וסתם כי משעממם לי

וסתם כי משעממם לי

שאלון 1. מה עשיתן בחופש 2. מי החברה הטובה? 3. איזה רדיו אתן מעדיפות 4. מצה או לחם? 5. ת"א או חיפה 6. ת"א או ירושלים? 7. מויאל או סקעת? 8. האווי או קווין? 9. בריאן או האווי? 10 מי המעודף? 11.מה אתן עושות ביום העצמאות? 12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז? 13. מה המקצוע המעודף 14. קווין או בריאן 15 האווי או ברין 16 ניק או אלכס 17. אלכס או בריאן 18 בריאן או ביילי 19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז 20. תמונה שלכן 21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ 22 תאריך יום הולדת שלכן 23. תאריך שלא תשכחו לעולם טוב בהצלחה

Eti No Name

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

1. מה עשיתן בחופש: הרבה דברים..
2. מי החברה הטובה? אורית. 3. איזה רדיו אתן מעדיפות: 100FM. 4. מצה או לחם? לחחחחחם!!11
5. ת"א או חיפה: ת"א? חח 6. ת"א או ירושלים? ירושלים.
7. מויאל או סקעת? מויאל. 8. האווי או קווין? היי! קשה.
. קווין. 9. בריאן או האווי? בריאן.
10 מי המעודף? אלכס.
11.מה אתן עושות ביום העצמאות? המ, כנראה מסיבה.
12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז? הרבה..
13. מה המקצוע המעודף: תקשורת ואנגלית. 14. קווין או בריאן: קווין. 15 האווי או בריאן בריאן. 16 ניק או אלכס: אלכס.
17. אלכס או בריאן: אלכס. 18 בריאן או ביילי: היי!! נמנעת. 19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז): יש לי המון תמונות יפות במחשב אבל.
נו..נבחר בזו.
20. תמונה שלכן: עם רוזה שלי.
21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ: 22 תאריך יום הולדת שלכן: 23. תאריך שלא תשכחו לעולם:

Eti No Name

New member
רק עכשיו שמתי לב שלא עניתי ../images/Emo14.gif

על הכל =X אז אמ: 21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ: בורגר ראנץ'. 22 תאריך יום הולדת שלכן: 24.6.89 23. תאריך שלא תשכחו לעולם: ואי, המון.. אמ- 7.3.06 [פולין
], 14.6.05 [אלבום חתום
], 20.6.04 [סאמר סקול
], ואמ עוד אחד, שהוא לא כ"כ טוב.

oceanblaze

New member
עונה.

1. מה עשיתן בחופש למדתי, ישנתי, ישנתי, ישנתי, קניונים.. 2. מי החברה הטובה? קרן/עינב/שניה. 3. איזה רדיו אתן מעדיפות 100 FM, נראה לי. אני בדר"כ לא שומעת רדיו. 4. מצה או לחם? מצה. 5. ת"א או חיפה ת"א!! 6. ת"א או ירושלים? ת"א!! 7. מויאל או סקעת? מויאל. 8. האווי או קווין? קווין. 9. בריאן או האווי? בריאן. 10 מי המעודף? אלכס.
11.מה אתן עושות ביום העצמאות? כנראה יוצאת לאיזה פארק עם חברים. 12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז? כריס דוהטרי.
|ילד| 13. מה המקצוע המעודף אנגלית. 14. קווין או בריאן בריאן. 15 האווי או בריאן בריאן. 16 ניק או אלכס אלכס. 17. אלכס או בריאן אלכס. [הו, arok
] 18 בריאן או ביילי שניהם
19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז) יש לי מלא תמונות יפות.
אין לי מושג איזו לבחור. נגיד, זו
20. תמונה שלכן כאן. D: 21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ ברגר קינג. 22 תאריך יום הולדת שלכן 13.06.1990. 23. תאריך שלא תשכחו לעולם 20.04.93.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!../images/Emo113.gif זאת התמונה הכי מושלמת ומדהימה שלך אי פעם :| :| :| :| יואוווווווווו תעשי לי ילד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!!!!!!!!! יפיפייה נרדמת שכמותך!

Conviction

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי היא התמונה הכי יפה שלי כי הפלאפון מסתיר אותי. XDD |ילד|

Eti No Name

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

אבל אמ שירן, כל תמונה של הדר מושלמת.. P:

אביבא

New member
כ"כ!!!!!!!!!!!!!111../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

מותק, עשי לי גדוד צנחנים!!!!!!!!!!!11111111

Shiri from the block

Active member
אאאאאאאני../images/Emo113.gif 1. מה עשיתן בחופש? כלום כלום ו...כלום. האא כן, הלכתי לראות סרט עם הילע (פורום MTV) והדר../images/Emo99.gif ביום חמישי.. 2. מי החברה הטובה? נופר. 3. איזה רדיו אתן מעדיפות: גלגל"צ.. 4. מצה או לחם? לחם. 5. ת"א או חיפה: ת"א. 6. ת"א או ירושלים? ת"א. 7. מויאל או סקעת? סקעת. 8. האווי או קווין? קווין. 9. בריאן או האווי? בריאן. 10 מי המעודף? ניקוש../images/Emo23.gif 11.מה אתן עושות ביום העצמאות? לא יודעת.. 12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז? בריטני ספירס../images/Emo99.gif 13. מה המקצוע המעודף : היה אנגלית וספורט. 14. קווין או בריאן: קווין. 15 האווי או בריאן: כבר שאלת את זה.. 16 ניק או אלכס: ניק! 17. אלכס או בריאן: אממ נראה לי שבריאן.. 18 בריאן או ביילי: ../images/Emo6.gif חח בריאן! 19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז)- זה מה שהיה על השולחן עבודה, לא היה לי כוח להתחיל לחפש../images/Emo122.gif 20. תמונה שלכן 21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ: בורגר קינג../images/Emo47.gif 22 תאריך יום הולדת שלכן: 21.7.87 23. תאריך שלא תשכחו לעולם: התאריך יומולדת שלי?../images/Emo12.gif ושל ניק, ושל בריטני, ו-18.12.01 תאריך יציאת סרטי שר הטבעות../images/Emo99.gif, היומולדת של בקסטריט, תאריכי משפחה../images/Emo3.gif

sivanick

New member
../images/Emo28.gif

1. מה עשיתן בחופש? מה לא עשיתי. 2. מי החברה הטובה? אורטל 3. איזה רדיו אתן מעדיפות? 100FM 4. מצה או לחם? לחםם
5. ת"א או חיפה? אין על ת"א.
6. ת"א או ירושלים? כנ"ל 7. מויאל או סקעת? כ"כ מויאל.
8. האווי או קווין? קווין 9. בריאן או האווי? בריאן 10 מי המעודף? ניק 11.מה אתן עושות ביום העצמאות? בערב יום העצמאות אולי רוק עצמאות וביום העצמאות עצמו יש בסיס.
12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז? קלי 13. מה המקצוע המעודף? אנגלית 14. קווין או בריאן? בריאן 15 האווי או בריאן? בריאן 16 ניק או אלכס? ניקי 17. אלכס או בריאן? אממ קשה
ממ אני אלך על בריאן
18 בריאן או ביילי? חח עם כל הכבוד לבריאן...ביילי
19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז): סתם בחרתי משו אין לי כוח לחפש טוב טוב
אבל הבנתן תעיקרון..העיקר ניק..
20. תמונה שלכן: - 21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ? מקדונלדס 22 תאריך יום הולדת שלכן: 3.8.1987 23. תאריך שלא תשכחו לעולם: 16.11.05
!!

crazy smiley

New member
תשובות שלי

1. מה עשיתן בחופש---השתעממתי 2. מי החברה הטובה?---אור 3. איזה רדיו אתן מעדיפות 4. מצה או לחם?---לחם 5. ת"א או חיפה?---לא יודעת 6. ת"א או ירושלים?---ירושלים 7. מויאל או סקעת?---לא יודעת 8. האווי או קווין?----שניהם 9. בריאן או האווי?----שניהם 10 מי המעודף?----כולם 11.מה אתן עושות ביום העצמאות?----אני מופיעה בבית ספר שלי 12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז?----אמממ...גרין דיי(בערך) 13. מה המקצוע המעודף?----שב"ח-שיעורי בחירה(חוגים) 14. קווין או בריאן----שניהם 15 האווי או בריאן----שניהם 16 ניק או אלכס----שניהם 17. אלכס או בריאן----שניהם 18 בריאן או ביילי----שניהם 19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז)----לא יודעת 20. תמונה שלכן--אני לא מצליחה לעלות את התמונה שלי, אז אני אשים שהייתי קטנה(כי זה הדבר היחיד שעולה בפורום)
21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ---מקדונלס 22 תאריך יום הולדת שלכן---10/6/1990 23. תאריך שלא תשכחו לעולם---20/4/93 ויש עוד מלאאאא.......

תשובות ../images/Emo13.gif

1. מה עשיתן בחופש? בעיקר ביליתי בבית. 2. מי החברה הטובה? נוי. 3. איזה רדיו אתן מעדיפות? לא אוהבת רדיו. 4. מצה או לחם? לחם. 5. ת"א או חיפה? ת"א. 6. ת"א או ירושלים? ירושלים. 7. מויאל או סקעת? סקעת. 8. האווי או קווין? קווין. 9. בריאן או האווי? בריאן. 10 מי המעודף? ניק ובריאן. 11.מה אתן עושות ביום העצמאות? מופיעות. 12.את מי אתן הכי אוהבות חוץ מבקסטריט בויז? הראל סקעת. 13. מה המקצוע המעודף? מתמטיקה. 14. קווין או בריאן? בריאן. 15 האווי או ברין? בריאן. 16 ניק או אלכס? ניק. 17. אלכס או בריאן? בריאן. 18 בריאן או ביילי? חח שניהם. 19 התמונה הכי יפה שיש במחשב (לא חובה של בקסטריט בויז). וואו יש הרבה. קשה לי לבחור. 20. תמונה שלכן. אין. 21. מקדולנס ברגר קינג או בורגראנץ? מקדונלדס 22 תאריך יום הולדת שלכן. 29/5/1992 23. תאריך שלא תשכחו לעולם. תאריך המומולדת שלי.

למעלה