ועוד על הישרדות

ועוד על הישרדות

(וזה בלי קשר אם ראיתם את הסדרה) הייתם מצליחים לנהל את עצמכם בתנאי שדה רק עם עצמכם ועם הטבע?

כן, אבל לא הייתי נהנית.

לעומת זאת, לא הייתי מצליחה לנהל את עצמי אפילו באלפית מן הלחצים הלא ריאלים אותם מפעילים על משתתפים בתכניות "ריאליטי". הייתי נשברת עוד לפני המבחן הראשון. נורא קל לרסק אותי בתחרות.

על-פניו, לא

כל מי שמכיר אותי יודע כמה אני מפונקת. אבל (לגבי כל אדם) קשה לדעת מה יעשה במצב של חיים-או-מוות. הרבה אנשים כבר שרדו בתנאים שמעולם לא האמינו שיוכלו

Anwanis

New member
אני דווקא חושבת שכן

זה תמיד נראה לי חוויה מאתגרת, ואני אוהבת אתגרים. אבל בהנחה שמדובר על התוכנית: א. לא אוהבת את התככים והמזימות ב. מבחינה תחרותית לא אוכל לעמוד בזה נפשית ג. ובטח ובטח לא פיזית! כל האתגרים והחסינות והבלהבלהבלה זה לא בשבילי. מה שכן, בהנחה ואתקע על אי בודד עם עוד איזה אדם שניים, אני חושבת שאולי אוכל לעמוד בזה. חס וחלילה, כן?
*חוזרת למאורתי*.

אטיוד5

Active member
אם ...

מישהו היה דואג למזון, לספק לי בגדים, אולר וכמה חומרי בנין. אני לא רואה את עצמי צד נמרים.

תלוי באיזה "שדה" מדובר

אם מדובר ב'שדה' באזור טרופי, עם בננות, אננס, מנגו פפאיה פסיפלורה וחוף ים עם דקלי קוקוס - אז, כן. הייתי מצליחה לשרוד. לעומת זאת אם מדובר ב'שדה' טונדרה עם קוצים, חרולים, רוח קרה ובלתי נסבלת, אדמה קשה ונמרים - אז לא.

לא טונדרה

ת'כוונתי סוואנה... למרות שגם בטונדרה לא הייתי שורדת מי יודע מה. בעיקר בחורף.

למעלה