ועוד משהו

ליאורנ

New member
ועוד משהו

הייתי בהופעה[נשף יום הולדת] והיה פצצה אני הייתי עם חולצה שחורה שמקדימה רשום - ´אנחנו דור מזויין´ ומאחורה רשום הרבה שמות שירים שלו ובצד שמאל יש טלאי של פיס בכל מקרה היה פשוט פצצה - מי שלא בא הפסיד ולמי שרוצה יש לי גם את קרן אור ויש לי גם את ההופעה שהיית ברוק עצמאות 2002 ביי

ליאורנ

New member
המילים של קרן אור

קרן אור אם תרצי אותי אני כאן חושב עלייך הרבה חושב עד שבוכה בינינו אם תרצי אותי אני בא זוכר אותך היטב זוכר עד שכואב נשבר מי לקח אותך גבוה מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח כשאמות אפגוש אותך ציפורים עפות ברוח להן תמיד יש קן לחזור ואני תמיד אשיר לך הלא שיריי לך קרן אור ואני עכשיו יודע שיש מלאך אחד ששם רק במיוחד ישמור עלי ובחוץ כבר ערב חג בא אמרו מה שתרצה רציתי רק לראות אותך אז מי לקח אותך גבוה מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח כשאמות אפגוש אותך ציפורים עפות ברוח להן תמיד יש קן לחזור ואני תמיד אשיר לך הלא שיריי לך קרן אור קרן אור...

ראיתי אותך

אני זוכר את החולצה הופעה הבאה תיהיה עם אותה חולצה ואם אני יראה אותך אני יגיד לך שלום

ראיתי אותך כשניכנסתה למועדון

התיאתרון בהופעה עצמה ישבתי עם 2 בנות במשולש בדרום המועדון אחת היתה אדומה כזאת הכל היה אצלה אדום והיתה לה בנדנה אם יצא לך לעבור ככה הייתי כל המופע הפותח כשהיתחילה ההופעה הישתחלתי לשורה שניה כבר בשיר השלישי לפני יומים כבר סיימתי להכין את דגל הפיס שלי אני יבוא איתו להופעות הקרובות וגם להפגנות השמאל שאני ילך אליהן

ליאורנ

New member
אז יכול להיות שראיתי אותך...

גם אני הייתי בשורה שנייה או שלישית היית בצד שמאל ימין או מרכז?????

למעלה