ועוד דיון!!!

Digi Lista

New member
ועוד דיון!!!

אין מה לעשות אני אציף כדי למשוך את תשומת ליבכם לעובדה שהפורום גוסס!, אחר כך פלא שנכנסים אנשים ושואלים "מישהו כותב כאן בכלל?" שלא נדבר על העובדה שזה פוגע בי אישית אבל אני רוצה להוכיח שזה לא ככה!!! מה לדעתכם יהיה בעונה החמישית?כלומר קצת קשה להתעלות על העונה הרביעית בה הילדים הופכים בעצמם לדיג´ימונים(יש לי המשך אבל זה ספוילר, אז כדי לא להרוס...), אבל בואו ננסה לחשוב מה יקרה בעונה החמישית(והשישית שלפי ההסכם אמורות להיות...ואחר כך מי יודע מה יהיה?...) , הגיע הזמן להמציא וכמה שיותר, יאללה!!!

טוב הנה זה בא...

תודו שיהיה קשה להיפרד מהמאמנים החמודים של העונה ה3{או במקרה של ריקה חמצמצים....בלי לפגוע..} אז העונה החמישית תחזור לעונה ה3 {כן זה נחמד לחלום!!} וכמובן שאולי לא יהיה להם רעיונות ואז הם יקפצו לפורום שלנו לביקור והם יראו את הפיק על שני ויחליטו להפוך את זה לעונה ה5 {כן גם במחשבות שלי הפיק על שני עולה..היא לא מוכנה להרפות ממני..} ובעונה ה6 אמממממ..הם יעשו ככה יהיו 3 או 4 דיג´יגורלים ועוד 2 דמויות משנה שהם גם דיג´יגורלים מהעבר או משהו שיגיעו אליהם דרך שדרים כאלו כמו אלו שבעזרתם ג´נאי היה מדבר עם הדיג´יגורלים..והם יעברו המון הרפתקאות שדרכם הם יבינו מה זאת אהבת-אמת,חברות-אמת ועוד....המנהיג יהיה מין שיבוט של טאי ודיוויס וקצת מטאקטו ומטאקויה{אסור לקפח..}. הזאב הבודד יהיה משהו בין הנרי,מאט,קן וקוג´י. הבת שלנו תהיה משהו בין מימי,סורה,ריקה וזואי{או איזומי..}. והילד הקטן יהיה משהו בין טי.קיי,קודי,סוזי וטומי{ככה קוראים לו??} הדיג´יגורלים מהעבר יהיו הנרי{כן אסור לשכוח את הבחור הזה..} וטאי שלנו ויכול להיות שהם יחליטו להכניס את מאט וקן לפעמים או את טאקטו...

niiko

New member
הנה שלי

העונה החמישית, הנה הדמויות: מנהיגה (די לקיפוח!! עכשיו יש ילדת גוגל!): נוריקו לודיסה ומנהיג מישנה: טאי קאמיה (!!!) וכל שאר דמויות מעונה 1-2-3-4 ב-י-ח-ד!! כולם מגלים שכולם לאדמויות מצוירות... דמויות אקסטרה: אני (ננסי\נייקו), טי ג´יי, פיי, ג´ון מוטומיה תנו לדימיון לכם לסחוף אתכם להרפתקאות

יאקומו

New member
טוב, בעונה החמישית יהיה:

דיג´ימונים שיכולים להפוך לדיג´יגורלים!!!! חחח...

יאקומו

New member
המילון!!!!../images/Emo46.gif

מצאתי את השירשור של המילון, הוא ממש ממש בסוף הדף!!! טוב, אז ליסטה אמרה שאנחנו באות ו´, ושמה כמה דיג´ימונים. אני ממשיכה: וורמון, ווימון, וויזארדמון, וויליס, וארגרורומון...

Digi Lista

New member
תיאוריות מעניינות לאללה!

אני אשמח לשמוע עוד תיאוריות מעוד חברים...לי יש מיליון תיאוריות!!!אחרי הכול כיף להשתולל עם הדימיון...

star_female

New member
המ..

זה יהיה נורא מעניין אם יעשו משהו על הדיג´יגורלים הראשונים, אלה שהיו לפני העונה הראשונה... הזכירו אותם פעם בסדרה... וגם על העבר של ריו וקן, למרות שיש על זה משחק. ועל העבר של ריו בעולם הדיגיטלי בעונה השלישית... בכלל, כל דבר על ריו כי ממש לא יודעים עליו הרבה.

Digi Lista

New member
אני מסכימה...

בדיוק פתחתי שרשור גם על הנושא הזה(הייתי מיואשת מהערות שהפורום יבש, לא מדברים על הנושא...)... זה יכול להיות באמת מעניין אולי העונה החמישית תראה לנו את עלילותיהם האמיתיות ללא צנזורה של הדיג´יגורלים הראשונים ושל קן וריו וכול מה שקרה להם?(מתישהו אור אמר כול כך הרבה דברים- אני ווילו לקינו בשוק טוטאלי!...). העונה החמישית תקרא "דיג´ימון- בחזרה לנבכיו של העבר"(ותסלחו לי שאני לא אעביר את זה לאנגלית...)ונדע סוף סוף את כול המידע הנסתר...זה יהיה כמו קריאה בספר עם פלאשבקים...

star_female

New member
^^; לא ראיתי את השרשור השני

לפני שכתבתי את ההודעה... אני צריכה לזכור קודם לעבור על כל ההודעות ואז להתחיל להגיב o.o;

אם אני לא טועה אז

זה מה שאמור להיות אני חושבת וכמעט בטוחה ששמעתי על זה פעם שהעונה החמישית תהיה על הדיג´יגורלים הראשונים אבל אני לא בטוחה (שמעתי משהו עליהם אולי זה היה סרט או אולי העונה החמישית או אולי יש לי סתם זבל של זיכרון)

למעלה