ועדת שרונים

• פותח הנושא sk22
  • פורסם בתאריך

sk22

New member
ועדת שרונים

מישהו יודע האם ועדת שרונים המהוללת עדין בשביתה?

חורפנית

New member
בטוח?

הם שבתו רק ימים ספורים הפעם? אולי הם לא רוצים לפספס את את חופשות החגים

איריסג

New member
ממה שהאדריכלית שלי עדכנה

אותי אתמול - הם אכן שבתו כמה ימים לפני החג (כי הורידו להם כסף על ימי השביתה בחודש הקודם... מישהוא אמר ביצה ותרנגולת? ) אבל מכיוון שהם לא רצו שימי חול המועד, שבהם הם בכל מקרה לא עובדים - יחשבו להם כימי שביתה - אז הם הכריזו על סיומה - ומאיימים לפרוץ בשביתה נוספת שוב אחרי החג. שאלוהים יעזור לי עם הוועדה הזו.

sk22

New member
לפרק את שרונים שרונים

מי רוצה להרים את הכפפה ולהתלונן על הועדה הנ"ל במשרד הפנים? אולי כשיתחילו לדון בפירוק הועדה הם יקבלו שכל ויתחילו לעבוד? ואם לא - אז אולי באמת עדיף שיפרקו אותם...

איריסג

New member
עדכון: יש יוזמה של ראשי הרשויות

שפנו אל שר הפנים בתביעה לפתורא את הבעיות המתמשכות עם הוועדה. השר הבטיח להם לטפל בנושא בדחיפות - ולהפעיל את מלוא הסמכויות שלו כדי לפתור את הנושא. ובהתחשב בזה ששיטרית, במעט הזמן שהוא שר הםנים - הספיק כבר להעיף כמה ראשי רשויות - יש סיכוי שאם יעצבנו אותו מספיק - אולי הוא יעיף כמה אנשים בוועדה ויעשה שם סדר. יש כתבה מפורטת בנושא במקומון "שבשבת" האחרון - ובה גם נכתב שהיו כמה אזרחים שפנו אל השר שיתערב. נקווה לטוב.

sk22

New member
שאלה נוספת

האם ידוע לך מה קורה במקרה בו התכניות "עברו את שלב הועדה, אבל בכפוף להגשת ניירת נוספת". זה הסטטוס העדכני אצלנו, לפי דברי המהנדס של הקבלן הבונה את הפרוייקט שלנו. לפי המהנדס, היום הוגשה לועדה הניירת הנוספת. האם זה אומר שיעברו עלינו חודשים נוספים של ציפיה או שמא זה אומר להיפך - שאפשר להתחיל לבנות, והקבלן שלנו פשוט לא אומר לנו את זה במפורש?

Dfengshui

New member
עדיין אי אפשר לבנות ../images/Emo10.gif

רק אחרי שתגישו הכל ותקבלו "היתר בניה" (זה מן דף סגול כזה) אז יוכל טרקטור לעלות על המגרש. א-ב-ל, הרוב כבר מאחוריכם

איריסג

New member
אני נורא אוהבת את הצבע הסגול

אוף! עכשיו שרונים ישניאו אותו עלי?????

Dfengshui

New member
אל תדאגי

זה לא הסגול היפה
וחוץ מזה, עד שכבר מקבלים אישור כלשהו בשרונים, אני מוכנה לקבל אותו גם בצהוב זוהר עם נקודות בשלל צבעי הקשת.

avi5199

New member
אם לא קיבלתם עדיין שומה של היטל השבחה ../images/Emo178.gif

אתם תקבלו את זה עכשיו , (זה יכול להיות מכה רצינית ) ואם אתם מקבלים את זה, אז תוך חודש אתם חייבים לקחת שמאי פרטי ולערער. אחרי זה תשלמו את האגרה לעיריה על ביוב וכ"ד, ותמציאו את כל האישורים הנוספים שהם יבקשו (כמו ארכיאולוג, מכון התקנים, אתר פסולת בניין וכ"ד) ורק אז הם יתנו לכם היתר בניה. אחרי ישור השטח אתם צריכים להודיע על התחלת בניה יש טופס מיוחד למנות קבלן שלד רשום. אחרי יציקה של ריצפת מסד צריך להגיש דוח של מודד. ובסוף להגיש טופס 4. ( שקוראים לו טופס 4 כי זה עולה 4 אלף שח )

חורפנית

New member
זה בדיוק השלב שבו אני נמצאת

השלב של : "עברו את שלב הועדה, אבל בכפוף להגשת ניירת נוספת". כבר קיבלתי שומה של היטל השבחה (נחתה על שולחני חודש שלם אחרי התאריך שבו חתם עליה השמאי של הועדה). האדריכל שלי ניסה להגיש את "הניירת הנוספת" אבל לא הצליח בגלל השביתה. אני מכירה את שרונים מזמן ולכן כשהתחלתי את תכנון הבית החלטתי שאני לא מוכנה שהם יהרסו לי את הכיף של הבית החדש ותכנתתי את עצמי למצב שבו הם לא מסוגלים לעצבן אותי וכל עכבה לטובה וכולי... אחרת הייתי באברבנל הרבה לפני הנחת אבן הפינה לגבי משרד הפנים אולי כדאי פשוט לשלוח ליחידה לתלונות הציבור שלהם מייל עם הלינקים לכל ההודעות בפורום שבהן שרונים "מככבת" (יענו כוכב ככה כותבים את זה?) אני בסה"כ די סקפטית לגבי העניין שהשלטון מגלה ביחס לתלאותיו של האזרח הקטן. העיקר שהאגרה שולמה. התמורה - מחרכך חג שמח גם לכם

avi5199

New member
אם קיבלתם את השומה חודש אחרי

זאת לא שומה חוקית, כיוון שנמנעה מכם הזכות שמעוגנת בחוק להגיש שומה נגדית בתוך חודש. אל תוותרי על זה, זה יכול להיות הרבה כסף, תעמדי על זכותך לקבל חודש להגשת שומה נגדית, ולהתמקח איתם עם גובה ההיטל.

חורפנית

New member
התאריך הקובע

אם הבנתי נכון התאריך הקובע הוא קבלת השומה בואר רשום. הגשתי השגה על השומה בערך 10 ימים אחרי שקיבלתי אותה אתה יודע תוך כמה זמן הם אמורים להגיב על ההשגה? בנתיים יש גם שביתות חגים וכולי.......

avi5199

New member
זכור לי קטע מכוער של ישיבה עם השמאי של הועדה

שבו מתווכחים כמו בשוק, זכור לי שצריך לצלצל ולנדנד להם כדי לזרז את הישיבה הזאת. ודי מהר אחרי הישיבה הזאת אפשר לשלם את ההיטל.

חורפנית

New member
איריסג

את יכולה לצרף לינק למקומון הזה? או שאולי תמונה של הכתבה אחרי סריקה תודה

למעלה