ועדכון שלנו...

ayelet i

New member
ועדכון שלנו...

אז אחרי שלא הצטלמנו המון זמן (נורא לא התחשק לי לצלם אותה כשהיתה חולה...) - הרי תמונות חדשות... נועם כבר בת שלושה שבועות ו - 4 ימים. שוקלת 1,545 גרם (!) אנחנו ביום השמיני לאנטיביוטיקה - וכולי תקווה שעשרה ימים יספיקו ושזה היה המפגש האחרון שלה עם זיהום כזה או אחר לתקופת הפגיה... לכבוד פורים היא התחפשה לכדור שינה וישנה כל הביקור שלי אצלה...
בשנה הבאה תורי לבחור לה את התחפושת... חג שמח!

ממש חמודה

וכולי תקווה שהזיהום יעבור במהרה. גם למאי שלנו היה עד לא מזמן זיהום והיא קיבלה 10 ימים אנטיביוטיקה מה שגרם לה להיות ממש רדומה ולא פעילה. אבל למזלנו עברנו גם את הזיהום הזה ונקווה שלא יהיה עוד אחד. מחזיקים לכם אצבעות ושהכל יעבור במהרה.

../images/Emo65.gifתמונות מדהימות של נועם המתוקה

קודם כל תשאלי את נועם אם היא מסכימה להשאיל לי את התחפושת של הכדור שינה , אני זקוקה לה לשבוע שבועיים. דבר שני , לגבי הזיהום האחרון שלה , נראה לי שהיא רצתה לבדוק אם אתם מספיק עירניים לגביה ודואגים לה , כי הרי עוד מעט היא תגיע
ורוצה לדעת אם יש על מי לסמוך שיטפל וידאג לה כמו שצריך, עכשיו שהיא הבינה שיש על מי לסמוך ואתם מספיק דואגים ומודאגים הדרך
קצרה. אז מזל טוב על המשקל היפה של נועם, שתמשיך ככה , ושבועד יומיים יפסיקו את האנטיביוטיקה לתמידדדדדדד.

מקסימה../images/Emo39.gif

יופי שאתם מתאוששים ומשמינים. תמונות ממש יפות!! תמשיכו ככה, ושיהיה גם לכם חג שמח

קרן משם

New member
כדור שינה חלומי יש לכם../images/Emo99.gif

היא נראית כל כך שלווה! ושנה הבאה אנחנו נחכה פה לתמונות כ*** או כ*** או מה שלא יהיה רק שלא תרדם לנו במסיבה:)) כולכבוד לנועם על ההישגים המרשימים!

כדור שינה- אני לוקח!!!!

מתחילה הספירה לאחור!!!!! את כבר רוחצת אותה לבד והכל? ומה אם האוכל? יאללה הביתה!!!! היא גדלה מהר!!!!תודה לאל!!!!!

אני מתעייפת רק מלהסתכל עליה!

איזו שלווה מתוקה, ואיזה משקל!! וואו!! יאללה לחנות לקנות תינוקלין ובייבי בדין, כי נראה לי שמישהו ילך הביתה עוד לא הרבה זמן!

מלאך קטן ../images/Emo9.gif

איזו מקסימה, כל כך שלווה. בטח היא חולמת חלומות מתוקים על החלב שלך ועל הקנגרו עליך... שתשמין מהר ויאלה הביתה

ayelet i

New member
מתי יפסיקו הברדיקרדיות???...

אז הילדה הולכת ומשמינה (1605 גרם היום!), אוכלת נהדר (30 cc שנספגים יופי...) אבל עושה פה ושם ברדיקרדיות. אוףףףףףףףף! מאחר וכך מאתמול היא נושמת לה חמצן באינקובטור (26%). מרגיז. נכון שיש לנו לפחות עוד חמישה שבועות לשהות בפגיה - אבל אני מעדיפה להעביר אותם בלי תוספת חמצן, תודה... לשאלתך אורן - עדיין לא רחצתי אותה, ולהאכיל אותה עדיין מוקדם (מחרתיים מתחילים שבוע 32 ולפני 34 אין על מה לדבר...) אגב, היום היא הוציאה לעצמה את הזונדה לא פחות מ - 5 (!) פעמים. אמרתי להם שהיא רומזת שהיא רוצה להתחיל ולאכול כמו בן אדם... לא עבד... בסה"כ היה יום מוצלח - היו אחיות נחמדות בשתי המשמרות - עשינו קנגרו שעה ועוד שעה היא היתה עטופה לי בידיים, מכורבלת - והבטנו האחת בשניה (שרתי לה "הילדה הכי יפה בגן"...) עד שנרדמה וישנה שלווה ורגועה. רק הברדיקרדיות מרגיזות...

למעלה