ועוד מיני סקר

• פותח הנושא shed
  • פורסם בתאריך

shed

New member
ועוד מיני סקר

איך אתם מתקשרים לחו"ל? ואם נחדד את השאלה, אפשר להפריד בין תקשורת למתקני החברה שנמצאים מעבר לים, לבין לקוחות על ארץ ניכר. הכוונה כמובן היא לשיחות voice. ישנה כמובן האפשרות לשים voip GW במתקני החברה בכל צד ולנהל תקשורת דרכו בחינם - זה לא נותן מענה לשיחות ללקוחות. אפשר להירשם אצל ספק שירות כזה או אחר על מנת לחתוך בהוצאה הזו. למישהו יש המלצות? רעיונות יותר יצירתיים?

H N 1

New member
לי יש...

בדקתי שירותי VOIP, ממולם בדקנו את החברות לשיחות בינלאומיות ה"רגילות". יצא שעלות השיחות לחו"ל היא כ"כ זולה דרך החברות הרגילות שלא היה שווה להכנס לבניית מערך VOIP. כדי לסבר את האוזן - עלות דקת שיחה לארה"ב עולה לי היום יותר זול מעלות שיחה לסלולאר (במיוחד שלך
)

shed

New member
--->

גם במצב הנוכחי היום עלות שיחה לארה"ב מהחברה (או לחילופין מאצלי בבית דרך החברה) יותר זולה מאשר להרים אליך טלפון. אבל זה עדיין יותר יקר מחינם... אחד הדברים שאנחנו עשינו היה לשים voip gw במשרד בארץ ועוד אחד במרכז תמיכה ארה"ב. הציוד הספציפי שאנחנו משתמשים בו יודע גם לדבר ptp בלי צורך ב-soft switch בדרך. התעבורה רוכבת על גבי אחד הקווים שלנו לאינטרנט והביצועים לא רעים בכלל. השאלה שלי האם יש עוד פתרונות שאולי אנחנו לא רואים?

H N 1

New member
חינם ?!?

אתה מכיר משהו שהוא : א - איכותי ב - יש לו תמיכה שהוא חינמי ? אני מזכיר לך שעלות רכישה היא גם עלות (ובד"כ לא מאד זולה)

shed

New member
במקרה שלי

עלות רכישה היתה רק עבור צד אחד במשוואה. ולא מדובר באלפי דולרים, בקושי מאות, וזה עבור ציוד איכותי בהחלט. אלטרנטיבות זולות יותר אני יודע למצוא במחיר של עשרות דולרים ללקוח. במקרה הזה אני בהחלט חושב שההשקעה הראשונית משתלמת. לפחות לפי כמות השעות שאנחנו שורפים כאן.

Rיקושט

New member
אתה יכול לשתף אותנו בדגמים?

כי עבור פחות מ100$ אתה מקבל במקרה הכי טוב שני FXSים, לא יותר. חשבתי שאנחנו מדברים על E1 בכלל (ואז זה אלפי $)

Rיקושט

New member
נכון, ארה"ב זה זול מאוד

אבל מה קורה שאתה צריך לדבר להרבה יעדים שונים (מדינות עולם שלישי בדר"כ) המחירים קופצים ללא שום הצדקה.

rattlehead

New member
אשמח גם לשמוע המלצות

לקישור VOICE בין מתקני החברה (ולא רק שיחות ללקוחות)

H N 1

New member
יש לי המלצה חמה

אבל נראה לי שזה ייחשב פרסומת... אם אנטי יסכים אני אתן את שם המוצר שמופעל אצלנו בהצלחה רבה...

antidot

New member
יאללה נו

לא צריך להגזים. גם ככה זה לא אתה שמוכר את השירות.

Rיקושט

New member
איזה מענה אתה צריך לשירות לקוחות?

יצרת TIE LINK קלאסי, אתה רוצה שעוד אנשים יתקשרו אליך בVoIP? ואם אתה רוצה אפשרות של לדבר לכל מקום בעולם דרך הVoIP GW שלך... אל תחשוש לפנות אלי במסרים.

למעלה