ועוד בריחה חדש.... תקליקו על easy desert כשייפתח הלינק
מ מקס6 New member 24/4/06 #8 העצה שלי אלייך ,תנסי לברר,,, את התאריך שבוא המשחק יצא ואז את מחפשת בפורום בתאריך סמוך אבל אם לא תצליחי אני אנסה למצוא לך יותר מאוחר
העצה שלי אלייך ,תנסי לברר,,, את התאריך שבוא המשחק יצא ואז את מחפשת בפורום בתאריך סמוך אבל אם לא תצליחי אני אנסה למצוא לך יותר מאוחר
מ מקס6 New member 24/4/06 #7 עם האקדח את שוברת,,, את המראה באמבטיה וגם יורה במנורה השמאלית במטבח את מקבלת שלט ועם השבר של הזכוכית את קורעת את הספה של השניים ומקבלת קלטת מקווה שעזרתי
עם האקדח את שוברת,,, את המראה באמבטיה וגם יורה במנורה השמאלית במטבח את מקבלת שלט ועם השבר של הזכוכית את קורעת את הספה של השניים ומקבלת קלטת מקווה שעזרתי
מ מקס6 New member 24/4/06 #10 בחדר אמבטיה רשום לך ,,,, קו על הצבע האדום. שאת מדליקה את הטי,v ישנם מספריים עם צבעים שונים אז אני חושב שאת צריכה לבטל את המספריים שצבועים באדום ,או שהקוד יכול להיות דווקא המספריים שבאים אחרי הצבע האדום
בחדר אמבטיה רשום לך ,,,, קו על הצבע האדום. שאת מדליקה את הטי,v ישנם מספריים עם צבעים שונים אז אני חושב שאת צריכה לבטל את המספריים שצבועים באדום ,או שהקוד יכול להיות דווקא המספריים שבאים אחרי הצבע האדום
מ מקס6 New member 24/4/06 #13 זכרתי שרשמת פתרון ,,,, אבל לא את הזמן שרשמת ,ניסיתי לעזור לפורפורית איך מתקדמת "העבודה" מתי נראה את עבודת הגמר? כדי שנוכל לתת לך ציון javascript:InsertIcon(' ')
זכרתי שרשמת פתרון ,,,, אבל לא את הזמן שרשמת ,ניסיתי לעזור לפורפורית איך מתקדמת "העבודה" מתי נראה את עבודת הגמר? כדי שנוכל לתת לך ציון javascript:InsertIcon(' ')
א אימאית New member 24/4/06 #14 המון עבודה.... בעיקר בגלל... שאני רושמת את הפתרון של CAGELING שהוא משחק ארוך וקשהההההההה אולי אני פשוט אוסיף אותו מאוחר יותר, נראה איך נתקדם עם זה
המון עבודה.... בעיקר בגלל... שאני רושמת את הפתרון של CAGELING שהוא משחק ארוך וקשהההההההה אולי אני פשוט אוסיף אותו מאוחר יותר, נראה איך נתקדם עם זה