ועדה לאחר 8 סבבים

שרי9999

New member
ועדה לאחר 8 סבבים

הי לכולן!
אני מטופלת כבר 3 שנים,עוד כמה חודשים בת 40... יש לי ילדה אחת אבל עדיין זה מאד קשה לי. אני אחרי 6.5 סבבים מאז ההפלה האחרונה, יש עוברים יפים,אבל שום הריון ! כלומר נותר לי עוד סבב אחד לפני שיעלו אותי לועדה.ואז יכולים לא לאשר המשך . אני מטופלת של בר חווה, הבנתי שבועדה יהיה בר חווה ומנהל אסותא ראשון לציון. לטענתו של איתי לא ניתן לדעת סיכויים לקבלת טיפולים נוספים. למיטב הבנתי זה לגמרי המלצה שלו- היו רופאים אחרים שאמרו לי מפורשות שאני אקבל עוד סבבים. יש לי הרגשה שאיתי לא ככ חושב שיש טעם להמשיך ולכן אמר לי את זה. לכן אני פונה אליכן, האם מישהי הופנתה ועדה אחרי 8 סבבים שלא הושג הריון וקיבלה אישור להמשיך? בפרט מישהי שעברה את הועדה באסותא ראשון לציון או עם בר חווה? מה דעתכן הייתן ממשיכות איתו? אני מרוצה סכה מכמות הביציות שמצליח לשאוב ועוברים אבל חוששת שהוא כבר החליט שלא להמליץ ועונה לי בתשובות של לא ניתן לדעת סיכויים...
בבקשה עזרתכן! אני ממש מתלבטת מה לעשות!

a morph

New member
לא מניסיון אישי אבל מהיכרות עם ההנחיות לועדה

למיטב ידיעתי, ועדות לא מאשרות טיפולים נוספים במידה ולא נשאבות ביציות, או שנשאבות כאלה שלא ראויות להפריה\החזרה. את מתארת מצב שנשאבת כמות סבירה (אם כי לא ציינת כמה, אז אני יכולה להסתמך רק על המילה שלך
) ואף נוצרים עוברים יפים, אז לדעתי לא סביר שלא יאשרו לך טיפולים נוספים. שוב, אלא אם כן חסר כאן מידע קריטי כלשהו.

journe y

New member
ההנחיות בכל גיל 8 סבבים ללא הריון קליני

לא קשור לביציות, עוברים והחזרות. החזרות קשורות בהנחיה אחרת שקובעת נשים שמלאו להן 42 ועברו 4 טיפולים ללא החזרות. בשתי ההנחיות תהיה ועדה של הצוות המטפל ומסקנותיה יועברו לקופה.

journe y

New member
אם לא תקבלי המלצה ממנו או לא תיקבלי אישור מהקופה

תעברי קופה ואז הסבבים מתאפסים לך. מעבר לזה, אם הרופא לא ימליץ על המשך אז זה הזמן לעבור לרופא אחר שיאמין בסיכוייך.

שרי9999

New member
ועדה אחרי 8 סבבים

תודה רבה! אז אפשר לעבור קופה ולקבל אישורים מבלי לעבור ועדה בקופה החדשה?

journe y

New member
אכן

אם את עוברת קופה את בכלל לא צריכה ליידע את הקופה החדשה על סבבים שעשית בקופה הקודמת. את מתחילה מאפס את הסבבים בלי שום וועדות ובלי בעיות. המון נשים עושות כך כאשר מגיעות למכסת הסבבים. גם אם תיגשי לוועדה במרפאה ולא ימליצו לך להמשיך את לא חייבת להעביר לקופה שלך אם החלטת לעבור לקופה, כי את כבר לא תמשיכי שם ואת כבר לא זקוקה מהם לאישור להמשיך.
&nbsp
קחי בחשבון: מעבר קופה לוקח בערך חודשיים עד שנכנס לתוקף ועד אז את שייכת לקופה הישנה. והמעברים בין הקופות נעשים במס׳ מועדים מסוימים בשנה. הפרטים והמועדים מפורסמים באתר ביטוח לאומי ושם את יכולה גם לעשות את המעבר. אם את אכן שוקלת לעבור אחרי סבב 8 אל תמתיני לדקה התשעים. תעשי זאת במהלך הסבב כדי שלא תיתקעי כי המעבר לא קורה באותו הרגע כמו שהסברתי.
&nbsp
יש כאן בנות שעשו בדיוק מעברים כאלה, אולי הן יוכלו לשתף...

למעלה