ועוד בעיה...

err the fish

New member
ועוד בעיה...

ב-26.4, היום הגדול מכולם שבו כמובן ה-CIH הידוע מכה (הצ`רנוביל), שכחתי אנוכי לבדוק את המחשב ולכן-BOOM! (הוירוס פגע). עכשיו ככה: הגדרתי את הדיסק מחדש כ-PRIMARY באמצעות FDISK. לאחר מכן-FORMAT. אחר כך - להתקין WINDOWS98 (כן כן, לא ME) ואז - עוד כל מיני בולשיט. עד כאן הכל טוב ויפה, רק מה? שכחתי שה-CIH דופק קצת גם את ה-BIOS. סידרתי את כל הדברים הדרושים, רק נשארה בעיה אחת קטנה: אחרי שהתקנתי את WINDOWS98, כאשר אני בוחר ב-SHUTDOWN, משום מה אני מגיע למסך הכיבוי (YOU CAN SAFELY TURN YOUR COMPUTER OFF), וה-HD נכבה, כאשר המחשב עצמו לא נכבה (כמו שהיה לפני ה-CIH). מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יכבה אוטומטית ברגע שאני לוחץ על SHUTDOWN, ולא יעשה לי טובה שה-HD נכבה? עזרה תתקבל בברכה!

duke4you

New member
תשובה

כנס לbios ובצע ``load default setup`` ואז exit & save change, תאתחל את המחשב מחדש ותבדוק אם הכיבוי אוטומטי עובד. אם לא יש לי טלאי שמתקן את זה, רק תאמר לי אם הwindows שלך הוא ena או loc ואת הe-mail.

d.r.

New member
מה הפעולה שהקובץ הזה עושה?.

זה הקיצור דרך לכיבוי דרך קובץ?

duke4you

New member
תשובה

הקובץ, הוא בעצם תוכנית התקנה setup, אשר במהלכה מוחלפים קבצי מערכת פגומים בחדשים, כך שהכיבוי אוטומטי אמור לפעול. בלינק הבא יש הסבר: http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q238/0/96.asp

למעלה