ועוד יום עבר...

ועוד יום עבר...

כבר 9 חודשים שאני מחפשת עבודה או אם לאמר... מובטלת היאוש שלי פשוט לא ניתן לתיאור אני מרגישה כל כך רע. שלחתי גם היום כמדי יום ראשון כל כך הרבה קורות חיים ואני לא יודעת למה אף אחד לא חזר אלי. עד היום הזה שלחתי 343 (!) קורות חיים. זומנתי ל 9 ראיונות. אף אחד לא קיבל אותי. נמאס לי. תגידו לי משהו מעודד...

ננסה

שלום ובוקר טוב כנראה שהדרך הזאת בה את מנסה לאורך התקופה הזאת לפרוץ - חסומה. להמשיך ולהתעקש ? לשנות קו"ח ? ליזום פניות ? מבלי נתונים ויותר עובדות קשה להועיל כרגע מציע לך לקרוא את המאמר הבא ונמשיך משם עדכון קורות חיים כתהליך אסטרטגי יום טוב אמיר דרור

בכל קושי - מקופלת הזדמנות

האם לדעתך משלוח קורות חיים בקילוגרמים הוא דרך יעילה למצוא עבודה? מתוך נסיוני, דרך יעילה למצוא עבודה היא דרך קשר אישי, דרך פנייה אישית, דרך חברים. כדי לקבל תוצאות - יש למקד את קורות החיים על התכונות הנדרשות במשרה ספציפית, ולנסח אותן מחדש עבור כל משרה ספציפית. מהו סדר היום שלך? עבורי, גיליתי שחשוב להקפיד על סדר יום מאוזן - גם בזמן חיפוש העבודה. התעמלות, הליכה בטבע, אכילה מאוזנת, ותפילה !! אמר הרבי מלובביץ: "תחשבי טוב - יהיה טוב". המחשבות שלנו יוצרות את המציאות שלנו. לכן חשוב לשנות את המחשבות שלנו לטובות. ללכת ברחוב ולראות לפחות משהו טוב אחד בכל אדם שאת פוגשת. האם את מעוניינת "לחפש" או "למצוא"? "חיפוש" הוא אחת הדרכים הפחות יעילות למצוא עבודה. לאחרונה נתקלתי בספר - "Attracting Perfect Customers" - המדבר על כח המשיכה של המחשבות שלנו. העניין הוא לעמוד זקוף ויציב, כמו מגדלור, להאיר באור חזק וזוהר, ולדעת איזה מעסיק \ לקוח \ שותף אני מעוניין למשוך. האם מגדלור מתרוצץ לחפש אחרי המעסיקים שלו? לא, כי אז אף אחד לא יסמוך על האור שלו. "Live your life as if your life depends on it" שפע ברכה, אמנון

למעלה