ועדת כושר עבודה??

מלאך2

New member
ועדת כושר עבודה??

יש כמה שאלות: א) מה הסמכויות בדיוק, מה מספר חברי הועדה , האם זה יכול להיות אדם אחד? האם רק רופים חברים בועדה או גם יועצי תעסוקה,שיקום וכו.. ב)האם יש אפשרות לערער על החלטת ועדה כזו כמו שיש ערעו על ועדה רפואית רגילה לועדה רפואית עליונה. ג)האם יש חוקים או תקנות לעיניין ועדה לכושר עבודה?? באופן כללי לי נראה כי ועדה כזו היא כמו ועדה רפואית רגילה.. מודה לכל עונים.

איילב

New member
היי

אני עברתי ועדה כזו יושב בועדה רופא תעסוקתי הועדה התקימה בתוך משרד הבטחון ןלא בבית חולים כמו ועדות אחרות ולא נראה לי שאפשר לערער על הועדה

../images/Emo20.gifמלאך שלום../images/Emo20.gif

מה שלומך? לדעתי הסמכויות של ועדת כושר הן:לבדוק אם אתה אכן יכול לעבוד,ובאיזה משרה לפני 5 או 6 שנים היתה לי ועדת כושר אם אני לא טועה היו 4-6 אנשים שם. לדעתי בועדת כושר לא יכול להיות אדם אחד. מי שהיה בועדת כושר שלי זה:הרופא המחוזי,עובדת שיקום שלי,יועץ תעסוקה,ואם אני לא טועה היה עוד רופא. לגבי הערעור-אין לי מושג-מישום שאני לא ערערתי,אבל נראה לי שאפשר לערער למה לא? החוקים לדעתי שצריך להיות בועדת כושר: אני מציעה לך לפני שתתקיים הועדה,לרשום לך בראשי פרקים את הנקודות שאתה רוצה להעלות,אני מציעה לך לנמק ,בקיצר-תעשה "שיעורי בית" ,בשביל שתהיה מוכן. וכו שתמיד אני אומרת לגבי כל מיני ועדות,זה:הכי טוב להיות אמיתי,ולהגיד מה שחושבים. מלאך הרבה בהצלחה

למעלה