ועוד פרידה...

ronnyw

New member
ועוד פרידה...

בפעם השלישית בשנתיים הקרובות אני נפרדת . הפעם אימא. בת תשעים ואחת וחצי, שבעת ימים ותלאות, רצוצה גופנית ונפשית. תם סיפור חיים ארוך, קשה ומסובך, אבל כולל שמחת חיים, חריפות מיוחדת ונשמה טובה. הייתי רוצה להאמין שהיא הצטרפה לאבא שלי ולאחותי לאינסוף של שלווה.

hregev10

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך במות אימך

דרורה יקרה, כמו שכתבת - תם סיפור תלאותיה ועכשיו כנראה הצטרפה לאביך ואחותך עליהם השלום לפחות כנראה שאינה סובלת יותר. בצער חני

אירילה

New member
../images/Emo16.gif דרורה , משתתפים בצערך במות אימך

אין לי הרבה מה להוסיף כי קודמי אמרו כמעט את הכל. שמעתה העצב יהיה נחלת עברך והנחמה היא בכך שאמא כבר לא סובלת. אורית וגרשון

nili41

New member
דרורה יקירתי ../images/Emo24.gif

משתתפת בצערך העמוק מי יתן ולא תדעי עוד צער, נילי

zs1957

New member
../images/Emo16.gifדרורה,שולחת לך תנחומים על מות אמך

שלא תדעי עוד צער. אמך היקרה נגאלה מיסוריה. תנוח על משכבה בשלום ובשלווה. תוך שנתיים לקבור הורים ואחות זה המון. זהבה

דרורה יקרה , שלא תדעו צער

אני מתארת לעצמי שזה קשה כי בסך הכל אמא לא סבלה כפי שתארת ועדיין היתה לך אמא וזה משמעותי. בכל מקרה לפחות לא היתה צריכה להגיע לשלבים יותר קשים של המחלה. שולחת לך חיבוק ושמעתה לא תדעו עוד צער טובה

דרורה היקרה,

שלא תדעו עוד צער, שבחודשים ובשנים הקרובים תדעו רק שמחות ואושר, ושסגת היסורים תגמר! חיבוק, ניצה.

../images/Emo16.gifברוך דיין האמת,היא היתה אמא מיוחדת

אמא שהאריכה שנים,אמא שהצילה נפשות בשואה,אמא שדאגה לכולם, ת.נ.צ.ב.ה תאמיני דרורה'לה שהיא כעת נמצאת עם אחותך,עם אביך לא בטוח כי שם יש הפרדת נשמות בין גברים ונשים דרורה'לה,אני מאחלת לך ולאחיך ולכל משפחתך שלא תראו עוד צער, שנשמע רק בשורות טובות אוהבת אריאלה

ana39

New member
רוני,מות אימך ריגשה אותי.

מאוד מצטערת ומשתתפת בצערך.חנה

למעלה