ועוד הודעה לכולם

wiesman

New member
ועוד הודעה לכולם

בהמשך לברכות מהבוקר שלח לנו "א" המתוק את ההודעה הבאה: "אבי יקר רק במידה ואתה רוצה שכל התבל תדע שאתה נשא ,משום שהאתר פתוח לכל דכפין- אז תשאיר את פרטיך האישיים ,אחרת השאר רק את הכינוי. שלך חיבוק" אז בא לי לפרסם את התגובה שלי בפרהסיה אז הנה היא: " הי חמוד. מלנתלפים תודות על ההערה. מאחר ואני איש מחשבים (אופפפסססס - עוד התגלצ'ות בדרך להזדהות) מזה שנים רבות אני מודע היטב למה שאני עושה. אם מישהו/הי טרח לבדוק מה קורה באתר הזה - שידע גם ידע, אין לי כוונה אמיתית לחיות בפחד מזה. כבר ממזמן אני לא עושה מאמצים גדולים מדי להסתיר את מצבי - ואני מאחל להרבה HIV NEGATIVES שיהיו בריאים ושמחים כמוני. חיבוקים ונשיקות, אבי (ההוא מאבירם..."

play boy5

New member
אבי אתה אמיץ אתה גדול אוהב אותך ../images/Emo13.gif

מאחל לכל הנשאים ולי שלא לחיות בפחד יותר נלמד קצת מאבי ואבירם אוהב אותכם
ה
א
ד
י

pozpaz

New member
../images/Emo13.gif תאמין לי PB

כל הכבוד לך... ומי יתן ולא תצטרך להצטער על כך. בריאות, חיבוק ואהבה ממני, פוז

"א" היקר..

אני לא מבין איך חשיפת שמך הפרטי יכולה להזיק..? אתה יודע כמה "אבים" יש במדינה..?? וכמה "יריבים"גם?? וזו הסיבה שנשארתי עם השם שלי..(יריב,היה תפוס
) אבי,אני חושב שלא מעט מהביטחון שלך נובע מהסיבה שיש מישהו לצידך.. (וגם, מן הסתם הניסיון של השנים..) כל שנשאר לי,הוא לאחל לעצמי את אותו הדבר..!! ולאחל לכם עוד הרבה אביבים יחד..!!
הרבה בריאות,ותעשו חיים בהולנד..

pozpaz

New member
האמת... יש משהו בזה..

שאתה אדם מבוגר כבר... יש לצידך בן-זוג ואתה מסודר ומבוסס מספיק בחייך... קל יותר להיחשף! מה גם שהשם הוא די נפוץ...
חלקנו מסתובבים עם שמות קצת יותר יחודיים.. ובאמת שיהיה כיף חיים בהולנד... מעולם לא הייתי בעיר החטאים הזאת.

play boy5

New member
יריבון >>תמיד בתולות חושבים איתו דבר ../images/Emo13.gif

יריבון הוצית את המלים מהפה שלי
אתה גדול אתה אחלה יריבון חשבתי פעם שאני הכי חזק בעולם ; התברר לי אתה הרבה יותר חזק ממני

play boy5 תודה נשמה..../images/Emo140.gif

קצת נסחפת,אבל תודה בכל זאת.. (יותר ממך?? חחחח ממש..!! ) ולך פוזי,דחוף לאמסטרדם! (עיר החטאים) יש כמה חטאים שהייתי ממליץ לך בחום לנסות שם..

pozpaz

New member
חחחחח

אוקיי שתי שאלות: 1. מי בא איתי לאמסטרדם? 2. מי משלם על זה?

pozpaz חחחחחח

שתי תשובות... 1) אני אשמח להצטרף.. 2)נסתדר מה אתה דואג..?
מקסימום נמצא איזה ספונסר.. (להולנדים יש חולשה לשחומים..חחחח)

pozpaz

New member
הממממ.....

להולנדים אולי יש חולשה לשחומים... אבל!!! אני רחוק מלהיות שחום. הקטע האירוני פה.. הוא שאני עצמי חצי הולנדי בגנים - ומעולם לא הייתי שם. הקיצר אני נראה בדיוק כמוהם... אז אני חוזר ושואל - מי משלם?

GayBiker

New member
וואיי, פתאום חשבתי על רעיון מדליק!!!

טיול הומואים נשאים לאמסטרדם.
ניתן להולנדים לממן לנו את הטיול. נגיד להם שזה טיול "טיפולי" - אנחנו זקוקים לעוגיות שלהם. שווה עוגייה. אהה מחשבה, התכוונתי...

נשאון

New member
מתאים אני גם בא ../images/Emo6.gif

ולא רק עוגיות כמו שצינתי קודם ,,,,, תאמינו לי מקריאה על החומר ( :

למעלה