וסת
או לא?

noa9

New member
וסת ../images/Emo7.gif או לא?

אני זקוקה לעזרתכן בדחיפות, מפני שאני כבר אוטוטו משתגעת. החודש התחלתי בטיפולים של זריקות גונל F (אמפולה אחת) +כוריגון. הרופא שלי אמר לי לעשות בדיקת הריון לאחר 14 ימים מיום קבלת הכוריגון. אתמול והיום הופיעו אצלי מן הפרשות, שמעוררות אצלי את החשד שהוסת תגיע מאוד בקרוב. היום בבוקר דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר שלא כל הפרשה חומה וכאבי רגליים מסמנים את הגעת וסת, וגם העובדה שעדיין לא עברו 14 ימים מן הכוריגון גורמת לו לחשוב שאולי זה לא וסת. הוא ביקש ממני לחכות ממש לדימום בכדי לדעת אם אכן מדובר בוסת. בקיצור, אני צריכה לחכות עד יום ראשון בבוקר. בבקשה חוו את דעתכן מנועה, שמנסה לא לחשוב על כל זה כל-כך ומקווה להפתעה חיובית ומשמחת.

ישראלה2

New member
לגבי ההפרשות

אם הדימום במהלך היום הוא קל מאוד כלומר זו הפרשה ורדרדה (סליחה על התיאור)אז לא בטוח שהווסת הגיעה. יכול מאוד להיות שזו תוצאה של השתרשות אבל טוב שסיפרת לרופא. אם קיבלת תמיכה כלשהי כמו אנדומטרין אל תפסיקי אותה! עקבי אחרי ההפרשה ורק אם היא מתחזקת והופכת להיות דימום חזק אז זו הווסת. בכל מקרה מקווה בשבילך שההפרשה תישאר ורדרדה וחלשה מאוד ומחזיקה לך אצבעות

noa9

New member
המכשפה הגיעה ../images/Emo7.gif

טוב אז לאחר שקיוויתי והתפללתי. קיבלתי אתמול בערב דימום שהלך וגבר כל הסוף שבוע. מה שאומר שבטוח קיבלתי וסת. אני חושבת שכבר לא נשארו לי דמעות. בכיתי כל כך הרבה במשך השישבת הזה. אני יודעת שהשבוע אני צריכה להתחיל מחזור חדש של זריקות (גונל F) , כוריגון ואולי גם הזרעה. אין לי כוחות. אני מפחדת נורא בעיקר מעצם המחשבה שאני לא יודעת עוד כמה חודשים הסיוט הזה ימשיך. מנועה, שנמצאת על תהומות היאוש.

חגיתלה

New member
../images/Emo24.gif

נועה, תבכי, חשוב לבכות, זו זכותך המלאה. מחר בבוקר תרימי ראש תזקפי גב ותסתכלי קדימה. אם אין לך כוח את לא חייבת מיד להתחיל שוב. לפעמים בריאה גם ההפסקה. אני שם כרגע וזה הרגשה טובה. בהצלחה

d2b2

New member
נועה אני בדיוק באותו מצב כמוך

גם לי הופיע דימום לא ברור לפני היום ה-14 והייתי מלאת תקווה אבל הוא התחזק ובבדיקת דם בתברר כי זוהי ווסת . שלשום התחלתי מחזור חדש של שתי אמפולות גונל F וכוריגון ... מאוד מבינה לליבך זה ממש סיוט , אבל תחשבי כל הזמן שבסוף זה שווה את הכל אם יהיה לנו תינוק מקסים וחמוד ... אז קטן עלינו כל הסבל הזה , מה שלא הורג רק מחשל ... ואני אומרת את כל הדברים הללו מתוך הזדהות מלאה , גם אני די מיואשת וחושבת על הדברים הנוראיים ביותר .. אז בואי נתחזק ביחד ונקווה לטוב אחרת באמת אפשר לאבד את השפיות . אני יכולה להגיד לך שיש לי רגעים מאוד קשים אבל אני מנסה לעשות עכשיו דברים שאני אוהבת ולהישאר חיובית כי זה בלתי אפשרי אחרת.

נועה יקרה...

אני מזדהה מאוד עם התחושות שלך. בחודש שעבר עברתי הליך דומה מאוד לשלך, ולאחר בדיקה מוקדמת עם ערכה ביתית לבדיקת הריון בה קבלתי שני פסים, שבדיעבד התבררו כתוצאה ישירה של השפעת הכוריגון(איזו טיפשות!!!, טעות שלא תחזור שנית...), הגיעה גם המכשפה. את בוודאי יודעת בדיוק כיצד הרגשתי... וגם אני כמוך הרגשתי שאין לי כוח להתחיל מחזור נוסף של זריקות ובדיקות, ולכן החלטתי לעשות חודש הפסקה. היו לי המון לבטים לפני כן, וגם לא מעט נקיפות מצפון, אבל בסופו של דבר החלטתי שאני זקוקה להפסקה הזו גם פיזית, וגם נפשית. אז החודש אנחנו "עובדים טבעי", ומרגישים הרבה פחות לחוצים. אם יהיה הריון מההפסקה הזו או לא, אני ממש לי יודעת...אבל אני כן יודעת שזה בהחלט תרם לשקט שלנו, לחזרה לאינטימיות ולפרטיות בזוגיות, ובהחלט גם נתן לגוף קצת מנוחה. אני החלטתי שמעכשיו זו תהיה הפרוצדורה- חודש של שקט, וחודש של טיפול. נכון שזה עלול להאריך את הטיפול, אבל מצד שני זה נותן לנו גם כוח. לא משנה מה את מחליטה לגבי ההמשך, חשוב מאוד שתרגישי טוב עם ההחלטה שלך. היוועצי בבן זוגך, הקשיבי למה שיש לו לומר ותחליטו יחדיו מה הכי נכון בשבילכם. אני הגעתי למסקנה, שמה שהכי קשה לי בשנתיים האלו של הטיפולים, הוא תחושת חוסר האונים ואובדן השליטה. אז נכון שזה כמעט בלתי אפשרי להיות בטיפולים ולהחזיר לעצמך את השליטה, אבל אפשר לעשות שינויים קטנים שכן משפרים את ההרגשה ונותנים כוח. אני איתך בלבי, מחזקת אותך ומאחלת לך לפחות את מה שאני מאחלת לעצמי...

שלומית 1

New member
לרוח בערבי הנחל...

רציתי לשאול אותך מתי עשית את הבדיקה שהראתה תשובה לא נכונה? אני קיבלתי כוריגון ביום שני לפני כמעט שבועיים. מתי ל א לעשות את הבדיקה???

היי שלומית...

אני עשיתי את הבדיקה ביום ה-11, מאז הכוריגון. טוענים שאין לעשות את הבדיקה לפהי היום ה- 14 כי עשויות להיות שאריות של הכוריגון. במקרה שלי הטענה הייתה מאוד נכונה... אני מבינה מאוד את הצורך לבדוק כבר, ואת הקושי העצום הזה בלהתאפק עד היום ה-14 לפחות....אבל באמת שזה לא שווה את כאב הלב הזה. אני מציעה לך לחכות שבועיים מלאים, לעשות את הבדיקה ולשוב אלינו עם בטא יפייפיה!!! מחזיקה לך אצבעות

mayarut

New member
אל ייאוש!

נועה היקרה! שם המשחק הינו סבלנות. בסופו של דבר את תצליחי להרות ויהיו לך ילדים מקסימים רק שלכל אחת זה קורה בפרק זמן אחר, וזה קורה! אני כל הזמן שומעת על מקרים מדהימים של נשים שנכנסו להריון וכולן לא ויתרו וניסו שוב ושוב עד שהצליחו. התמזל "מזלנו" וזה לא כל כך טבעי, אבל זה אפשרי! אל תשכחי זאת לעולם! מעבירה לך "באינפוזיה" הרבה כח! מאי

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif נועה ../images/Emo24.gif

אנימקוה שהיום כבר עלית מעט מתהומות הייאוש, והדמעות כבר יבשו. אם אין לך כוח אל תתחילי כלום. קחי לך חודש של מנוחה, כי להתחיל כשאת כל כך שפופה זה לא דבר נכון בעיני. אף אחד לא יודע כמה זמן זה ימשך, מה שאומר שבהחלט יכול להיות שההריון שלך נמצא קרוב כל כך
. חכי לך בשקט עד שהכאב יפוג ועד שתרגישי שהכוחות שבים אליך. יש לך כוחות פי כמה ממה שאת חושבת, אבל זה בהחלט טבעי שעכשיו את מרגישה נטולת כוחות. זאת הדרך של הגופנפש שלך להתאושש ולצבור כוחות לפעם הבאה. קבלי חיבוק ענק נועהל'ה, ותזכרי שכולנו חותרות כאן מול הזרם, אבל זה רק בגל שאי שם מאחורי אחד מעיקולי הנהר מחכה לך תינוק קטן שיהפוך אותך לאמא. מועדים לשמחה נועם

למעלה