ועוד אחת לשיפוץ

Alkup

New member
יאללה בלגאן

התמונות ממש אחלה, תני קרדיט לצלם. מגיע לו! זה מה שיכולתי לעשות כאן, בהתחשב בזה שהאיכות היא לא שיא האטרקציה(רזולוציה וסוג קובץ בקנטים), בזה שאת טיפה רחוקה מהצלם (שלמרות הכל שמר אותך יפה במרכז הפריים בשתי התמונות), ובזה שיש פלייר אחד מהשמש בדיוק על הפרצוף שלך. אבל למה להיות קטנוניים! לא נורא! זה עדיין יפה ומרשים! כל הכבוד לך ולצלם! תגידי, אפשר לשבת איתך אולי פעם על איזה ענן (ובירה)? רק כחולים, עם כאלה עננים קטנים! אורי.

העורכת

New member
הצלם הוא בועז גורן..

אז ברור שאני אהיה בפריים - חוץ מזה, זו הצניחת ישיבה היציבה השניה שלי (מס' 37) ולפני שאני עולה איתך לצניחה אני צריכה לדעת עד כמה אתה מוכשר - יש לי סטנדרטים גבוהים
בערך 12,000 רגל, אז אם אתה מוכשר בצניחה כמו בשיפוץ, אני כבר על המטוס, כמו שאומרים... ורק בשביל הקטע - הנה עוד אחת:

Alkup

New member
אם את בקטע, אז גם אני בקטע...

ניסיתי, זה יצא די פקקטה... אבל מה - בתמונה המובהרת רואים שאת מחייכת ביציאה (מי שיבדוק יראה כתם לבן=שיניים של פה מחייך). או שסתם דמיינתי... לילה טוב.

skydream

New member
יפה מאוד אני רואה שהשתפרת

מהפעם האחרונה שקפצנו ביחד אבל את מצליחה לשבת כל הדרך ככה turtle 3

העורכת

New member
תודה רבה

מה אני אגיד? אני פשוט מוכשרת בטירוף... סתם, זה בזכות הרבה אנשים טובים שהשקיעו בי מזמנם ועלו איתי לצניחה ופשוט צילמו אותי - וגם תודות למדריכים שניתחו כל אספקט מהסרטים (וכמו שברשצקי אומר: אני הכי מצולמת במועדון). אז אני אנצל את הבמה להגיד תודה לעמרי ליטווין, איתי ברשצקי, אורי וייס, רון בולוטין ואם יש עוד כמה - אז גם להם (ממש קיבלתי אוסקר) וכן, אני יושבת כל הדרך למטה!

למעלה