ועדת התמחויות

ועדת התמחויות בימים אלה מסיימת ועדת ההתמחויות של האירגון הארצי של המרפאים בעיסוק את מיון הפניות של קהל המרפאים בעיסוק בארץ עפ"י רמות מומחיות. אל רוב הפונים נשלחו הודעות המפרטות את ההכרה ברמת המומחיות שלהם עפ"י הקריטריונים שנקבעו, או בקשה למשלוח מסמכים שחסרים עדיין. לאור פניות, בקשות והשגות שונות של החברים, תוקם ועדת ערר שתטפל בכל פנייה, בקשה או שאלה. הנכם מוזמנים לפנות ולכתוב אלינו. הפעילות הזו מכוונת כדי להיות מוכנים לקראת הגשת החומר לוועדה המייעצת שתעבוד על חוק המרפאים בעיסוק, כאשר זה יצא לדרך. החוק, יש לציין, נמצא בשלבי עבודה מואצים עם תאריך יעד. לפניות : ליאורה ברקאי, יו"ר האירגון, טל' 04-8559333/395 בימים א - ה בשעות 13.00-16.00.

ורד מ

New member
יש טעם להפנות בקשות נוספות לוועדה? כל החומר (נכון ללפני שנתיים) נמצא בידי ולא נשלח. מה עלי לעשות ?

איילת שלום , אני זוכרת שבזמנו - 8- שנים בערך עברו - התבקשנו לארגן חומר לועדה הזאת ? האם זאת הועדה המדוברת ? האם לאורך השנים פורסם שוב הנושא של ההתמחויות ? כי אני באופן אישי לא נתקלתי. והאם לא מאוחר להגיש את כל הניירת עכשיו ? מעניין איפה שמתי את כל החומר ...../images/Emo4.gif

כדאי לפנות ולברר נגה, אין לי מושג לגבי השאלה ששאלת - מתי זה פורסם, אני אפילו לא זכרתי ששלחתי את הניירות... היו הרבה בעיות עם הועדה, אבל הכי חשוב שיש בימים אלו תוצאות! תתקשרו לברר לגבי הגשת הטפסים, לדעתי עדיין ניתן. בהצלחה איילת

למעלה