ועדת הכספים

ועדת הכספים

אתמול הודיעו שחוק הגבלות הפריה לילד שני בוטל
כן בוטל למרות שרוב הבנות פה בניסיונות לילד ראשון אני ממש שמחתי לשמוע כל הכבוד לכל הפעילים שלחמו. בהצלחה לכולן והרבה ילדים

orname

New member
לא רוצה להשבית שמחה

אבל "בסרט הזה כבר היינו" אל תסמכו על מה שנכתב בעיתונות. כדאי מאוד להיות עם היד על הדופק- ועידכונים שוטפים ואמיתיים מהשטח תוכלו לקבל בפורום הזכות להורות. רק הבוקר הם בישרו שם שכלום עדיין לא סגור. ודרך אגב המאבק הזה אכן של כולנו - למרות שהרוב כאן המאבק על הילד הראשון. למרות שלכאורה גם אני כבר לא אמורה להיות מודאגת כי את ההריון השני הישגתי (והלוואי ואשלים 9 חודשים מלאים עד לידה של ילד בריא), עדיין... ברגע שנוגעים בטיפולים פעם אחת- יגעו בהם שוב. ובפעם הבאה הם יכולים לגעת גם בטיפול לילד הראשון.

מם 1971

New member
מסכימה עם orname

כרגע אומנם נראה כי משרד האוצר הסכים לבטל את הגזרות יחד עם זאת, כל עוד זה לא נחתם וחוק ההסדרים לא נסגר , השמחה מוקדמת היות ועדיין ייתכנו שינויים. אני בהחלט מסכימה כי המאבק הוא של כולנו, בל נשכח שהמאבק בתחילתו היה גם על הגבלים לילד הראשון וחלק גדול ממטה המאבק , הורים לילדים, נלחמו גם עבורנו... אין ספק שהכיוון מעודד ובוודאי אין ספק בדבר התשואות המגיעות לאנשי הזכות להורות.

s h i r a 3 0

New member
ושימו לב - שביבי משך אתמול בערב

את חוק התקציב. הוא אומר שהוא לא יגע בטיפולים אבל גם בסיפורי ההבטחות שלו כבר היינו. אני מודאגת מעצם העובדה שהוא מזכיר אותנו. הייתי מעדיפה שהוא יניח את כל הסיפור שלנו בצד לגמרי. גם לפני ההצבעה על החוק בקריאה הראשונה הוא הבטיח שלא יגע בטיפולים - והשאיר את הקיצוץ (עד שריבלין עצר את ההצבעה עד שיוצאו מן החוק הקיצוצים לילד ראשון). יש גם הרבה דיסאינפורמציה מהפגישה של נציגי האוצר (אורי יוגב) עם וועדת הכספים ולא ברור לגמרי מה הוחלט שם. זהו - אני אמנם מחכה לילד ראשון והמאבק הוא על ילד שני - אבל בשבילי זה מאבק שהוא לגמרי שלי ואני לא אהיה רגועה עד שהוא לא יגמר לטובה. וכמובן - והמון תודה
שוב לאנשי הזכות להורות על המאבק המתמשך וחסר הפשרות שבלעדיו אני לא יודעת איפה היינו היום.

למעלה