ועדה רפואית

irashady

New member
ועדה רפואית

מישהו שהייתה לו יכול להסביר לי מה הולך שם?? יש לי עוד יומיים ועדה רפואית אחרי שראיתי שני אורטופדים שאחד מהם המליץ להוריד פרופיל והשני כתב שאני לא כשירה למסלול קרבי מי יושב בוועדה הזאת? רופאים מומחים? הם אמורים גם לבדוק אותי? ועוד משהו... קיבלתי משני האורטופדים המלצות למיפוי עצמות שהוא דיי דחוף לי... ולוקח המון זמן להזיז משהוא בבסיס שלי... יש מצב שהם יוכלו לזרז את זה?

chai123

New member
ועדה רפואית...

בועדה רפואית יש רופא מומחה ויכולה להיות גם 2 רופאים ושם קובעים לך פרופיל כדאי שתביא את כל הטפסים...אחרת תבוא עוד פעם.......

אז ככה,

את מגיעה, מביאה ת'טפסים בקבלה ומחכה. עד שאת נכנסת - את גם יוצאת. אף אחד לא יבדוק אותך שם, את תיכנסי, תקבלי את הפרופיל החדש סביר להניח, ותצאי. מיפוי עצמות? כאן זה לא החר"פ...
תסבירי להם ת'מצב ותראי מה התור הכי קרוב שהם יכולים לתת לך. בכל מקרה, הבסיס שלך צריך לקבוע לך תור, או שאת, תלוי באיזה שלב את בצבא, הכי מהר שאפשר.

irashady

New member
אממ תודה ו....

אני אמורה להתחיל אימון מתקדם עכשיו.. אני ברגילה אבל אני לא בסרגל מאמצים כי אני חודש וחצי לא עושה שם כלום בגלל כל הבעיות שלי נראה לי שאת מבינה בזה אז אני אשאל... אורטופד אחד אמר שיש לי דלקת פרקים בכתף-שכמה ימנית ונפיחות נוזלים בשתי הברכיים והמליץ על הורדת פרופיל השני אמר שיש לי משהו עם העצם המרכזית בשכמה... הוא הרגיש שהיא כל הזמן זזה לי בתנועה ושיש לי רגישות שפיקה בברך שמאל (כשאורטופדים באזרחות עוד אמרו לי שיש לי שחיקה בסחוס של הפיקה אבל זה נרגע עד שהכאבים חזרו בטירונות) ואותו אורטופד גם רשם שאני לא כשירה למשלול קרבי... יש לי פרופיל 97 כרגע... כמה נראה לך שיורידו לי? אני פשוט רוצה לדעת בערך למה לצפות... ואת יודעת אם אמורים לשלוח אותי לבקו"ם לשיבוץ מחדש? (אני במודיעין שדה כרגע)

אם את לא כשירה למסלול קרבי -

והפרופיל באמת אמור לרדת, תקבלי פרופיל 64. פרופיל כזה יכול להשאיר אותך במפקדת הגדוד או החיל, או לפלוט אותך לשיבוץ מחדש במז"י. תאמיני לי, הכל לטובה.

למעלה