ועוד פעם שם...

ועוד פעם שם...

די נמעס לי, כוס אמאאאק (מה זאת הקללה הזו?) חשבתי אם אומר אותה אשתחרר שיט בא לי לצעוק, אבל אם אצעק אפגע במתריי ולא בטוח שאשחרר את כעסיי אהההה.... אז מה עושים? לוקחת אויר, מעלה חיוך, ומנסה לעלות הצעות יעול ועשייה נו ויש לי הרבה בררות? נמעס לי לחזור ולעבור את הסרט הזה שוב אוףףףףףףףףףףףף

אולי...

תסנני ת'קללה...מבינות לשיניים...ככה בלחש נחש... לא בטוח יעזור...לפחות לא יפגע במיתרים המתנגנים ברטט. ד"א...לי יש ורסיה אחרת לקללה...אבל כל אחד עם שלו.

מצוטטת

New member
../images/Emo208.gif

../images/Emo46.gif

בפם הבאה מתי אתה מגיב לי... תן בשר בתוכן... אין שום סיבה שבעולם שתתן לי לרדת ככה! וידידות מופלאה...מה יוצא לי מזה?

../images/Emo9.gif

מה יוצא לך מזה??... במילה אחת ..אילן. צילו הולך לפניו...איש העולם הגדול, חובב טבע וטילוים, מבוסס, שנון... הוא היה בברצלונה, והוא מבוקש מאוד..לפחות במסנג'ר.. ואני??....מה?...
אגב, מה יהיה כתוב על הדלת שלכם?.. אילן קוקו, ונודניקית עם עיניים ירוקות??.....

אין לי זמן.. בסטייל דודו טופז

זה בסדר..לכי על אילן. מבטיח לא לקחת את זה קשה מידי.. ואל תשכחי לשלוח לי גלויה, ביום השנה לטיול של אילן (ושלך) בטשקנט...

הספיקה לי כנועה אחת השבוע...

רק הייתי מתקרב אליה..היית משטחת כאילו אני איזה מקובל.. דבר אחד אהבתי אצלה.. היתה לה יד זריזה, והיא ידעה לגעת איתה במקומות הנכונים..
הנה הכתובת שלי.. פה

מתאים לי שבוע הבא..

רק לא בימי שני..זה לא מתאים לי.. אל תשכחי לבוא בלבוש צנוע....הנרות עלייך.. "נעשה" לך תוכנית תיקונים מקיפה, ואצלי להבדיל מאחרים יש ביטוח של תיקון שמשתבש..

ידעתי ש...

הקיבול יפה לך... (קיצת כניעות...והתרצית גם אתה
) עכשיו נשאר רק להוציא אותך מה"לא מתאים לי יום שני"...ואשלים ת'כניעות שלי.

למעלה