו יום. "קואיצ'י-סאמה?" קולה של איזומי נשמע שוב, הפעם מלא דאגה. "כן, בטח, כבר בא." קוג'י נעמד והחזיר לטאקויה את חרב האימונים. "בוא נעשה את זה שוב בקרוב." "כן אדוני!" טאקויה הצדיעה, מחייך כאשר קוג'י עשה זאת גם כן. "להתראות, חייל!" "אני אשתדל להיראות, נסיכי!" מנופף אחריו, קוג'י עקב אחרי איזומי, רק בכדי להעצר על ידי וולף. "הופעה מרשימה היום. אני מקווה שלא תנטור לי טינה אם אהיה מעט אלים יותר בשיעור מחר." "לא אצפה לפחות." "אני אזכור לך את זה." טאקויה נאנח כשקוג'י עזב את החדר, אבל הוא לא היה לבד לאורך זמן כיוון שארבור מיהר לרוץ אליו. "בן אדם! זה היה, כאילו, לא מציאותי! מדהים! בלתי יאמן! ואתה לא מקשיב לי בכלל, נכון?" "ארבור, האם אי פעם היית מאוהב?" הצוער קפץ אחורה בהלם, משקפיו כמעט נופלים. "מה?! אני, אתה..." הוא הביט מידידו החדש לדלת, וחזרה, ושוב. וחטף שבץ. "לא הנסיך?!?!?!" "לא, לא הוא." ארבור נרגע, אך לא כיוון שמילותיו של טאקויה הרגיעו אותו, אלא שהאווירה המפוכחת והעצובה סביב הנער הקופצני בדרך כלל הייתה מדברת. "אז... מי?" "בבבואה שלו."

Digi Lista

New member
זה במאמרים../images/Emo13.gif

כמה אפשר להגיד שאני ממש אוהבת לקרוא מה שאת כותבת?אז אני לא אגיד

moon flower

New member
אווויייייייי ^___________________^

*מתחילה פאנארט חדש* אנו... ננסה סאנג'י/זורו? (גם אם אין לי מושג עליהם המייל ששלחת, אני חושבת שהוא דוגמא מספקת ^^) עוד! ^^ למה הכתיבה כזו איטית ;;

למעלה