ועוד משהו קטן...

קיקס

New member
ועוד משהו קטן...

ואני ישמח מאוד אם מישהו יגיד לי גם כן מה זה אומר... חלמתי שאני צופה ברצח של עצמי... זה אומר משהו ?! וכמו כן מישום מה אני חולמת- סרטים... וזה לא סרטים שראיתי או קיימים זה סרטים שאני פשוט צופה בהם בראש בחלום. זה אומר משהו ?!!?

JFK1

New member
פתרון החלום לקיקס

שלוםלך בטרם אתן את פיתרון החלום הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעת עצמי. עלפי ספרי הקבלה אדם שרואה אתמותו בחלום זהו סימן חיובי ומשמעותו שנתווספו לו שנות חיים. העובדה שמראה החלום היה חזק והשפיע עליך מחדד את המסר. אינני יכול להצביע בבירור על הסיבה לכך(אולי את יכולה לקשר דברים) משום שלעיתים חלום מעין זה מרמז על מקרה קשה שאדם ניצל ממנו או מעשה שגרם לנחת רוח בעולמות עליונים ובזכות זה זכה לתוספת חיים ולרווחה. בכל מקרה מדובר בחלום טוב וחיובי ואשמח לשמוע תגובה או פרטים נוספים שיסייעו לפיתרון. בברכה J.F.K

קיקס

New member
תודה...

ברצוני לאמר תודה ועוד דבר קטן... אם זו לא טירחה אני ישמח אם גם תגיד לי מה החלום אומר בהודעה- "מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר?!" זאת ההודעה הקודמת שרשמתי ואם תרצה אני יוכל לכתוב אותה שוב...

JFK1

New member
תשובה לקיקס

שלום לך אשמח לפרש גם את חלומך השני . האםתוכלי לחזור ולציין את פרטי החלום? בברכהJ.F.K

למעלה