ועדת מצפון

ועדת מצפון

[יש מצב שזה יצא ארוך ומצטערת אם אני פוגע במישו] התגייסתי לפני שנה וחצי לקרקל (גדוד מעורב של לוחמים ולוחמות מסיבה נורא ספציפית. עם הזמן הבנתי שהסיבהשלשמה התגייסתי לא מומשה. מה שהחזיר אותי ללבטים שהיו לי עוד לפני השירות הצבאי על אם בכלל להתגייס לצבא. היום, בראייה שאמורה להיות מבוקרת יותר, בגלל שאני בתוך המערכת, על אחת כמה וכמה במערך לוחם, ברור לי שאני לא יכולה להמשיך לשרת כלוחמת מטעמי מצפון. עברתי שיחת מ"פ שמצידו להעיף אותי לקיבינימאט ושיחת מג"ד שדווקא היה סובלני לטיעונים שלי (ואף אמר שאני נשמעת אינטליגנטית ), והוא הציעה לי ללכת לועדת מצפון. אני רוצה לפסול מקצוע (לוחמת), אבל לשרת בצבא ולסיים שנתיים של סדיר רגיל של בנות. (כי בתור לוחמת אני נאלצת לשרת 3 שנים). יש אופצייה כזו? הועדה מוצאיה מהצבא או שהיא יכולה גם "רק" לפסול מקצוע? מישו יודע? *תודה* דניאלה.

tali_le

New member
היי דניאלה

קודם כל - כל הכבוד על התהיות והשאלות, קשה מאוד לשמור על המחשבה הביקורתית שלנו בתוך מערכת שמשתקת ספקות. פרקטית - ועדת מצפון מציעה רק פטור מטעמי מצפון משירות צבאי והתהליך אליה גם קשה וארוך... הדרך לפסול מקצוע היא ע"י ועדת אי התאמה או קב"ן ופרופיל נפשי לא קרבי יותר פרקטית - לא כדאי שאני אכתוב כאן במקומות שאני לא ממש רצויה בהם, את מוזמנת לפנות אליי במסר אישי או במייל ( [email protected] ) ואני אשמח לעזור לך טלי

פסילת מקצוע

ניתן לקבל ע"י כל הורדת פרופיל, לא בהכרח נפשי. מסכים עם טלי בנוגע לועדת המצפון.

תודה!

[טלי, שלחת לך מייל] אז אם ועדת המצפון לא פוסלת מקצוע, אין טעם לנסות לעבור דרכה, כי אני לא רוצה לצאת מהצבא אחרי שנה וחצי של שירות.. בעיה.

למעלה