ועוד ברכת חג עמי באדיבות הספתא
S shellyland New member 24/9/06 #2 אויש, אני זוכרת את שהוקולדים שלהם. היו מגעילים בטירוף! היה להם גם ממרח, נכון?
א אטיוד5 Active member 24/9/06 #3 חחחחחחחחח כנראה קיבלת בונבוניירה מהסוג שקישון וחבריו היו מעבירים זה לזה מדי שנה, ואף אחד לא היה פותח אותן אלא בטעות. כי המפעל הזה נסגר, לדעתי, בשנות ה-70 המוקדמות.
חחחחחחחחח כנראה קיבלת בונבוניירה מהסוג שקישון וחבריו היו מעבירים זה לזה מדי שנה, ואף אחד לא היה פותח אותן אלא בטעות. כי המפעל הזה נסגר, לדעתי, בשנות ה-70 המוקדמות.
א אטיוד5 Active member 24/9/06 #11 תודה אני זוכר את צ.ד. מרמת גן, בפינת מודיעין-ז'בוטינסקי. לאחר שנסגר עוד עמד שם שנים ארוכות בשממונו. לא ידעתי שעבר לנצרת, וששמר על שמו עד 88.
תודה אני זוכר את צ.ד. מרמת גן, בפינת מודיעין-ז'בוטינסקי. לאחר שנסגר עוד עמד שם שנים ארוכות בשממונו. לא ידעתי שעבר לנצרת, וששמר על שמו עד 88.
S shellyland New member 24/9/06 #16 קלאסיקה! ../images/Emo210.gif ולשונות חתול אני מכירה רק של קופנהאגן
ש שרוֹן New member 24/9/06 #17 זה CD בגרמנית. הם יכולים לתבוע על זכויות יוצרים אלה מילים שהיה לי הרבה יותר קשה לתפוס, ממילים גרמניות אחרות. הצעדע והדעפאוודע (DVD).
זה CD בגרמנית. הם יכולים לתבוע על זכויות יוצרים אלה מילים שהיה לי הרבה יותר קשה לתפוס, ממילים גרמניות אחרות. הצעדע והדעפאוודע (DVD).